Stiri despre ingrasare

  93 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Medicul care a slăbit 100 de kilograme
în 8 luni dezvăluie ghidul cumpărăturilor sănătoase pentru sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicul care a slăbit 100 de kilograme în 8 luni dezvăluie ghidul cumpărăturilor sănătoase pentru sărbători

  „Crăciun fericit, dar şi sănătos!“ Aceasta ar trebui să fie urarea de pe buzele tuturor, mai ales că perioada Sărbătorilor de Iarnă abundă în tentaţii culinare, petreceri de tot felul şi mese în familie unde vedetele sunt mâncărurile apetisante. Însă gustul delicios nu înseamnă întotdeauna şi calitate, dacă ingredientele de bază nu sunt alese cu atenţie.

 • Trucuri care ne
feresc de obezitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri care ne feresc de obezitate

  Succesul pe termen lung în tratamentul obezităţii înseamnă de fapt, un nou stil de viaţă care ne „intră în sânge“ şi rămâne acolo.

 • Menopauză fără kilograme în plus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menopauză fără kilograme în plus

  Una dintre cele mai des întâlnite probleme la menopauzăeste creşterea în greutate. O dietă controlată combinată cu exerciţiu fizic ne poate reda silueta şi tonusul din tinereţe.

 • Semnele unei imunităţi slăbite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnele unei imunităţi slăbite

  Nu doar răcelile sau infecţiile recurente pot indica o imunitate şubredă. Modificările bruşte ale greutăţii corporale şi anumite pofte culinare se numără şi ele printre simptomele unei capacităţi reduse de apărare în faţa agenţilor patogeni.

 • Mit: „Mă îngraş
din cauză că am un metabolism leneş“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mit: „Mă îngraş din cauză că am un metabolism leneş“

  Există numeroase concepţii greşite cu privire la obezitate. „Mă îngraş din cauză că am un metabolism leneş“ este unul dintre ele. Medici nutriţionişti explică de ce nu este adevărat şi cum stau, de fapt, lucrurile.

 • Pericolul ascuns de grăsimea abdominală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolul ascuns de grăsimea abdominală

  Din ce cauză se acumulează grăsimea la nivelul abdomenului şi cum putem scăpa de ea, dar şi care sunt riscurile la care ne expune ai ocazia să afli din cele ce urmează!

 • 9 diete extreme la care au apelat vedetele de la Hollywood pentru a slăbi rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  9 diete extreme la care au apelat vedetele de la Hollywood pentru a slăbi rapid

  Orice am putea crede, celebrităţile nu sunt nişte oameni obişnuiţi, petrecându-şi cea mai mare parte a vieţii încercând să răspundă aşteptărilor noastre. Bright Side ne prezintă cele mai neobişnuite metode pe care artiştii le-au folosit pentru a pierde în greutate rapid, fie de dragul artei sau doar pentru a fi în formă.

 • Zodii predispuse la îngrăşare de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii predispuse la îngrăşare de Paşte

  Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Paştelui şi unii nativi se gândesc doar la ce vor mânca. Dacă exagerează şi nu au grijă la ce şi cât consumă, s-ar putea să se trezească cu câteva kilograme bune în plus.

 • Ce boli şi
medicamente favorizează îngrăşarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli şi medicamente favorizează îngrăşarea

  De multe ori, îngrăşarea este lentă, constantă, aparent fără cauză. Alteori, creşterea în greutate este legată de naşteri, premenopauză sau menopauză, de boli sau de situaţii stresante, precum schimbarea serviciului sau căsătorie, abandonarea fumatului sau a activităţii fizice.

 • De ce te îngraşi când ţii post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te îngraşi când ţii post

  Postul este perioada din an în care poţi să-i dai o mică pauză organismului tău de la mâncărurile grase, alcool. Dacă observi că acum iei cel mai uşor în greutate înseamnă că şi tu faci aceste greşeli.

 • Cum poţi să slăbeşti sănătos după 40 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi să slăbeşti sănătos după 40 de ani

  Cei 40 de ani care au sosit în viaţa ta au adus cu ei câteva neplăceri cum sunt kilogamele în plus care acum se lipesc mult mai repede de tine, făcând din cura de slăbire un adevărat chin. Nu mai faci atât de multă mişcare, nu mai eşti atât de atent la alimentaţie, iar hormonii parcă luptă împotriva ta, favorizând cumulul de kilograme.

 • Bolile care îţi influenţează greutatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolile care îţi influenţează greutatea

  Se întâmplă adesea ca greutatea să îţi dea mari bătăi de cap chiar dacă duci un stil de viaţă sănătos şi faci sport constant. În astfel de situaţii este bine să te adresezi unui medic specialiast deoarece fluctuaţia de greutate poate fi efectul unei boli autoimune care dau organismul peste cap.

 • Cauze ale îngrăşării pe care nu le bănuiai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauze ale îngrăşării pe care nu le bănuiai

  Nu ţi-ai schimbat obiceiurile alimentare în ultimul timp, însă ai surpriza neplăcută să acumulezi kilograme în plus. Ei bine, nu numai mâncarea nesănătoasă sau mesele luate la ore nepotrivite pot duce la îngrăşare.

 • Trucuri pentru a evita să te îngraşi de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a evita să te îngraşi de Sărbători

  Cu puţină planificare, control şi voinţă, te poţi bucura de perioada Sărbătorilor fără probleme. Iată câteva sfaturi pentru a-ţi păstra talia intactă în această perioadă festivă a anului.

 • Cu câte kilograme este normal să te îngraşi în perioada sarcinii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu câte kilograme este normal să te îngraşi în perioada sarcinii

  Alimentaţia în perioada sarcinii este extrem de importantă, dar multe femei se plâng de kilogramele în plus pe care le iau pe parcursul celor nouă luni. Medicii susţin că mesele trebuie să fie regulate şi să nu se facă excese. Kilogramele care se iau în plus diferă de la o femeie la alta, dar în medie este recomandat să fie cuprinse între 13 şi 15.

 • De ce te îngraşi la menstruaţie? Avem răspunsul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te îngraşi la menstruaţie? Avem răspunsul

  Specialiştii spun că poate fi vorba despre apa în exces în ţesuturi sau despre kilogramele care se depun şi doar cu dietă le mai dai jos. Statistic, pe durata perioadei critice ne putem îngrăşa între 500 g şi 4,5 kg, depinde de fiecare în parte, cum gestionează avalanşa de hormoni.

 • Ce boli se pot ascunde în spatele retenţiei de apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli se pot ascunde în spatele retenţiei de apă

  Retenţia de apă este o problemă care poate duce la acumularea de kilograme, în afară de disconfortul pe care-l resimte persoana în cauză. Însă în spatele acestei neplăceri se pot ascunde şi unele afecţiuni.

 • Diete personalizate în funcţie de problemele de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diete personalizate în funcţie de problemele de sănătate

  Te lupţi cu o creştere în greutate inexplicabilă, depresie sau iritaţii? Problemele sunt cauzate de bacteriile din organism. Dacă ştii că toate bacteriile sunt rele, află că în organism există sute de milioane. Unele dintre acestea sunt necesare pentru digestie, în timp ce altele cauzează boli inflamatorii.

 • Cum să nu te îngraşi de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să nu te îngraşi de Paşte

  Slăbeşti puţin cu prilejul postului şi rişti să te îngraşi la loc, ba să mai pui şi alte kilograme pe deasupra cu prilejul mesei festive de Paşte? Ţine cont de următoarele sfaturi despre cum să nu te îngraşi de Paşte, ca să te bucuri de silueta ta de invidiat!

Modifică Setările