Stiri despre injuraturi

  98 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Zdreanţa“ se-ntoarce la „ciobanul opărit“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Zdreanţa“ se-ntoarce la „ciobanul opărit“

  Mihai Stoica este aproape să revină ca preşedinte în Ghencea la trei ani după ce a plecat cu scandal, perioadă în care s-a jignit frecvent cu Gigi Becali. Cei doi s-au arătat deschişi la o nouă colaborare.Plecarea lui Ilie Dumitrescu l-a pus pe jar pe patronul Stelei, care, de luni seară încoace, caută cu disperare soluţii pentru liniştirea apelor la club.

 • Victor Hănescu: „Sunt om şi fac greşeli“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Hănescu: „Sunt om şi fac greşeli“

  Cel mai bun tenismen român la ora actuală a părăsit turneul de Mare Şlem de la Wimbledon după ce a înjurat şi a scuipat către public. Amendat cu 15.000 de dolari, jucătorul nostru regretă că şi-a ieşit din fire. El este apărat de liderul mondial WTA, Serena Williams.

 • Dan Negru: “Statul român ori e hoţ, ori prost”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Negru: “Statul român ori e hoţ, ori prost”

  Vedeta de televiziune, Dan Negru, condamnă acţiunile statului român de a sprijini financiar filmele româneşti care nu numai că nu se vând, dar promovează şi un limbaj plin de înjurături.

 • Dihonie la mănăstire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dihonie la mănăstire

  Enoriaşii şi preotul Mănăstirii Mraconia din localitatea Dubova se plâng că maica stareţă  Filofteia Brandea face lucruri necurate şi sfinţeşte apele prin ritualuri păgâne. Oficialii Episcopiei spun că nici preotul şi nici maica stareţă n-ar fi tocmai uşi de biserică, însă, nu-i pot schimba pe niciunul din lipsă de personal.

 • Înjurăturile de mamă te costă de la 200 de lei în sus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înjurăturile de mamă te costă de la 200 de lei în sus

   Piteştenii se-njură între ei şi-n casă şi afară. O spune bilanţul Poliţiei Comunitare Piteşti care din cele 421 de sancţiuni aplicate anul trecut pe legea pentru sancţionarea faptelor de încalcare a unor norme de convieţuire sociala, a ordinii şi liniştii publice, 126 le-a dat pentru înjurături şi expresii triviale.

 • Istoria înjurăturii: Românii şi mama mă-sii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Istoria înjurăturii: Românii şi mama mă-sii

  De-a lungul vremii, românii au dovedit că nu există limite şi lucruri sfinte pe care să nu le poată pomeni la nervi. Ce cuvinte ţi-au ieşit, rostite aşa, printre dinţi sau măcar în gând azi-dimineaţă când ţi-ai văzut din nou maşina îngropată în zăpadă? Ce-ţi spui de fiecare dată când ţi se termină banii?

Modifică Setările