Stiri despre imprumut

  894 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Guvernul german a adoptat deblocarea fondurilor destinate Greciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul german a adoptat deblocarea fondurilor destinate Greciei

  Într-o reuniune extraordinară, guvernul german a adoptat luni proiectul de lege care va permite deblocarea fondurilor destinate Greciei, prima etapă a procesului menit să asigure în această săptămână activarea componentei germane a planului de ajutor pentru Grecia, titrează Associated Press.

 • Împrumuturi pentru facturi şi compensate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Împrumuturi pentru facturi şi compensate

  Numărul pensionarilor care solicită împrumuturi la Casa de Ajutor Reciproc (CAR) creşte de la o lună la alta. Numai în ultimele două luni s-au împrumutat peste 20.000 de persoane, majoritatea cu sume cuprinse între 500 şi 2.000 de lei.

 • Edilii mai vor un credit de 5 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Edilii mai vor un credit de 5 milioane de euro

  Aleşii locali vor lua în discuţie în această săptămână posibilitatea contractării unui alt împrumut de la bănci. Deşi mai sunt doar câteva zile până la şedinţa de Consiliu Local, oficialii pietreni nu ştiu exact pe ce vor fi cheltuiţi banii.

 • FMI discută, astăzi, condiţiile de împrumut pentru Grecia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FMI discută, astăzi, condiţiile de împrumut pentru Grecia

  Fondul Monetar Internaţional (FMI) dezbate, astăzi, cererea Greciei de a primi un împrumut de 40 de miliarde de euro. Cea mai mare parte din acest pachet financiar - 30 de miliarde de euro - va fi suportată de statele membre ale zonei euro.

 • Râmnicu Vâlcea: Împrumutul garantat de stat, în buzunarul Oltchim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Împrumutul garantat de stat, în buzunarul Oltchim

  Aproape 14 milioane de euro vor intra în repornirea şi modernizarea instalaţiilor de la Arpechim. Guvernul a reconfirmat memorandumul prin care sprijină investiţiile în combinatul chimic din Râmnicu Vâlcea. Banii vin de la două banci, iar statul garantează creanţa.

 • Sucevenii fac cununii „de nevoi personale“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucevenii fac cununii „de nevoi personale“

  După Postul Paştelui, 20 de perechi au decis să-şi unească destinele, mulţi fără să se uite la cât au de cheltuit. Unii însurăţei au făcut chiar credite bancare de mii de euro, pe care le vor achita ani buni de acum înainte.

 • Ajutor financiar-record pentru Grecia, de la zona euro şi FMI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutor financiar-record pentru Grecia, de la zona euro şi FMI

  Statele din zona euro au convenit ieri, de principiu, să acorde un împrumut de 30 de miliarde de euro Greciei, într-un pachet financiar mult mai amplu, la care ar urma să participe şi FMI. Astfel, suma finală ar urma să ajungă la 45 de miliarde de euro.

 • 400 de bunici sunt executaţi pentru datoriile restante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  400 de bunici sunt executaţi pentru datoriile restante

  Creditul este soluţia a sute de pensionari din Brăila, în luptă cu sărăcia. Apelează la împrumuturi pentru a-şi ajuta copiii care şi-au pierdut slujbele sau pentru a-şi plăti întreţinerea. 400 dintre cei împrumutaţi nu au mai putut să-şi plătească datoria şi s-a trecut la poprire pe pensie.

 • FMI a lăsat Ucraina cu buza umflată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FMI a lăsat Ucraina cu buza umflată

  Fondul Monetar Internaţional (FMI) a refuzat cererea Ucrainei de a debloca acordul stand-by în valoare de 16,4 miliarde de dolari, scrie Reuters.

 • Dracul care nu e atât de negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dracul care nu e atât de negru

  Statul, incapabil să restructureze cheltuielile din aparatul birocratic arondat clientelei politice, nu face decât să se împrumute masiv.

 • Pensionarii fac Paştele cu banii de împrumut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionarii fac Paştele cu banii de împrumut

  Săptămâna aceasta 50 de pensionari au cerut un credit  de la Casa de Ajutor Reciproc pentru Pensionari. Oamenii cer împrumuturi mici, cât să aibă bani de cumpărături şi de cadouri pentru nepoţi

 • Bătrânii iau credite pentru masa de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătrânii iau credite pentru masa de Paşte

  Ca să obţină câteva sute de lei de la Casa de Ajutor Reciproc, zeci de pensionari sunt puşi pe listele de aşteptare. Înainte de Sărbători, sute de pensionari vor să ia credite pentru a avea plină masa de Paşte sau pentru a acoperi cheltuielile de peste iarnă.

