Stiri despre implinire

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Am avut un vis. Şi mi l-am îndeplinit. Azi a fost perfect“. Cu bine, „Sweet Caroline“: ce lasă în urmă Wozniacki
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Am avut un vis. Şi mi l-am îndeplinit. Azi a fost perfect“. Cu bine, „Sweet Caroline“: ce lasă în urmă Wozniacki

  „Am avut un vis... Şi mi l-am îndeplinit. Cred că ce s-a întâmplat astăzi a fost perfect. Tribuna a fost plină. Oamenii s-au ridicat în picioare. În microfoane s-a auzit tot timpul 'Sweet Caroline'. Aplauze. Am avut steagul Danemarcei. Familia a fost aici, iar prietenii dragi mie m-au urmărit de asemenea. Mai bine nu se putea. A fost un moment perfect“. Aşa a rezumat Caroline Wozniacki ultima sa reverenţă pe terenul de tenis.

 • Vârsta surprinzătoare la care oamenii sunt cei mai fericiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vârsta surprinzătoare la care oamenii sunt cei mai fericiţi

  Se spune că înţelepciunea vine odată cu vârsta, dar se pare că nu este singura calitate pe care oamenii o dezvoltă în timp. Cercetările arată că odată cu înaintarea în vârstă oamenii devin mai siguri pe ei şi mai mulţumiţi de proapria viaţă, aşa cum este ea.

 • Trei alegeri importante ale oamenilor care ajung să le decidă nivelul de fericire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei alegeri importante ale oamenilor care ajung să le decidă nivelul de fericire

  „Fericirea ta depinde de calitatea gandurilor pe care le ai”, spunea Marcus Aurelius. Ei bine, se pare că cercetătorii sunt de acord cu împăratul roman,  aceştia vorbind despre trei metode de a atinge fericirea, prin controlul gândurilor,  faptelor şi aşteptărilor fiecăruia, scrie powerofpositivity.com.

 • Luntraşul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luntraşul

  Privea absent apa tulbure din faţa lui, în care se amestecau toate apele pe al căror mal îşi căutase vreodată liniştea. În minte i se auzea, ca o şoaptă amară, povestea aceluia care trăise pentru alţii:

 • Ce faci dacă îţi lipseşte motivaţia la locul de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce faci dacă îţi lipseşte motivaţia la locul de muncă

  Să munceşti fără să o faci din plăcere, pentru bani sau pentru că asta îţi cere altcineva poate să fie nu doar contraproductiv, ci şi distructiv. Psihologii încurajează oamenii să renunţe dacă nu se mai simt motivaţi în ceea ce fac.

 • Despre Boris, omul cu sicriu în casă, şi amicul lui, Godot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Boris, omul cu sicriu în casă, şi amicul lui, Godot

  Am marele noroc de a lucra într-un domeniu care mă scoate permanent din spaţiul de confort şi cred cu tărie că principala formă de progres personal este renunţarea la căldura plăpumii sau rutinei. Dar rândurile de mai jos nu sunt despre credinţele mele, ci despre Boris, un om care a pus în scenă propria-i variantă a lui „Aşteptându-l pe Godot”.

 • La ce vârstă se
simt femeile cu adevărat fericite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce vârstă se simt femeile cu adevărat fericite

  Pe măsură ce înaintează în vârstă, reprezentantele sexului frumos se simt tot mai copleşite de stresul de la serviciu, de timpul foarte puţin petrecut cu familia şi prietenii, dar mai ales de problemele financiare, potrivit unui sondaj.

 • Unde ne mănâncă şi unde ne scărpinăm!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde ne mănâncă şi unde ne scărpinăm!

  Ai trăit vreodată acut sentimentul neîmplinirii şi senzaţia de nefericire? Care este tehnica ta de rezolvare atunci când te confrunţi cu astfel de trăiri? Fără să ne dăm seama uneori pasăm rezolvarea inconştientului apărând astfel refularea.

 • Vârsta la care femeile se simt cu adevărat împlinite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vârsta la care femeile se simt cu adevărat împlinite

  Femeile sunt mai fericite şi mai împlinite sentimental şi sexual după ce au trecut de prima tinereţe. Cel puţin aşa arată rezultatele unui studiu la care au participat peste 2.000 de persoane.

 • Vremea bărbaţilor împliniţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea bărbaţilor împliniţi

  Muşcă din Chicken Grill-ul său ca un lup. Probabil are dinţii mai buni decât mine. Întinde ketchup-ul din plic peste cartofi şi înfulecă. Eu ciugulesc din McPuişor şi mă uit la picioarele unei blonde. Altceva nu e de văzut în McDonald’s-ul ăsta.

 • Gânduri de Dragobete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gânduri de Dragobete

  Dragostea este sentimentul suprem. Creştem, trăim şi ne urmăm cursul vieţii într-o dorinţă continuă de a ne împlini destinul iubirii, de a simţi pasiunea şi bucuria alături de „jumătatea sufletului” nostru.

 • 5 secrete ale
oamenilor fericiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 secrete ale oamenilor fericiţi

  Uneori, fericirea bate la uşă. Dar, de cele mai multe ori, noi suntem cei care trebuie să pornim în căutarea ei. Cu atitudinea potrivită, oricine poate atinge acest sentiment.

 • Condamnaţi să-şi caute permanent fericirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condamnaţi să-şi caute permanent fericirea

  Unii oameni sunt mereu într-o goană nebună după o himeră. Îşi caută permanent împlinirea şi fericirea, fără să-şi dea seama că aspiraţiile lor sunt mult prea înalte. Par oameni obişnuiţi, cu probleme obişnuite, şi totuşi ceva îi deosebeşte de marea masă: lista lor de nemulţumiri nu se sfârşeşte niciodată şi încearcă mereu să-şi schimbe viaţa.