Stiri despre ingrijire batrani

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doar 0,23% din vârstnicii români beneficiază de îngrijire la domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doar 0,23% din vârstnicii români beneficiază de îngrijire la domiciliu

  Doar 0,23% din populaţia de peste 65 de ani a României beneficiază de îngrijire la domiciliu, deşi peste 20% din aceasta ar avea nevoie de un astfel de tratament, conform statisticilor prezentate la Conferinţa Naţională a Furnizorilor de Îngrijiri la Domiciului, informează Mediafax. Acest tip de servicii este extrem de rar în mediul rural şi oraşele mici.

 • Italia: Multe dintre menajerele şi îngrijitoarele din Europa de Est muncesc cinstit, dar unele şi în ilegalitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia: Multe dintre menajerele şi îngrijitoarele din Europa de Est muncesc cinstit, dar unele şi în ilegalitate

  Îngrijitoarele străine prezente în Italia au vârsta medie de 30 de ani, provin din ţări din Europa de Est - Ucraina, Polonia, România şi Republica Moldova -, dar şi Filipine şi America de Sud şi sunt pregătite să asigure asistenţă pentru vârstnici şi persoane cu handicap. Acesta este portretul îngrijitoarelor străine prezente în regiunea Puglia, care reflectă situaţia existentă la nivel naţional, relatează La Repubbl

 • Locuri libere pentru vârstnici în Căminul de zi Sf. Iacob
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuri libere pentru vârstnici în Căminul de zi Sf. Iacob

  În Căminul de zi Sf. Iacob pentru vârstnici al Organizaţiei Caritas Satu Mare sunt locuri libere pentru bătrânii care necesită îngrijire în timpul zilei. Transportul, masa  şi supravegherea vârstnicilor sunt  asigurate de Caritas la un preţ modic.

 • Anunţ la ziar: îngrijesc bătrâni, le vreau casa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anunţ la ziar: îngrijesc bătrâni, le vreau casa

  La rubricile de mica publicitate din ziarele locale au apărut anunţuri ale celor care se oferă să aibă grijă de vârstnici, proprietari de locuinţe, care nu au moştenitori legali. Cei care se oferă să îngrijească vârstnici cer în schimb locuinţa, după moartea acestora. Mulţi susţin că aşa pot obţine o casă fără a face un credit istovitor.

Modifică Setările