Stiri despre ilegitim

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ciocnirea civilizaţiilor VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciocnirea civilizaţiilor VIDEO

  FALIE O radiografie microscopică a societăţii româneşti actuale, dar şi o analiză a şocurilor interculturale dintre Est şi Vest, realizează regizorul Adrian Sitaru în cel mai recent film al său, „Fixeur“, pe un scenariu excelent, pe care-l transpune într-o formă de zile mari.

 • Avalanşă de premii pentru filmele româneşti din „noul val“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avalanşă de premii pentru filmele româneşti din „noul val“

  Filmul ”Inimi cicatrizate”, de Radu Jude, a câştigat Producers Award for European Cinema la Festivalul de la Hamburg, care se va încheia sâmbătă şi unde lungmetrajul ”Bacalaureat” al lui Cristian Mungiu este nominalizat la premiul criticii.

 • „Ilegitim“, cel mai bun film la Odesa. Renumitul cineast Christopher Hampton le-a înmânat premiul Alinei Grigore şi lui Robi Urs VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ilegitim“, cel mai bun film la Odesa. Renumitul cineast Christopher Hampton le-a înmânat premiul Alinei Grigore şi lui Robi Urs VIDEO

  Pelicula „Ilegitim“ (2016), de Adrian Sitaru, a fost desemnată cel mai bun film la cea de-a şaptea ediţie a Festivalului Internaţional de la Odesa, care a avut loc între 15 şi 23 iulie. Trofeul, înmânat de preşedintele juriului, Christopher Hampton, scenarist recompensat cu Oscar, a fost ridicat de protagoniştii producţiei, Alina Grigore, care este şi co-scenarist, şi Robi Urs, informează site-ul oficial al evenimentului.

 • Uite avortul, nu e avortul VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uite avortul, nu e avortul VIDEO

  FAMILIE În recentul său film „Ilegitim“, regizorul român Adrian Sitaru încearcă, şi în mare şi reuşeşte, să descrie falia dintre generaţii din România de azi, alegând în mod voit un caz cât mai bizar.

 • Filmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul "Ilegitim", prezentat în trei mari festivaluri europene

  După premiera mondială, care a avut loc luna trecută la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, în cadrul secţiunii Berlinale Forum, pelicula “Ilegitim”, regizată de Adrian Sitaru, va fi proiectată în cadrul a trei mari festivaluri europene din Portugalia, Turcia şi Lituania.

 • Berlinala s-a deschis cu un film cu George Clooney
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlinala s-a deschis cu un film cu George Clooney

  A început cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume. Prestigiosul eveniment a fost deschis de cel mai recent lungmetraj al fraţilor Coen, „Ave, Cezar! / Hail, Caesar!“, cu George Clooney cap de afiş. Chiar dacă România nu participă în competiţia oficială, lungmetrajul „Ilegitim“ al lui Adrian Sitaru va fi prezentat la secţiunea Berlinale Forum.

 • Meryl Streep şi Clive Owen decid soarta Berlinului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meryl Streep şi Clive Owen decid soarta Berlinului

  Astăzi începe o nouă ediţie, cea de-a 66-a, a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, celebra Berlinale, care se va desfăşura între 11 şi 21 februarie. Juriul internaţional care va decerna trofeele Ursul de Aur şi Ursul de Argint este prezidat anul acesta de celebra actriţă americană Meryl Streep şi îi are în componenţă, printre alţii, pe actorul britanic Clive Owen.

 • Regizorul Adrian Sitaru îşi face bagajele pentru Berlin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Adrian Sitaru îşi face bagajele pentru Berlin

  Mai este o zi până la debutul celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate cinematografiei. Anul acesta, România este reprezentată de lungmetrajul „Ilegitim“, în regia lui Adrian Sitaru, aflat în studioul Adevărul Live.

 • Monarhia
Constituţională vs. Republica - Cum apără CNA
moştenirea stalinisto-comunistă scancţionând SRTV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monarhia Constituţională vs. Republica - Cum apără CNA moştenirea stalinisto-comunistă scancţionând SRTV

  În vreme ce televiziunile private din România, nederanjate de cerberii CNA, ne spurcă mintea cu emisiuni tabloide care promovează pornografia, curvărăsia, scandalul, manelizarea, minciuna sfruntată, manipularea politică şi tot felul de alte porcării scoase din bezna mahalalelor şi din haznaua vieţii politice româneşti, CNA se luptă cu emisiunea „Ora Regelui”

Modifică Setările