Stiri despre impostor

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Eludarea
mizeriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eludarea mizeriei

  „Un popor care depinde de străini pentru hrană şi îmbrăcăminte va trebui să fie mereu supus” (Benjamin Rush, 1775, Pennsylvania).

 • Murdarele jocuri ale d-lui Tudorel Toader
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Murdarele jocuri ale d-lui Tudorel Toader

  E adevărat. Dl. Ion Cristoiu are dreptate. D-lui prof.univ.dr. Tudorel Toader, rector suspendat al Universităţii ieşene „Alexandru Ioan Cuza“, membru al Comisiei de la Veneţia, dar şi notar public şi posesor al unui Cabinet de avocatură, îi plac puterea şi vedetismul. Tot la fel de mult cum îi plac banii.

 • Cin’ să fie Impostorul-ticălos? Dar Reformatorul-demolator?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cin’ să fie Impostorul-ticălos? Dar Reformatorul-demolator?

  Mărturisesc, fără a cădea în patima adulaţiei, că discursul doamnei Cristina Tarcea, şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, rostit ieri, la ora prânzului, de la tribuna Ministerului Public, la bilanţul acestei instituţii fundamentale a statului de drept, m-a uns pe suflet.

 • Cinci paşi siguri prin care un impostor îşi poate construi propriul imperiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci paşi siguri prin care un impostor îşi poate construi propriul imperiu

  1. Ai aşteptat o eternitate şansa vieţii tale. Ai fi putut să ţi-o conturezi ca un arhitect demn al propriului vis – puteai să înveţi suficient cât să ieşi cu note mari de pe băncile unei facultăţi decente, să îţi consumi zilele prin biblioteci, să munceşti şi să creşti, dar ar fi fost prea greu.

 • HIPNOTIZATORII. Şarlatanii care preiau cârma raţiunii. Cine face hipnoză pentru constipaţie, cancer, mărirea sânilor şi eliminarea părului nedorit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  HIPNOTIZATORII. Şarlatanii care preiau cârma raţiunii. Cine face hipnoză pentru constipaţie, cancer, mărirea sânilor şi eliminarea părului nedorit

  V-aţi lăsa hipnotizat de oricine vă promite că vindecă o oarecare fobie, depresii sau alte angoase? Dar dacă foloseşte aceleaşi resurse ca să vă scape şi de constipaţie, şi de pilozităţi nedorite? „Weekend Adevărul“ a intrat pe sub pielea unora dintre falşii hipnoterapeuţi din România exact aşa cum ei intră în portofelul şi apoi în mintea naivilor. Relaxaţi-vă, închideţi ochii şi citiţi. Sunteţi deja într-o stare de transă. Superficială.

 • Dl Inginer-Impostor de la
Moldova!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dl Inginer-Impostor de la Moldova!

  Moldovenii sunt oameni mândri şi ambiţioşi. Mai sunt şi demni şi nu numai. Adesea aceste trăsături sunt însoţite de dispreţ fată de celălalt: mai mic, mai urât, mai „prost”, mai sărac, mai gras şi tot aşa. Trofeul dispreţului însă le revine Domnilor Ingineri-Impostori, cu diplomă falsă în construcţii şi tot ei patroni în Belgia.

 • Vâlcean înşelat de o persoană care s-a dat drept directorul Antena 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vâlcean înşelat de o persoană care s-a dat drept directorul Antena 1

  Un bărbat din oraşul Băbeni a rămas, zilele trecute, fără 2 000 de lei după ce a picat în plasa unui impostor. Vâlceanul a fost anunţat că este câştigătorul unui premiu important şi că, pentru a intra în posesia lui, trebuie să depună banii într-un cont bancar. Cel care i-a dat vestea „bună” a pretins că este directorul televiziunii Antena 1.

 • Editori şi impostori la Salonul de Carte de la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Editori şi impostori la Salonul de Carte de la Paris

  Corespondenţii mei francezi mi-au trimis un colet plin cu cataloage, reviste şi cărţi difuzate în cadrul Salonului de Carte de la Paris. M-am bucurat foarte mult să constat expunerea mediatică, fără precedent, de care a beneficiat – în spaţiul francofon - literatura română, cu această ocazie.

 • Impostor prins de poliţiştii sălăjeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Impostor prins de poliţiştii sălăjeni

  Un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Caraş-Severin, s-a ales în noaptea de vineri spre sâmbătă cu dosar de cercetare penală, după ce a fost oprit în trafic, pe strada Maxim Gorki, din Zalău. Tânărul, băut şi fără permis, s-a prezentat cu o altă identitate.

 • Cum l-au prins poliţiştii buzoienii pe impostorul de la TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum l-au prins poliţiştii buzoienii pe impostorul de la TV

  Poliţiştii buzoienii au rezolvat unul dintre cele mai complexe cazuri de fals de identitate din ultimii ani. Viorel Pleşcan, realizator TV sub numele Viorel Andrei, a reuşit să scape de poliţişti din toată ţara vreme de zece ani. Agentul care l-a depistat doar pentru că îşi conducea maşina cu 155 km/h, povesteşte cum impostorul a încercat să-l păcălească cu o groază de documente false.

Modifică Setările