Stiri despre imobiliar

  454 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Chiria spaţiilor comerciale se micşorează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chiria spaţiilor comerciale se micşorează

  Apariţia celor două mall-uri din Bariera Focşani a îmbogăţit oferta spaţiilor comerciale din oraş, determinând ieftinirea acestora. Analiza efectuată la Buzău de unul dintre cei mai importanţi evaluatori imobiliari din România, Darian DRS, indică o scădere a cererii şi, implicit, ieftinirea spaţiilor comerciale.

 • Criză de terenuri, în centrul municipiului Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză de terenuri, în centrul municipiului Buzău

  Un raport al companiei de evaluare Darian DRS indică o criză fără precedent a terenurilor din centru, disponibile rămânând câteva loturi mici şi extrem de scumpe. Piaţa terenurilor pentru construcţii din municipiul Buzău a intrat de doi ani într-un declin în ceea ce priveşte preţurile dar şi volumul tranzacţiilor, spun experţii imobiliari.

 • Floreştiul, „cartierul dormitor“ al Clujului, rai imobiliar în plină criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Floreştiul, „cartierul dormitor“ al Clujului, rai imobiliar în plină criză

  Comuna Floreşti, de lângă Cluj-Napoca, rămâne un rai imobiliar, cu toate că piaţa imobiliară a suferit o adevărată cădere odată cu criza financiară. Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS), localitatea se află pe primul loc în topul aşezărilor din mediul rural cu cel mai mare de unităţi construite.

 • De ce ne ocolesc investitorii imobiliari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ne ocolesc investitorii imobiliari

  Piaţa imobiliară din România devine tot mai puţin atractivă pentru investitorii străini, iar principalul motiv este preţul mare al proprietăţilor. România şi Ungaria sunt singurele state din Europa de Est incluse în categoria celor care oferă oportunităţi limitate investitorilor, potrivit unui raport al companiei DTZ Echinox.

 • A picat şi ultima speranţă pe piaţa imobiliară din Focşani: stranierii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A picat şi ultima speranţă pe piaţa imobiliară din Focşani: stranierii

  Cei care şi-au păstrat locurile muncă câştigă mai puţin şi nu mai cumpără case şi apartamente, chiar dacă s-au ieftinit.Ba chiar, unii dintre vrâncenii plecaţi la muncă în străinătate încearcă să vândă, fără să iasă în pierdere, locuinţele în care şi-au investit banii verile trecute.

 • Muntenegru, case de la 40.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muntenegru, case de la 40.000 de euro

  Muntenegru a devenit, în ultimii ani, o destinaţie de vacanţă tot mai căutată de turiştii străini, fosta republic iugoslavă stârnind interesul acestora atât prin relieful variat şi multitudinea de posibilităţi pentru petrecerea concediului, cât şi prin tarifele relativ mici.

 • Chiriile în Capitală au ajuns la valoarea din 2005
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chiriile în Capitală au ajuns la valoarea din 2005

  TENDINŢĂ Chiriile la apartamentele şi garsonierele din Bucureşti au scăzut cu aproximativ 8%, de la începutul anului şi până acum, conform unui studiu realizat de compania Agentie.NET. Acest trend descendent, care a început în urmă cu doi ani, când criza mondială a afectat România, a determinat revenirea chiriilor la valoarea din 2005.

 • Şantierul-groapă, „complex imobiliar” pentru boschetari (GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantierul-groapă, „complex imobiliar” pentru boschetari (GALERIE FOTO)

  Între blocurile din zona Bulevardului Obregia şi Aleea Terasei se cască o imensă groapă împrejmuită sporadic cu gard de fier. Aici ar fi trebuit să se ridice un complex de blocuri, dar, de mai bine de un an, printre buruieni şi gunoaie, şi-au găsit adăpost boschetarii Berceniului.

 • Primăria îşi vinde terenurile concesionate în Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria îşi vinde terenurile concesionate în Focşani

  Focşănenii îşi pot cumpăra terenul din faţa blocului. Preţurile sunt de 112 euro/mp în zona A şi de 76 de euro/mp în zona B. Primul cumpărător al spaţiilor concesionate este chiar Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean

 • Locuinţele de serviciu salvează piaţa chiriilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuinţele de serviciu salvează piaţa chiriilor

  Chiriile la garsoniere şi apartamente au scăzut în acelaşi ritm cu preţurile cerute de cei care vor să vândă. Agenţii imobiliari nu au însă de ce să se plângă pentru că există în continuare cerere mai ales din partea unor firme care închiriază locuinţe pentru angajaţi sau pentru protocol.

 • Boschetarii ce trăiesc pe „un munte de aur”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boschetarii ce trăiesc pe „un munte de aur”

  Zeci de persoane au pus stăpânire pe fosta baza sportivă Uszoda, pe care au transformat-o într-un focar de infecţie. Conform experţilor imobiliari, terenul din centrul oraşului, proprietatea a municipalităţii, valorează cel puţin 5 milioane de euro.