Stiri despre infractiuni

  1187 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Arădenii sunt campioni la infracţiuni. Sute de amenzi au fost aplicate în luna august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arădenii sunt campioni la infracţiuni. Sute de amenzi au fost aplicate în luna august

  În luna august, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au executat 400 de misiuni de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, pe timpul manifestărilor sportive, religioase şi cultural-artistice desfăşurate în municipiul şi judeţul Arad.

 • Franţa nu renunţă la repatrieri. Infracţiunile romilor au crescut cu 250%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Franţa nu renunţă la repatrieri. Infracţiunile romilor au crescut cu 250%

  Aproape fiecare al cincilea furt comis la Paris are ca autor un cetăţean român, iar într-unul din patru furturi comise de minori, autorul este originar din România, potrivit Ministrul francez de interne Brice Hortefeux care a prezentat ieri presei, în premieră, date despre infracţiunile comise de români în capitala Franţei.

 • Atuul lui Sarkozy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atuul lui Sarkozy

  Francezii au atât de multe de povestit despre delincvenţă încât ajung să convingă pe oricine că ţara lor se confruntă cu o problemă enormă. Vorbesc mai ales despre infracţiunile mărunte, devenite meserie pentru cei care nu au o meserie, şi care fac ravagii în cartierele sărace şi nu numai.

 • Ce au mai făcut românii prin Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce au mai făcut românii prin Europa

  Sfârşitul de săptămână i-a găsit destul de ocupaţi pe românii de prin Europa, care au intrat în atenţia poliţiei pentru diverse infracţiuni.

 • Valori furate, recuperate de poliţiştii clujeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valori furate, recuperate de poliţiştii clujeni

  În urma cercetărilor efectuate de lucrătorii Secţiei VI de Poliţie Cluj, au fost recuperate mai multe obiecte sustrase de un hoţ în decursul a jumătate de an.

 • Dosare îngropate: O mie de morţi şi niciun vinovat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosare îngropate: O mie de morţi şi niciun vinovat

  „Adevărul” vă spune cum şi de ce s-au distrus Dosarele Revoluţiei şi Mineriadei. „Regimul Iliescu“ poartă principala vină pentru această a doua asasinare a victimelor din 1989 şi 1990. După fuga cuplului Ceauşescu, Revoluţia a înregistrat 957 de morţi. Aceştia sunt de fapt victime ale contrarevoluţiei. Pentru aceste tragedii nu a plătit nimeni.

 • Izgonirea nefrancezilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Izgonirea nefrancezilor

  Franţa nu are o lege echivalentă cu Al 14-lea amendment, dar preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, căruia îi place să-şi spună „Sarko americanul”, încurajează periculoasele patimi anti-imigraţie pentru câştig politic pe termen scurt. 

 • Slobozia: „Orice ar face, Băhăian nu scapă de închisoare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: „Orice ar face, Băhăian nu scapă de închisoare“

  Declaraţia îi aparţine lui Alexandru Pantea, fostul avocat al mafiotului bucureştean. Avocatul spune că, deşi magistraţii ialomiţeni au decis miercuri eliberarea lui Segiu Băhăian, el nu are cum să scape de închisoare fiindcă trebuie să răspundă în faţa legii în dosarul crimelor de la Constanţa.

 • Bacăul, fruntaș la infracțiunile comise impotriva oamenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacăul, fruntaș la infracțiunile comise impotriva oamenilor

  Băcăuanii sunt foarte mânioși și răzbunători. Cel puțin așa reiese dintr-o statistică a Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) care arată că în primele șase luni ale anului s-au înregistrat 1829 de infracțiuni comise împotriva a diferite persoane din județ.