Stiri despre inot

  458 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Camelia Potec, locul 5 la 800 de metri liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Camelia Potec, locul 5 la 800 de metri liber

  Camelia Potec, singura noastră speranţă la o medalie la Campionatele Europene de Nataţie de la Budapesta a încheiat pe locul 5 proba de 800 de metri liber, cu timpul de 8:26.81 minute. Potec va mai concura la Budapesta în probele de 1500 de metri liber şi 400 de metri liber.

 • Înot: Potec s-a calificat în finala CE la 800 m liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înot: Potec s-a calificat în finala CE la 800 m liber

  Camelia Potec, marea speranţă a delegaţiei României pentru obţinerea unei medalii la Campionatele Europene de Înot de la Budapesta, s-a calificat în finala probei de 800 de metri liber.

 • Lacul Floreasca, blocat înotătorilor cu garduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lacul Floreasca, blocat înotătorilor cu garduri

  După ce zeci de bucureşteni s-au aruncat zilele trecute în Lacul Floreasca pentru a se răcori din cauza temperaturior extrem de ridicate, reprezentanţii Primăriei Capitalei au luat decizia de a înconjura lacul cu garduri înalte din plasă. Astfel, tinerii inconştienţi nu vor mai avea acces la lac direct din şosea, prin locurile neamenajate.

 • Câteva zeci de clujeni au înotat pentru un scop nobil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câteva zeci de clujeni au înotat pentru un scop nobil

  Evenimentul caritabil „Swimathon” s-a desfăşurat sâmbătă seară la bazinul descoperit al Complexului de Natație al UTCN. Până în jurul orei 21 au fost strânşi aproximativ 52.000 de lei.

 • Liber la înec pe Lacul Morii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liber la înec pe Lacul Morii

  În plină caniculă, bucureştenii se răcoresc în lacurile din Bucureşti, cu toate că scăldatul este interzis. Mulţi dintre vitejii care se cred la piscină cad victime acestui sport extrem din cauză că nu ştiu să înoate sau din cauză că apa este foarte rece în comparaţie cu temperaturile de afară.

 • Phelps, învins la 200 de metri mixt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Phelps, învins la 200 de metri mixt

  Ryan Lochte l-a învins pentru prima oară într-o probă de mixt în bazin olimpic pe marele său rival Michael Phelps, la 200 de metri, la naționalele Statelor Unite.

 • Înot/Florea, campion mondial după retragere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înot/Florea, campion mondial după retragere!

  Proaspăt retras din activitate, Răzvan Florea (30 de ani) a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Înot Masters, competiţie rezervată celro peste 30 de ani.

 • Sergiu Itu: „Visez la o medalie olimpică“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sergiu Itu: „Visez la o medalie olimpică“

  Practică înot de performanţă de zece ani. A cucerit de cinci ori titlul de vicecampion naţional, dar nu are de gând să se oprească aici şi îşi doreşte un loc pe podium la Olimpiadă.

 • Cancerul pândeşte la piscină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cancerul pândeşte la piscină

  Un nou studiu arată că dezinfectanţii reacţionează cu loţiunile de protecţie solară şi transpiraţia, formând un cocktail toxic de chimicale. Activităţile de vară, înotul în piscină sau expunerea la soare, chiar şi cu umbrelă, pot fi foarte periculoase pentru sănătate.

 • Clujenii vor face ture de bazin pe bani, în scopuri nobile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujenii vor face ture de bazin pe bani, în scopuri nobile

  Fundaţia Comunitară Cluj organizează un „maraton“ de înot, de pe urma căruia doreşte să strângă fonduri pentru acţiuni caritabile. La acţiune se poate înscrie oricine, ca înotător, dar şi ca suporter care „cumpără“ ture de bazin.

 • Clujenii traversează mâine Tarniţa înot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujenii traversează mâine Tarniţa înot

  Sâmbătă dimineaţa, cei mai curajoşi înotători se vor alinia la start pentru a traversa Lacul Tarniţa. În funcţie de rezistenţă, concurenţii pot alege să traverseze lacul pe toată lungimea acestuia, de 6.500 de metri, sau pot opta pentru proba scurtă, de 1.500 de metri. 

 • Un „cangur“ înoată la Campionatul Naţional!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un „cangur“ înoată la Campionatul Naţional!

  Recordmen naţional la diverse probe şi categorii de vârstă, Bogdan Urichianu (18 ani), fiul fostei campioane olimpice la canotaj, Sanda Toma, este marea speranţă a nataţiei româneşti pentru JO din 2012. După trei ani petrecuţi în Australia, epicentrul nataţiei mondiale, talentatul înotător a revenit în ţară pentru a prinde un loc în lotul pentru Europenele din august de la Budapesta.

 • Marieta Ciubăncan dezvăluie tainele apei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marieta Ciubăncan dezvăluie tainele apei

  Slujba hunedorencei este să-i înveţe pe oameni „primii paşi” în apă. Riscul în munca de instructor de înot este să ai elevi prea „curajoşi”.

 • În acest weekend locuri preferate de distracţie pentru adulţi şi copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În acest weekend locuri preferate de distracţie pentru adulţi şi copii

  Clubul RaAy oferă brăilenilor o gamă variată de servicii pentru relaxare şi bună dispoziţie.Cei care îşi doresc o siluetă demnă de invidiat trebuie să ştie că la Clubul RaAy, situat pe malul Dunării la debarcader, găsesc sală de fitness dotată cu aparate profesionale, sală de aerobic dotată cu simulator de mişcare, saună dar şi masaj profesionist pentru combaterea stresului şi nu numai.

 • Robert Sabău, muzician talentat la doar 10 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Sabău, muzician talentat la doar 10 ani

  Timişoreanul are importante premii la concursuri de pian, face aeromodelism, cântă la fluier, face percuţie şi nu vrea să renunţe la niciuna dintre activităţi.

 • Piteşti: Bălăceală în voie la Mioveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Bălăceală în voie la Mioveni

  Dacă sunteţi din Mioveni şi vă topiţi de atâta căldură, puteţi merge la ştrand să vă răcoriţi. De ieri s-a deschis ştrandul din zona Bemo.

 • Târgu-Mureş: Coadă la mici şi bere în Complexul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Coadă la mici şi bere în Complexul "Weekend"

  Deschiderea oficială a sezonului la Complexul de Agrement „Weeend” a fost marcată de autorităţi printr-o petrecere câmpenea.Complexul le oferă vizitatorilor posibilitatea de a face plajă pe iarbă sau de a înota în cele cinci bazine.

 • Ştrandurile se deschid după 15 mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştrandurile se deschid după 15 mai

  Până spre sfârşitul lunii, clujenii pot înota doar în bazinele acoperite, iar plajă pot face pe malul Someşului  În timp ce Clujana îşi deschide porţile după mijlocul lunii mai, bazinul Olimpic va funcţiona abia după 10 iunie.

Modifică Setările