Stiri despre iliescu

  176 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iliescu îl atacă dur pe Geoană: Cu gafele lui am pierdut alegerile!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iliescu îl atacă dur pe Geoană: Cu gafele lui am pierdut alegerile!

  Preşedintele de oanoare al PSD, Ion Iliescu l-a arătat cu degetul pe şeful Senatului, Mircea Geoană, ca responsabil pentru pierderea suferită de PSD în două confruntări electorale importante: parlamentarele din 2004 şi prezidenţialele din 2009.

 • Cârciuma din Neamţ unde sătenii beau sub ochii lui Băsescu şi Iliescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cârciuma din Neamţ unde sătenii beau sub ochii lui Băsescu şi Iliescu

  Clienţii unui local din comuna Ion Creangă îşi potolesc setea cu halba şi îi înjură printre dinţi pe politicieni. Deasupra tejghelei stau atârnate caricaturile şefilor de Stat din ultimii 21 de ani, dar şi feţe cunoscute din lumea politică şi socială a ţării.

 • Ion Iliescu: Se impune revenirea la votul pe liste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Iliescu: Se impune revenirea la votul pe liste

  Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consideră că se impune revenirea la votul pe liste pentru Parlament deoarece votul uniominal i-a favorizat "pe cei cu parale".

 • Ion Cristoiu: Cum mi-a tras clapa Gorbaciov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu: Cum mi-a tras clapa Gorbaciov

  Picată în dimineaţa zilei de 19 august 1991, ştirea potrivit căreia Mihail Gorbaciov a fost demis din funcţia de Preşedinte al Uniunii Sovietice a făcut să înlemnească România.

 • Ion Iliescu: „Marian Vanghelie se lasă ca fraierul compromis în emisiuni”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Iliescu: „Marian Vanghelie se lasă ca fraierul compromis în emisiuni”

  Abia ce a avut timp să se replieze după debarcat din funcţia de lider al PSD Bucureşti, că Marian Vanghelie primeşte o altă lovitură. Enervat de gafele primarului "care este", Ion Iliescu l-a criticat usturător, imputându-I prejudiciile pe care comportamentul său le adduce imaginii partidului.

 • Mineriada lui Cuza: O răzmeriţă discret ocultată de către istoriografia comunistă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mineriada lui Cuza: O răzmeriţă discret ocultată de către istoriografia comunistă

  Penumbrele cu care adeseori istoria învăluie evenimentele trecutului incită imaginaţia amatorului şi stimulează spiritul critic al cercetătorului, primul încercând să descopere senzaţionalul şi misterul, al doilea, adevărul obiectiv. Şi, cel mai adesea, ambii rămân dezamăgiţi. Căci altfel cum ne-am putea explica de ce şi astăzi, la zeci sau poate sute de ani de la desfăşurarea unui fapt istoric, nu suntem capabili să

 • Când nu ştie dreapta ce face stânga!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când nu ştie dreapta ce face stânga!

  Ştiu, proverbul suna pe dos şi avea la origini cu totul alte conotaţii decât cele pe care le-a căpătat de-a lungul timpului. În politica dâmboviţeană se întâmplă însă atâtea lucruri de neînţeles, pentru care nu găseşti parcă destule pilde în înţelepciunea biblică sau cea populară, încât e greu să mai spui azi ce-i “stânga” şi ce-i “dreapta”.

 • Ceauşescu şi Iliescu, ironizaţi în benzi desenate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceauşescu şi Iliescu, ironizaţi în benzi desenate

  Nicolae Ceauşescu participă la o vizită de lucru în iad, iar Ion Iliescu este reprezentat alături de un porc, în două benzi desenate care datează din 1992 şi 1996. Publicate în volumul „Istoria benzii desenate româneşti. 1891-2010“, apărut recent la Editura Vellant, poveştile surprind tranziţia de la comunism la libertate.

 • Politicienii din cramă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politicienii din cramă

  Corneliu Bichineţ, vicepreşedintele PRM al Consiliului Judeţean Vaslui, îşi botează vinurile cu numele actorilor de pe scena politică. El susţine că n-a vândut niciodată licorile pe care le produce. Prin beciul lui au poposit „Ion Iliescu“, „Rodica Stănoiu“, „Adrian Năstase“ şi „Elena Udrea“. Acum, piesele de rezistenţă sunt „Vadim“, „Ponta“, „Boc“ şi „Văcăroiu“.

 • Un copil bătrân: Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un copil bătrân: Victor Ponta

  Experimentul reformării PSD a eşuat la porţile Iadului. Victor Ponta, tânărul desemnat să scoată partidul din mocirla guvernărilor Iliescu-Năstase, s-a asociat cu aceştia şi a decretat, în stil gigibecaliot, că şeful statului este Dracu’, ba chiar tatăl tuturor dracilor: Băsescu Scaraoţchi.