Stiri despre infractiuni

  1332 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sălaj: Toamna se numără hoţii de lemne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sălaj: Toamna se numără hoţii de lemne

  În zona oraşului Şimleu Silvaniei, poliţiştii au confiscat într-o săptămână peste 32 de metri cubi de lemne. Controalele efectuate au fost prilej pentru constatarea a patru infracţiuni şi aplicarea a opt amenzi.

 • Bistriţa, un oraş cu infracţiuni pe zone
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa, un oraş cu infracţiuni pe zone

  Gara sau cartierele din partea de sus a oraşului sunt zone  periculoase din oraş. Bistriţenii spun că, din cauza creşterii infracţionalităţii, au ajuns să le fie teamă în oraş.

 • Un alt „şofer“ trimis în judecată, la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un alt „şofer“ trimis în judecată, la Cluj

  Un bărbat în vârstă de 27 de ani urmează a fi prezentat, astăzi, în faţa judecătorilor clujeni, în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Bărbatul se face vinovat de săvârşirea a trei infracţiuni.

 • Arădenii sunt campioni la infracţiuni. Sute de amenzi au fost aplicate în luna august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arădenii sunt campioni la infracţiuni. Sute de amenzi au fost aplicate în luna august

  În luna august, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au executat 400 de misiuni de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, pe timpul manifestărilor sportive, religioase şi cultural-artistice desfăşurate în municipiul şi judeţul Arad.

 • Franţa nu renunţă la repatrieri. Infracţiunile romilor au crescut cu 250%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Franţa nu renunţă la repatrieri. Infracţiunile romilor au crescut cu 250%

  Aproape fiecare al cincilea furt comis la Paris are ca autor un cetăţean român, iar într-unul din patru furturi comise de minori, autorul este originar din România, potrivit Ministrul francez de interne Brice Hortefeux care a prezentat ieri presei, în premieră, date despre infracţiunile comise de români în capitala Franţei.

 • Atuul lui Sarkozy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atuul lui Sarkozy

  Francezii au atât de multe de povestit despre delincvenţă încât ajung să convingă pe oricine că ţara lor se confruntă cu o problemă enormă. Vorbesc mai ales despre infracţiunile mărunte, devenite meserie pentru cei care nu au o meserie, şi care fac ravagii în cartierele sărace şi nu numai.

 • Ce au mai făcut românii prin Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce au mai făcut românii prin Europa

  Sfârşitul de săptămână i-a găsit destul de ocupaţi pe românii de prin Europa, care au intrat în atenţia poliţiei pentru diverse infracţiuni.

 • Valori furate, recuperate de poliţiştii clujeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valori furate, recuperate de poliţiştii clujeni

  În urma cercetărilor efectuate de lucrătorii Secţiei VI de Poliţie Cluj, au fost recuperate mai multe obiecte sustrase de un hoţ în decursul a jumătate de an.

 • Dosare îngropate: O mie de morţi şi niciun vinovat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosare îngropate: O mie de morţi şi niciun vinovat

  „Adevărul” vă spune cum şi de ce s-au distrus Dosarele Revoluţiei şi Mineriadei. „Regimul Iliescu“ poartă principala vină pentru această a doua asasinare a victimelor din 1989 şi 1990. După fuga cuplului Ceauşescu, Revoluţia a înregistrat 957 de morţi. Aceştia sunt de fapt victime ale contrarevoluţiei. Pentru aceste tragedii nu a plătit nimeni.

 • Izgonirea nefrancezilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Izgonirea nefrancezilor

  Franţa nu are o lege echivalentă cu Al 14-lea amendment, dar preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, căruia îi place să-şi spună „Sarko americanul”, încurajează periculoasele patimi anti-imigraţie pentru câştig politic pe termen scurt. 

 • Slobozia: „Orice ar face, Băhăian nu scapă de închisoare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: „Orice ar face, Băhăian nu scapă de închisoare“

  Declaraţia îi aparţine lui Alexandru Pantea, fostul avocat al mafiotului bucureştean. Avocatul spune că, deşi magistraţii ialomiţeni au decis miercuri eliberarea lui Segiu Băhăian, el nu are cum să scape de închisoare fiindcă trebuie să răspundă în faţa legii în dosarul crimelor de la Constanţa.

 • Bacăul, fruntaș la infracțiunile comise impotriva oamenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacăul, fruntaș la infracțiunile comise impotriva oamenilor

  Băcăuanii sunt foarte mânioși și răzbunători. Cel puțin așa reiese dintr-o statistică a Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) care arată că în primele șase luni ale anului s-au înregistrat 1829 de infracțiuni comise împotriva a diferite persoane din județ.

 • Val de infracțiuni pe șoselele Bacăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Val de infracțiuni pe șoselele Bacăului

  Trei persoane au fost rănite, iar alte patru s-au ales cu dosare penale, după ce au comis accidente de circulație sau au condus fără să posede permis, în ultimele trei zile.

 • Vaslui: Recidivist, condamnat la 29 de zile de arest preventiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Recidivist, condamnat la 29 de zile de arest preventiv

  Un bărbat de 53 de ani din Bârlad s-a ales cu 29 de zile de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi furt calificat. Aurel D., cunoscut cu antecendete penale, este autorul unui furt dintr-un autoturism şi a unei infracţiuni de înşelăciune, faptă comisă în data de 26 iunie.

 • Târgu-Jiu: Hoţi prinşi cu năvodul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Hoţi prinşi cu năvodul

  Mai mulţi suspecţi ai unor infracţiuni de furt din locuinţă au fost identificaţi de poliţişti după 40 de minute de la sesizare, în urma acţiunii „Năvodul“.

 • Mascaţii au descins astăzi în Vrancea pentru a distruge o reţea specializată în fraude şi trafic de maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mascaţii au descins astăzi în Vrancea pentru a distruge o reţea specializată în fraude şi trafic de maşini

  Procurorii DIICOT au ridicat astăzi 37 de persoane din capitală şi din mai multe judeţe după ce au efectuat percheziţii la domiciliu. Printre acestea se află şi Fane Vasilache, unul dintre capii lumii interlope din judeţul Vrancea. Cele mai multe infracţiuni comise de gruparea destructurată astăzi de procurori au vizat traficarea de autoturisme achiziţionate în leasing.