Stiri despre incredere

  291 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 3 zodii care pot schimba lumea cu motivaţia şi curajul lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 zodii care pot schimba lumea cu motivaţia şi curajul lor

  Sunt atât de siguri pe ei încât reuşesc să mute şi munţii din loc atunci când cred cu adevărat în obiectivul pe care şi l-au propus. Văd lucrurile dintr-un unghi diferit şi doresc ca fiecare schimbare la care contribuie să îmbunătăţească viaţa a cât mai multor oameni.

 • Inspiră-te din secretele oamenilor calmi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inspiră-te din secretele oamenilor calmi

  Momentele tensionate sunt prezente în fiecare zi, însă nu toată lumea reuşeşte să le trateze cu calm. A rămâne calm este o trăsătură pe care foarte puţini oameni o au, dar pe care şi-o doresc foarte mulţi. Pentru că este deja ştiut faptul că o persoană calmă trece cu bine peste orice problemă, iată câteva secrete pe care poţi să le aplici în viaţa de zi cu zi.

 • Pastila de motivaţie: Melania Medeleanu, despre lecţiile de viaţă învăţate de la copiii bolnavi de cancer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pastila de motivaţie: Melania Medeleanu, despre lecţiile de viaţă învăţate de la copiii bolnavi de cancer

  Invitată la a cincea ediţie a rubricii „Pastila de motivaţie“, Melania Medeleanu a vorbit despre lecţiile de viaţă pe care le-a învăţat de la copiii bolnavi de cancer din MagiCamp. Experienţele trăite alături de aceştia i-au arătat că fiecare secundă se trăieşte şi că viaţa este despre acum şi despre importanţa alegerilor pe care le facem.

 • Codul roşu de impostură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Codul roşu de impostură

  Societăţii româneşti îi lipseşte oxigenul pe care îl oferă încrederea. Fără acest element esenţial nu vom putea niciodată creşte ca o comunitate matură, stabilă, capabilă să se dezvolte echilibrat. E obligatoriu să reuşim împreună să reconstruim relaţii de încredere între noi, membrii societăţii, între oamenii politici şi alegători, între investitori şi instituţiile statului.

 • Trei alegeri importante ale oamenilor care ajung să le decidă nivelul de fericire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei alegeri importante ale oamenilor care ajung să le decidă nivelul de fericire

  „Fericirea ta depinde de calitatea gandurilor pe care le ai”, spunea Marcus Aurelius. Ei bine, se pare că cercetătorii sunt de acord cu împăratul roman,  aceştia vorbind despre trei metode de a atinge fericirea, prin controlul gândurilor,  faptelor şi aşteptărilor fiecăruia, scrie powerofpositivity.com.

 • Pericolele Mişcării lui Cioloş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolele Mişcării lui Cioloş

  Apariţia Mişcării RO+ va genera o seamă de pericole care ar putea să o compromită din start. Aceasta a spulberat deja mitul uzat al reunificării Dreptei, depăşit şi inutil, mizând pe atragerea oamenilor cinstiţi. Acest lucru deranjează imens diverşi politicieni şi simpatizanţi ai aşa zisei Opoziţii, care sperau să ajungă pe cai mari cu ajutorul noului partid şi a valului de simpatie de care se bucură acesta.

 • Factorii care cresc încrederea în relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factorii care cresc încrederea în relaţie

  Încrederea este esenţială în orice tip de relaţie, mai ales în cea de cuplu. Obţinerea încrederii nu este chiar atât de dificilă; ea se învârte în jurul unor factori de care trebuie să ţii cont atunci când intri într-o nouă relaţie, şi anume:

 • Sfaturi utile de la persoane căsătorite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi utile de la persoane căsătorite

  Când nu eşti căsătorită sau eşti pe punctul de a te căsători, vei observa că oamenii din jurul vostru încep să vă dea sfaturi. Ele pot fi atât pozitive, cât şi negative, depinde de experienţa persoanei căsătorite. Dar nu trebuie să ţii cont orbeşte de ce ţi se spune. Fiecare cuplu este unic şi la fel este şi fiecare persoană.

 • Topul zodiilor nedemne de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor nedemne de încredere

  Caracteristicile fiecărei zodii pot dezvălui defectele şi predispoziţiile acestora. Dacă unii oameni sunt sinceri şi demni de încredere, la extrema cealaltă există trei zodii care niciodată nu vor reuşi să păstreze un secret.