Stiri despre igor smirnov

  66 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Obţinerea victoriei cu mintea, posibilă şi în stânga Prutului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obţinerea victoriei cu mintea, posibilă şi în stânga Prutului

  Apropiatele alegeri legislative din România de Est - teritoriu samavolnic ocupat anterior de trupe imperiale estice - constituie un prilej de reamintire a celor petrecute atunci când la Moscova nu se dorea un drum de sine stător al europenilor care trăiau în fosta republică sovietică socialistă numită în zeflemea moldovenească.

 • Fosta Gazprombank din Tiraspol devine Eximbank
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fosta Gazprombank din Tiraspol devine Eximbank

  Liderul separatist de la Tiraspol a decis crearea băncii de export-import Eximbank, pe baza BusinessInvestBank, a treia ca mărime instituţie financiară din regiune şi care anterior se numea Gazprombank.

 • Justiţia stalinistă a lui Smirnov după războiul moldo-transnistrean. Arestări care au zguduit lumea (Partea a IV-a)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Justiţia stalinistă a lui Smirnov după războiul moldo-transnistrean. Arestări care au zguduit lumea (Partea a IV-a)

  După arestarea şi eliberarea la presiunea ruşilor a dictatorului Igor Smirnov şi după războiul moldo-transnistrean din 1992, aşa-zisele instanţe de la Tiraspol au dat verdicte care au stârnit scandaluri la nivel internaţional. Procesele de tip stalinist, în care acuzaţii nu au nici măcar drept la apărare, sunt judecate de magistraţii separatişti în baza unor legi nerecunoscute de niciun stat al lumii.

 • Fostul şef al Băncii de Economii de la Tiraspol a fost dat în urmărire generală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul şef al Băncii de Economii de la Tiraspol a fost dat în urmărire generală

  Oleg Brizițkii, vicepreședintele băncii republicane a regiunii separatiste şi Stepan Şinkariuk, preşedintele Pridnestrovskii Sberbank de la Tiraspol (Banca de Economii) au fost daţi în urmărire de către organele de anchetă. Ei sunt învinuiţi că au adus prejudicii enorme economiei transnistrene, potrivit paginii WEB a ministerului de interne de la Tiraspol.

 • Duşmanul cel mai aprig a lui Igor Smirnov, noul reprezentant al Tiraspolului la Moscova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duşmanul cel mai aprig a lui Igor Smirnov, noul reprezentant al Tiraspolului la Moscova

  Evghenii Şevciuc, liderul de la Tiraspol l-a numit pe generalul Mihail Bergman în funcţia de reprezentant special al Transnistriei în Federaţia Rusă. Potrivit agenţiei Novîi Reghion, această desemnare este legată de dorinţa lui Şevciuk de a face lumină asupra actelor de corupţie din cei 20 de ani de dictatură a lui Igor Smirnov.

 • EXCLUSIV „Dictatorul“ Smirnov are cazier curat în Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV „Dictatorul“ Smirnov are cazier curat în Moldova

  Fostul lider separatist, neschimbat de 20 de ani, este curat ca lacrima şi se poate bucura de o bătrânețe liniştită. Cel puţin asta reiese din scrisorile oficiale ale Procuraturii, Serviciului de Informaţii şi Securitate şi Ministerului de Interne adresate ziarului „Adevărul". Singurul dosar penal în care Igor Smirnov a fost acuzat de „nesupunere cerinţelor Constituţiei" a fost clasat încă în iunie 1991, după două luni de l

 • Noul lider din Transnistria l-a demis pe Smirnov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul lider din Transnistria l-a demis pe Smirnov

  Prima decizie ale lui Evgheni Şevciuk a fost demiterea a circa 80 de înalţi demnitari şi funcţionari din regiune, inclusiv a feciorului lui Smirnov şi a şefului securităţii transnistrene.

 • Evgheni Şevciuk a ocupat fotoliul lui Igor Smirnov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evgheni Şevciuk a ocupat fotoliul lui Igor Smirnov

  Evgheni Şevciuk a fost învestit în funcția de lider al regiunii separatiste. La eveniment au asista și fostul lider Igor Smirnov și Serghei Gubariov reprezentantul Rusiei la negocierile privind reglementarea conflictului transnistrean.

