Stiri despre infractiuni

  1188 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Călăraşi: 8.700 de acţiuni pentru combaterea violenţei stradale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: 8.700 de acţiuni pentru combaterea violenţei stradale

  De la începutul anului, poliţiştii au descoperit peste 5.000 de infracţiuni, 28,9% fiind constatate în flagrant. Bilanţul pe nouă luni arată că oamenii legii au intervenit la peste 15.000 de apeluri primite prin sistemul unic de urgenţă 112, iar în 91,1% dintre aceste cazuri s-a ajuns la locul faptei în mai puţin de zece minute.

 • VIDEO Gruparea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Gruparea "Ghenosu", destructurată de procurorii DIICOT

  Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au reţinut, ieri, cinci membri ai grupării "Ghenosu", specializată în comiterea de infracţiuni informatice şi fraude cu cărţi de credit.

 • Satu Mare: Tânăr cercetat pentru şase furturi de obiecte IT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Tânăr cercetat pentru şase furturi de obiecte IT

  Un sătmărean în vârstă de 19 ani, este cercetat penal pentru comiterea a şase furturi pe judeţului. Tânărul a fost reţinut ieri de poliţişti pentru 24 de ore, iar astăzi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria, respectiv Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiuniid e furt.

 • Piteşti: Săptămâna prevenirii criminalităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Săptămâna prevenirii criminalităţii

  Poliţiştii argeşeni au demarat o campanie de prevenire a criminalităţii în această săptămână. Până la 1 octombrie oamenii legii vor desfăşura activităţi pentru a împiedica delicvenţa juvenilă, dar şi furturile şi accidentele rutiere.

 • Tulcea: Un puşti de 19 ani i-a furat lanţul de la gât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Un puşti de 19 ani i-a furat lanţul de la gât

  Femeia are 35 de ani şi a fost jefuită de un tânăr de 19 ani. Poliţiştii l-au prins şi au constatat că făptaşul nu este străin de astfel de mici furtişaguri: este suspect în alte patru infracţiuni

 • Ţiganii rromi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţiganii rromi

  Cu felul lor de a fi, cu manifestările lor naturale, cu o cultură şi civilizaţie răzleţite începând cu marele exod din secolul V spre Asia, Bizanţ şi, mai apoi, către Europa şi Africa, ţiganii au determinat, în fine, Occidentul să renunţe la ipocrizie şi să realizeze că da, sunt o problemă serioasă.

 • Sălaj: Toamna se numără hoţii de lemne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sălaj: Toamna se numără hoţii de lemne

  În zona oraşului Şimleu Silvaniei, poliţiştii au confiscat într-o săptămână peste 32 de metri cubi de lemne. Controalele efectuate au fost prilej pentru constatarea a patru infracţiuni şi aplicarea a opt amenzi.

 • Bistriţa, un oraş cu infracţiuni pe zone
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa, un oraş cu infracţiuni pe zone

  Gara sau cartierele din partea de sus a oraşului sunt zone  periculoase din oraş. Bistriţenii spun că, din cauza creşterii infracţionalităţii, au ajuns să le fie teamă în oraş.