Stiri despre injustitie

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • România, afectată tot mai mult de lipsa unei justiţii reale şi eficiente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, afectată tot mai mult de lipsa unei justiţii reale şi eficiente

  Ne aflăm din nou într-un moment când nedreptăţile şi injustiţia sunt la apogeu, hrănite şi îngrăşate tot de mai marii demnitari ai zilei şi de legile strâmbe făcute de aceştia. Iar unii dintre aceşti demnitari ai zilei au profitat să urce la butoane pe spatele zecilor, sutelor de mii de români care, anii trecuţi, au ieşit în stradă să ceară o justiţie liberă şi independentă!

 • Ce mană cerească pentru magistraţii anticorupţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mană cerească pentru magistraţii anticorupţie

  Dacă în România am fi avut o justiţie cu adevărat liberă şi independentă, instituţii funcţionale anticorupţie, magistraţi profesionişti, curajoşi, netimoraţi, neinfluenţaţi şi neatârnaţi, evenimentul moţiunii de cenzură le-ar fi adus oportunităţi extraordinare de lucru! Dar, avem noi aşa ceva? Răspunsul e simplu şi se vede cu ochiul liber - fenomenul corupţiei se dezvoltă în voie, nederanjat de nimeni!

 • Cum o fi ajuns Inspecţia Judiciară în 19 decembrie 2019?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum o fi ajuns Inspecţia Judiciară în 19 decembrie 2019?!

  Recent, opinia publică a aflat despre începerea unei acţiuni disciplinare a Inspecţiei Judiciare împotriva preşedintei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, judecătoarea Iulia Cristina Tarcea. Nu comentez motivele care au stat la baza acestei acţiuni, dar nu pot să nu mă gândesc ce faţă o fi făcut înalta judecătoare când a citit documentul trimis de Inspecţia Judiciară! O fi crezut că a venit iar Moş Crăciun!

 • Românii aşteaptă minuni de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii aşteaptă minuni de Paşte

  Săptămâna Paştelui ar trebui să fie luminată, să semnifice o renaştere a speranţelor de mai bine. Acum, românii trăiesc patimile politice. Dezamăgiţi sunt cetăţenii oneşti, oameni afectaţi de toate relele care se întâmplă-corupţia atotputernică, viaţa mizerabilă, guvernarea dezastruoasă, injustiţia, lipsa de perspective. Mulţi au protestat în stradă, în ţară sau în străinătate. Mai speră că Învierea le va aduce mari minuni!

 • Caz incredibil la Galaţi/Un individ care şi-a violat fiica de 10 ani a primit de la judecători o pedeapsă simbolică: 1.800 de lei amendă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caz incredibil la Galaţi/Un individ care şi-a violat fiica de 10 ani a primit de la judecători o pedeapsă simbolică: 1.800 de lei amendă

  Judecătoria Tecuci l-a făcut scăpat pe un bărbat din Tecuci, care şi-a violat fiica, în mod repetat, timp de un an, lăsând-o însărcinată. Prin rechizitoriu, Dănuţ Dragomir a fost trimis în judecată pentru viol în formă continuată, reţinându-se că, în perioada iunie 2008-aprilie 2009, a abuzat sexual de fetiţa sa în vârstă de doar 10 ani.

Modifică Setările