 • Târgu-Mureş: Consultanţă financiară la Mureş Mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Consultanţă financiară la Mureş Mall

  „Salonul Financiar Bancar şi de Investiţii" şi-a deschis porţile la etajul doi al complexului comercial Mureş Mall. În cadrul evenimentului, aflat la cea de-a patra ediţie, mureşenii vor putea afla direct de la băncile din oraş dacă sunt eligibili pentru obţinerea unui credit. Salonul va fi deschis până duminică inclusiv, între orele 10.00 şi 22.00.

 • Bugetul oraşului, la cheremul băncilor până în anul 2024
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bugetul oraşului, la cheremul băncilor până în anul 2024

  Municipalitatea a împrumut 63 de milioane de lei şi 5 milioane de euro pentru finalizarea investiţiilor începute în anii trecuţi. Banii vor fi rambursaţi în 15 ani. Băcăuanii se tem că povara creditelor va apăsa pe umerii lor prin creşterea taxelor. Gradul de îndatorare este de 20%, sub maximul prevăzut de lege.

 • Micro-împrumuturi pentru şomerii care vor să înfiinţeze o afacere, oferite de UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micro-împrumuturi pentru şomerii care vor să înfiinţeze o afacere, oferite de UE

  Uniunea Europenă a decis crearea unei facilităţi prin care să ofere 45.000 de micro-împrumuturi sub 25.000 de euro persoanelor care şi-au pierdut slujba, dar care vor să-şi înfiinţeze o afacere proprie. Bugetul iniţial va fi de 100 de milioane de euro, putând ajunge la suma de 500 de milioane de euro, cooperând cu instituţiile financiare internaţionale, potrivit unui comunicat de presă al Comisiei Europene citat de Europa.eu.

 • Banatul e „fruncea“ restanţelor la credite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banatul e „fruncea“ restanţelor la credite

  Raportate la împrumuturile totale contractate, sumele restante ale locuitorilor şi ale companiilor din Regiunea Vest sunt cele mai mari din ţară. Doar locuitorii şi companiile din Sud au reuşit să-şi diminueze restanţele în ianuarie. Bucureştenii rămân cei mai conştiincioşi, deşi sumele restante au crescut semnificativ.

 • Botoşani: Marius Matei revine pe Municipal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Marius Matei revine pe Municipal

  După ce a ratat transferul la Astra Ploieşti, Marius Matei a ales să se întoarcă la Botoşani. El va veni sub formă de împrumut de la Oţelul Galaţi urmând ca FC Botoşani să îi plătească contractul.

 • Preţul tranşelor a treia şi a patra de la FMI: concedieri pentru reducerea costurilor de personal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţul tranşelor a treia şi a patra de la FMI: concedieri pentru reducerea costurilor de personal

  Banii din tranşele a treia şi a patra, respectiv  2,45 de miliarde de euro, din împtumutul acordat de Fondul Monetar Internaţional (FMI) au intrat astăzi în conturile Băncii Naţionale a României. Pentru acordarea lor, Guvernul s-a angajat să reducă în 2010 cheltuielile de personal cu 0,2% din PIB prin disponibilizări din sectorul public, urmând să mai facă economie şi prin diminuarea plăţilor cu orele suplimentare şi prim

 • Iaşiul, campion la datorii în Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşiul, campion la datorii în Moldova

  Cele mai mari municipii din regiunea de nord-est şi-au împărţit sărăcia din bugete în funcţie de necesităţi. Creditele luate de la bănci în ultimii ani pentru diverse investiţii au început să golească vistieria locală. Cu toate acestea, edilii mai vor să facă împrumuturi.

 • Datoriile românilor la bănci s-au dublat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datoriile românilor la bănci s-au dublat

  Criza i-a adus pe mulţi români în imposibilitatea de a-şi plăti ratele şi a făcut ca o nouă industrie să înflorească: firmele de recuperare de creanţe îşi dublează anual veniturile, pe fondul dublării numărului de restanţe. Piaţa de profil cuprinde în jur de 750.000 de datornici cu restanţe mai vechi de 30 de zile, iar datoriile persoanelor fizice ajung, ca valoare, la 730 milioane de euro, conform estimărilor pentru 2010.

Modifică Setările