Stiri despre imbunatatire

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Reprezentanţii sectorului cultural au trimis Guvernului observaţii şi
propuneri pentru îmbunătăţirea schemei de ajutor de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reprezentanţii sectorului cultural au trimis Guvernului observaţii şi propuneri pentru îmbunătăţirea schemei de ajutor de stat

  Peste 70 de nume din sectorul cultural au trimis o serie de propuneri guvernanţilor pentru îmbunătăţirea schemei de ajutor de stat. Iniţiativa vine ca urmare a faptului că propunerea prezentată de Guvern ignoră anumite segmente din sectorul cultural care au fost printre cele mai afectate de criza generată de pandemie. „Adevărul” redă mai jos scrisoarea adresată Guvernului de reprezentaţii sectorului cultural.

 • Trucuri pentru îmbunătăţirea memoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru îmbunătăţirea memoriei

  Cu siguranţă ţi s-a întâmplat şi ţie să uiţi de anumite lucruri pe moment. Nu îţi face griji, nu eşti singura. Pentru a îmbunătăţi memoria, este necesar să exersezi în fiecare zi. Concentrarea, relaxarea şi încrederea în tine sunt aliaţi excelenţi pentru stimularea memoriei.

 • Soluţii de îmbunătăţire a situaţiei copiilor aflaţi în dificultate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii de îmbunătăţire a situaţiei copiilor aflaţi în dificultate

  O rezoluţie cu propuneri de îmbunătăţire a situaţiei copiilor aflaţi în dificultate, a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale sau cu tulburări de comportament va fi lansată ca urmare a unui atelier tematic desfăşurat vineri, 12 august, de către Direcţia educaţie, tineret şi sport a municipiului Chişinău.

 • Ministerul Justiţiei vrea să îmbunătăţească accesul la muncă al deţinuţilor şi viaţa din închisori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministerul Justiţiei vrea să îmbunătăţească accesul la muncă al deţinuţilor şi viaţa din închisori

  Ministerul Justiţiei a lansat în dezbatere publică o serie de măsuri menite să creeze condiţii mai bune de detenţie şi să limiteze aglomeraţia din închisori. Printre ele s-au numărat crearea de noi locuri de muncă pentru deţinuţi, protocoale cu laboratoarele de tehnică dentară din afara sistemului penitenciar şi spaţii prietenoase pentru întâlnirea copiilor cu părinţii aflaţi în închisoare.

 • O cercetătoare de origine română a descoperit la ce este bună bârfa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O cercetătoare de origine română a descoperit la ce este bună bârfa

  Nevoia de a bârfi o simţim cu toţii. Deşi privită cu ochi răi fiindcă poate ameninţa reputaţia unei persoane, o echipă de cercetători olandezi, condusă de Elena Martinescu, a demonstrat că bârfa are efecte benefice în viaţa noastră indiferent dacă este pozitivă sau negativă.

 • VIDEO Cât de mult rău poate face medicina bună: avem dreptul de a crea supraoameni?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cât de mult rău poate face medicina bună: avem dreptul de a crea supraoameni?

  De ce n-am putea merge la maternitate, aşa cum mergem într-un showroom auto, ca să alegem felul în care va arăta şi ce abilităţi va avea copilul nostru? Avem dreptul să creăm supercopilul, cu de toate? La Adevărul Live, Constantin Vica şi Emilian Mihailov, membri ai Centului de Cercetare în Etică Aplicată, au dezbătut controversatul subiect al bioameliorării capacităţilor umane.

 • 8 trucuri pentru o memorie brici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  8 trucuri pentru o memorie brici

  Metodele contemporane de dezvoltarea a capacităţii de memorare sunt din ce în ce mai inventive, fiind căutate mai ales acele tipuri de exerciţii şi moduri care să nu afecteze în nici fel propria sănătate

 • Opt motive pentru care un câine îţi poate schimba viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt motive pentru care un câine îţi poate schimba viaţa

  Orice persoană care deţine şi iubeşte un câine aproape că nu îşi poate imagina viaţa fără devotamentul unui patruped. Numeroase studii arată că un câine poate îmbunătăţi atât condiţia fizică a unei persoane, cât mai ales cea mentală, notează publicaţia Huffington Post.

 • Starea lui Michael Schumacher s-a îmbunătăţit după operaţia pe creier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Starea lui Michael Schumacher s-a îmbunătăţit după operaţia pe creier

  Starea lui Michael Schumacher s-a îmbunătăţit, au anunţat, marţi, medicii de la spitalul din Grenoble (Franţa) unde fostul pilot de Formula 1 a fost internat ca urmare a accidentului de schi suferit duminică. Totuşi, cadrele medicale au precizat, într-o conferinţă de presă, că Schumacher „nu este încă în afara oricărui pericol”.

 • Puterea prieteniei asupra bolii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puterea prieteniei asupra bolii

  Prietenia nu doar că participă la supravieţuirea în faţa cancerului la sân, dar se pare că îmbunătăţeşte viaţa celor suferinzi, precum ajută la reducerea durerii şi a simptomelor, potrivit cercetătorilor de la Kaiser Permanente, spune „Huffington Post”.

 • Secrete pentru un creier sănătos şi eficient
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secrete pentru un creier sănătos şi eficient

  Multe cărţi de specialitate se axează pe tratarea creierului ca pe oricare alt organ al corpului. Pentru a îmbunătăţi activitatea creierului, specialiştii recomandă o dietă echilibrată, ore de somn suficiente şi evitarea toxinelor precum alcoolul şi nicotina.

 • Fitch: perspectiva ratingului României de la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fitch: perspectiva ratingului României de la "negativă" la "stabilă"

  Agenţia de evaluare financiară Fitch Ratings a îmbunătăţit, marţi, perspectiva pentru ratingul României, de la 'negativă' la 'stabilă'. De asemenea, Fitch a confirmat ratingurile pentru datoriile pe termen lung în valută şi monedă locală la 'BB plus', respectiv 'BBB minus', informează un comunicat al agenţiei de rating.

Modifică Setările