Stiri despre incredere

  309 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sub conducerea lui
Dragnea, PSD a ajuns la 10% încredere în rândul alegătorilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sub conducerea lui Dragnea, PSD a ajuns la 10% încredere în rândul alegătorilor!

  Aceasta este concluzia care se desprinde din analiza rezultatelor la referendumul tocmai încheiat. Electoratul PSD este unul ascultător. Vine la vot de fiecare dată când partidul i-o cere. De data aceasta i-a spus „pas“! Învârtind pe toate părţile acest rezultat, rezultă clar concluzia din titlu: doar 10% din populaţie a ascultat de îndemnurile PSD. Restul, până la 21%, reprezintă partizanii înfocaţi ai familiei tradiţionale.

 • 3 zodii care nu vă vor lăsa niciodată la greu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 zodii care nu vă vor lăsa niciodată la greu

  Sunt un mare sprijin pentru cei din jur şi au întotdeauna cuvintele la ei când aceştia au nevoie de încurajări. Oricât de grea ar fi situaţia, nu vă vor lăsa niciodată la greu.

 • Topul zodiilor care doresc răzbunare după o
despărţire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor care doresc răzbunare după o despărţire

  Privesc lumea în alb şi negru, la fel şi loialitatea sau trădarea. Le poartă un imens respect foştilor parteneri în cazul unei despărţiri cordiale, dar nu văd decât roşu în faţa ochilor dacă au fost trădaţi.

 • Vârsta surprinzătoare la care oamenii sunt cei mai fericiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vârsta surprinzătoare la care oamenii sunt cei mai fericiţi

  Se spune că înţelepciunea vine odată cu vârsta, dar se pare că nu este singura calitate pe care oamenii o dezvoltă în timp. Cercetările arată că odată cu înaintarea în vârstă oamenii devin mai siguri pe ei şi mai mulţumiţi de proapria viaţă, aşa cum este ea.

 • Experienţe care întăresc relaţia de cuplu: ce rol joacă adrenalina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Experienţe care întăresc relaţia de cuplu: ce rol joacă adrenalina

  Crearea unui program de întâlniri, o porţie de adrenalină sau gătitul împreună sunt doar câteva din experienţele care pot apropia partenerii unui cuplu. Un expert în relaţii explică modul în care experienţele zilnice pot suda o relaţie.

 • Secretele celor mai fericiţi oameni de pe Pământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele celor mai fericiţi oameni de pe Pământ

  Finlanda, Norvegia şi Danemarca sunt doar trei dintre ţările desemnate ca având cei mai fericiţi locuitori de pe Pământ. Cercetătorii au ajuns la concluzia că alegerea obiceiurilor oamenilor de aici stau la baza nivelului satisfacţiei lor.

 • Statul român, în colaps
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul român, în colaps

  În timp ce atenţia noastră este orientată către lucruri triviale, precum o plăcuţă de înmatriculare sau evaluările paginii de Facebook a Poliţiei Române, se întâmplă un fenomen foarte periculos: statul român colapsează.

 • Sondaj: Şase români din zece, nemulţumiţi 
de prestaţia lui Klaus Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sondaj: Şase români din zece, nemulţumiţi de prestaţia lui Klaus Iohannis

  60% din românii care au răspuns întrebărilor unui sondaj realizat pentru Institutul Internaţional Republican, organizaţie non-guvernamentală americană, nu sunt satisfăcuţi de activitatea preşedintelui Klaus Iohan­nis. De asemenea, doar 6% sunt „foarte mulţumiţi“ de modul cum şi-a făcut şeful statului treaba, în timp ce 33% sunt „oarecum mulţumiţi“.

 • Cum să ai încredere în cel de lângă tine?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai încredere în cel de lângă tine?

  O relaţie de cuplu durabilă este mai mult decât o convieţuire în doi. Nu este un câmp de bătălie, şi nici nu presupune absenţa conflictelor ci mai degrabă capacitatea de a le gestiona.

 • Ce faci când nu mai ai încredere în el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce faci când nu mai ai încredere în el

  Fie că e vorba de infidelitate, minciuni sau promisiuni încălcate, odată ce partenerul de viaţă ţi-a greşit, încrederea în el începe să ştirbească. Există însă câteva lucruri pe care le poţi face pentru a vă salva relaţia şi pentru a-l putea privi din nou cu ochi buni.