Stiri despre impozit global

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Florin Cîţu (PNL): Impozitul pe venitul global este inoperabil. Vor să ne distragă atenţia de la modificarea Codurilor penale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Cîţu (PNL): Impozitul pe venitul global este inoperabil. Vor să ne distragă atenţia de la modificarea Codurilor penale

  În ultimele luni, coaliţia de guvernare PSD-ALDE a creat haos în rândul celor care muncesc, fie prin introducerea Formularului 600, fie prin intenţia aplicării impozitului pe venitul global. Această ultimă variantă este însă inoperabilă, consideră vicepreşedintele PNL, Florin Cîţu, apreciind că are drept scop doar distragerea atenţiei de la modificările Codurilor Penale.

 • Care sunt riscurile renunţării la sistemul reţinerii la sursă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt riscurile renunţării la sistemul reţinerii la sursă

  Intenţia introducerii impozitului pe gospodărie aduce cu sine şi mai multe riscuri asociate renunţării la sistemul reţinerii la sursă. Specialiştii PwC atrag atenţia asupra acestora, dar şi asupra unei soluţii de a atrage venituri bugetare suplimentare considerabile.

 • CNIPMMR: Românii
vor începe să fie executaţi silit odată cu introducerea impozitului pe
gospodărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNIPMMR: Românii vor începe să fie executaţi silit odată cu introducerea impozitului pe gospodărie

  Introducerea impozitului pe gospodărie şi eliminarea reţinerii impozitului la sursă vor avea ca efect numeroase executări fiscale silite ale contribuabililor, care vor cheltui fără a economisi sumele aferente impozitului şi care vor fi în imposibilitatea plăţii acestuia, consideră Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

 • Legile fiscale şi excursiile la Doha ale d-lui Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legile fiscale şi excursiile la Doha ale d-lui Dragnea

  Acum, dacă tot va ploua cu bani asupra oamenilor şi ţării, îndeosebi a acelor părţi din ele care îşi iau leafa de la buget, de la buget, coane Fănică! - doamna ministru Lia Olguţa Vasilescu ne-a şi asigurat că nu are nici un stres în privinţa intrării în vigoare la 1 iulie a legii pe care a născocit-o- a sărit şi dl. ministru Viorel Ştefan cu ideea de a purcede la o adevărată revoluţie fiscală.

 • La crâşma din sat, despre impozitul global
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La crâşma din sat, despre impozitul global

  Vestea a ajuns şi la contribuabilii din sate. Discuţii aprinse la crâşmă, ce înseamnă şi cum va funcţiona impozitul global. Săndel şi Fane sunt angajaţi într-un dialog aprins, cu câte o cinzeacă în faţă.

Modifică Setările