Stiri despre inchirieri masini

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Concept nou în România: închiriezi orice BMW, pe bază de abonament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concept nou în România: închiriezi orice BMW, pe bază de abonament

  În baza unui abonament sau a unei soluţii prepay clienţii pot închiria maşini BMW sau MINI – aceasta este ideea cu care vine Bavaria Mobility, firmă românească specializată în închirieri auto, parte a grupului de firme Automobile Bavaria. Un client poate conduce într-un an mai multe modele BMW şi MINI, în funcţie de preferinţe, sezon sau nevoi.

 • Servicii Auto Integrate – Acum în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Servicii Auto Integrate – Acum în România

  Cu siguranţă, niciunul dintre noi nu-şi pune problema unui accident atunci când pleacă într-o călătorie. Este un fapt normal: în definitiv, pentru a avea o călătorie liniştită şi plăcută, nu trebuie să pornim la drum negativişti. Însă există un proverb japonez cu mare greutate în situaţia de faţă: ”pregăteşte-te de ce e mai bine, dar nu te teme de ce e mai rău”.

 • 9 lucruri pe care trebuie să le ştiţi înainte de a închiria o maşină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  9 lucruri pe care trebuie să le ştiţi înainte de a închiria o maşină

  Închirierea unei maşini poate părea simplă, însă înseamnă să faceţi o serie de alegeri care nu sunt deloc uşoare. În primul rând trebuie să alegeţi ce model veţi conduce, dar în acelaşi timp trebuie să comparaţi costurile şi să aveţi grijă la francizele companiilor de asigurări în caz de furt sau avarii.

 • La ce trebuie să fii atent când închiriezi o maşină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce trebuie să fii atent când închiriezi o maşină

  Autoreport.ro şi Centrul European pentru Protecţia Consumatorului au pentru voi nişte sfaturi care vă vor ajuta să închiriaţi mai uşor maşina de care aveţi nevoie. Mai ales că sezonul vacanţelor se va apropia.

 • Au dispărut „craii“ cu maşini închiriate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au dispărut „craii“ cu maşini închiriate

  Firmele rent-a-car au renunţat la automobilele de lux şi le-au păstrat doar pe cele compacte sau cel mult berline. Clienţii de bază nu mai sunt tinerii care vor să impresioneze fete, ci băcăuanii care vor să iasă la un grătărel cu familia.

Modifică Setările