Stiri despre infractionalitate

  59 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine încurajează fenomenul infracţionalităţii în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine încurajează fenomenul infracţionalităţii în România

  Cum pot să explice acest lucru cei din fruntea instituţiilor statului, dar şi sindicaliştii poliţieneşti, care parcă sunt plătiţi doar să apară la televizoare şi să repete la infinit placa lipsurilor de tot felul şi să ceară bani de finanţare? Nu de explicaţii avem nevoie, ci de acţiune, implicare şi eficienţă din partea instituţiilor cu atribuţii în domeniul asigurării liniştii şi ordinii publice!

 • Sub imperiul răului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sub imperiul răului

  Pe lângă toate acestea, lăcomia a ajuns fără margini, nesimţirea la fel, banii sunt ochii dracului mai mult ca oricând. România este atacată de rele şi parcă nimeni nu mai are frică de Dumnezeu! Răul care a cuprins societatea românească este tot mai greu de combătut de către bine, iar credinţa şi biserica ortodoxă sunt atacate de către ”piraţi spirituali!”Legile bune sunt ignorate, legile proaste întăresc răul!

 • Generaţii pierdute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generaţii pierdute

  O realitate cruntă, dar adevărată! Se întâmplă în România actuală! Aici unde se vorbeşte mult despre viitor, despre copii, despre oameni, dar nu se face mai nimic pentru ei! Avem o valoare inestimabilă, o resursă umană pe care alte ţări nu o au, dar pe care în loc să o valorificăm o ajutăm să se piardă! Nu interesează pe nimeni! Doar „perlele“ sunt interesante ca divertisment de sezon!

 • Cum o fi ajuns Inspecţia Judiciară în 19 decembrie 2019?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum o fi ajuns Inspecţia Judiciară în 19 decembrie 2019?!

  Recent, opinia publică a aflat despre începerea unei acţiuni disciplinare a Inspecţiei Judiciare împotriva preşedintei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, judecătoarea Iulia Cristina Tarcea. Nu comentez motivele care au stat la baza acestei acţiuni, dar nu pot să nu mă gândesc ce faţă o fi făcut înalta judecătoare când a citit documentul trimis de Inspecţia Judiciară! O fi crezut că a venit iar Moş Crăciun!

 • De ce Poliţia Română nu îşi face treaba profesionist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce Poliţia Română nu îşi face treaba profesionist

  Mai îngrijorător însă, s-au creat aparenţele şi suspiciunea că această nemulţumire i-a determinat pe unii angajaţi ai Poliţiei Române să o lase mai moale cu meseria, cu care şi aşa nu prea se omorau, dovadă şi avalanşa de infracţionalitate din România! Această mentalitate nocivă, completată de incompetenţa, neprofesionalismul şi neajunsurile din Poliţie, ar putea constitui o premieră periculoasă pentru siguranţa publică.

 • Impozitul pe... prostie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Impozitul pe... prostie!

  Presa luptă, poliţia luptă, dar victimele tot plătesc... Vârsta îmi permite să reafirm ceea ce spun foarte mulţi dintre cei care au capul între urechi şi şi-l mai şi folosesc. Istoria are o ciclicitate de o rigoare dezarmantă.

 • S-au speriat hoţii şi tâlharii. A scăzut infracţionalitatea cu 18% în ultimele luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-au speriat hoţii şi tâlharii. A scăzut infracţionalitatea cu 18% în ultimele luni

  Prezenţa în stradă a poliţiştilor i-a descurajat  pe infractori, lucru ce a dus la creşterea gradului de siguranţă şi de înregistrarea a mai puţine fapte comise. Conform poliţiştilor, în ultimele 9 luni, au fost sesizate cu 18% mai puţine infracţiuni. Trendul descrescător al infracţionalităţii sesizate se menţine atât la sate, cât şi la oraşe.

 • Baia Mare, supravegheată cu aproape 700 de camere video
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baia Mare, supravegheată cu aproape 700 de camere video

  Aproape 700 de camere de supraveghere vor fi amplasate în municipiul Baia Mare, potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local. Prin documentul votat de aleşii locali se aprobă prima fază a implementării proiectului, respectiv realizarea unui studiu de oportunitate şi a indicatorilor tehnico-economici.

 • Poliţiştii din Maramureş, în sărbătoare. Vor dona sânge, vor oferi cadouri săracilor sau vor prezenta curioşilor armamentul din dotare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii din Maramureş, în sărbătoare. Vor dona sânge, vor oferi cadouri săracilor sau vor prezenta curioşilor armamentul din dotare

  Poliţiştii din Maramureş se pregătesc să îmbrace straie de sărbătoare cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită în fiecare an în data de 25 martie. Până atunci însă, poliţiştii maramureşeni vor da curs unor activităţi cum ar fi donare de sânge, oferire de cadouri săracilor sau prezentarea tehnicii de luptă şi a armamentului celor interesaţi.