Stiri despre implicare civica

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO O întrebare, opt personalităţi din cinematografie: Mai mulţi actori implicaţi civic, o societate mai bună?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO O întrebare, opt personalităţi din cinematografie: Mai mulţi actori implicaţi civic, o societate mai bună?

  Ar lua-o societatea românească într-o direcţie mai bună dacă actorii s-ar implica mai mult civic? Am rugat câteva personalităţi din lumea filmului românesc să ne spună care este părerea lor în legătură cu acest aspect. Dacă unii cred că răspunsul este în mod clar, „da”, alţii consideră că poziţia de artist şi cea de cetăţean sunt două lucruri diferite.

 • “Alege priorităţile oraşului tău”, campanie de implicare civică, desfăşurată până pe 22 martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Alege priorităţile oraşului tău”, campanie de implicare civică, desfăşurată până pe 22 martie

  Primăria Municipiului Călăraşi lansează un apel către călărăşeni să se implice în această campanie desfăşurată la nivel naţional, prin implicarea autorităţilor publice locale, şi care are drept scop ierarhizarea proiectelor prioritare care se regăsesc în lista ce poate fi accesată la următorul link: https://www.facebook.com/pri-oritatile.orasului.t…/videos/20 91168897607694/, postat pe pagina oficială de socializare a campaniei.

 • Graffiti-ul din România, teoria geamurilor sparte şi îndemnul la ciudăţenie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Graffiti-ul din România, teoria geamurilor sparte şi îndemnul la ciudăţenie!

  În 1982 doi americani, James Wilson şi George Kelling, au creat teoria geamurilor sparte, foarte folosită în criminalistică. Ea spune că în clădirile care au deja un geam spart, sunt şanse mari că vandalii să mai spargă alte geamuri. Dacă pe un zid este făcut un grafitti, vor mai apare garantat şi altele. Dacă este un gunoi pe jos, oamenii vor mai arunca altele.

 • Confesiunile unui om de serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Confesiunile unui om de serviciu

  Ieri veneam spre Bucureşti pe autostrada A1. La un popas, am văzut această imagine. Sincer, nu am ştiut dacă să râd, să plâng, să fiu furios sau să fiu mândru de ingeniozitatea poporului din care fac parte. Sau toate laolaltă.

 • 600.000 în stradă, pentru #justiţiepebune. Pe când 1.000.000 în stradă, pentru #ŞCOALĂPEBUNE?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  600.000 în stradă, pentru #justiţiepebune. Pe când 1.000.000 în stradă, pentru #ŞCOALĂPEBUNE?

  Citiţi textul excepţional al lui Barbu Mateescu, „Revoluţia şi victoria sa“, apoi recadraţi acţiunea civică din stradă, de îndată, pe orizontul său strategic firesc. 600.000 de protestatari pentru #justiţiepebune sunt despre stingerea, o dată pentru totdeauna, a „coşmarului CRIB - comunismul ruralo-industrial balcanic“. 1.000.000 de protestatari pentru #ŞCOALĂPEBUNE sunt despre zborul nostru în cerul cel mai înalt, de fiinţe educate ce avem a fi.

 • Proiect educaţional inedit: Implicare civică prin teatru social
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect educaţional inedit: Implicare civică prin teatru social

  Peste 200 de elevi din Galaţi, Brăila, Focşani şi Slobozia vor descoperi informaţii despre implicarea civică prin intermediul teatrului social, într-un proiect implementat de Centrul pentru Jurnalism (CJI), în parteneriat cu trupa Social Act Theatre (SAT) din Galaţi.

 • Diana Certan: un manager pentru tineri şi comunitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diana Certan: un manager pentru tineri şi comunitate

  Diana Certan are 32 de ani şi de peste 9 ani gestionează activitatea unuia dintre cele mai prestigioase ONG-uri de tineret din ţară, în calitate de Manager al Fundaţiei Noi Orizonturi.