 • Mesajul de ADIO al lui Igor Smirnov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesajul de ADIO al lui Igor Smirnov

  Liderul separatist de la Tiraspol, neschimbat mai bine de 20 de ani, îşi ia rămas bun. „Actualele alegeri au fost obişnuite, dar murdare în acelaşi timp. PR-ul negru în presa din Rusia, bârfele, informaţiile false, cumpărarea voturilor... da, astfel de alegeri poporul nostru nu a văzut niciodată", spune Igor Smirnov în mesajul său de rămas bun, postat pe site-ul „preşedintelui" autoproclamatei republici.

 • Evgheni Şevciuk, noua faţă a separatismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evgheni Şevciuk, noua faţă a separatismului

  Venirea lui Evgheni Șevciuk la „putere" în rmn îi face să creadă pe cetățenii din estul țării că vor gusta din schimbarea așteptată de ani buni. Alegerea unui nou lider în locul lui Smirnov îi lasă însă sceptici pe analiștii politici care consideră că oficialii de la Chișinău nu vor ști să profite de situație.

 • Evgheni Şevciuk:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evgheni Şevciuk: "Am votat pentru un stat independent. Cred în victoria mea"

  Evgheni Şevciuk, fostul preşedinte al sovietului suprem de la Tiraspol, şi Anatoli Kaminski, actualul şef al instituţiei, se întrec azi în turul doi al aşa-ziselor alegeri prezidenţiale din stânga Nistrului. Asta după ce acum două săptămâni Şevciuk a luat 38,53% din voturi, iar Kaminski 26,48%.

 • Cum „Rusia a câștigat în Transnistria“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum „Rusia a câștigat în Transnistria“

  „Rusia a câștigat în Transnistria", titrează publicația gazeta.ru. După 20 de ani la cârma republicii separatiste, bătrânul dictator Igor Smirnov a părăsit oficial cursa „prezidențială". Rezultatele scrutinului, anunțate vineri, i-au adus în turul doi pe fostul și actualul șef al sovietului suprem, Evgheni Șevciuk și Anatoli Kaminiski.

 • Dictatorul Smirnov a fost trimis la plimbare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dictatorul Smirnov a fost trimis la plimbare

  Igor Smirnov, liderul separatist neschimbat de 20 de ani, a pierdut regiunea transnistreană. Cel puţin aşa arată rezultatele preliminare ale „scrutinului" din 11 decembrie, prezentate ieri de aşa-zisa comisie electorală centrală de la Tiraspol.

 • OFICIAL Igor Smirnov a pierdut regiunea transnistreană!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OFICIAL Igor Smirnov a pierdut regiunea transnistreană!

  Aşa-zisa comisie electorală centrală de la Tiraspol a dat publicităţii acum câteva minute rezultatele oficiale ale „scrutinului" din 11 decembrie. În turul doi au trecut Evgheni Şevciuk, fost şef al sovietului suprem de la Tiraspol, şi Anatoli Kaminski, acutalul şef al sovietului.

 • Kremlinul i-a pus cruce lui Igor Smirnov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kremlinul i-a pus cruce lui Igor Smirnov

  Liderul separatist de la Tiraspol ar putea să n-ajungă în turul doi, dacă e să credem rezultatelor neoficiale ale scrutinului de duminică din stânga Nistrului.

 • Igor Smirnov contestă rezultatele „alegerilor“ și vrea un nou scrutin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igor Smirnov contestă rezultatele „alegerilor“ și vrea un nou scrutin

  Pentru prima dată, liderul de la Tiraspol, neschimbat de 20 de ani, nu a câştigat detaşat "cursa prezidenţială", iar potrivit mass-media ruseşti Igor Smirnov a acumulat abia al treilea rezultat. Aseară însă rezultatele exit-poll îl anunțau pe primul loc.

 • GALERIE FOTO Transnistrenii au ales, Rusia câştigă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Transnistrenii au ales, Rusia câştigă

  Cetăţenii din regiunea separatistă au ieşit ieri la aşa-zisul scrutin prezidenţial pentru a-şi alege liderul. „Oricine ar învinge, e important să ne susţină Moscova", spun într-un glas votanţii. Igor Smirnov, care a condus republica moldovenească nistreană mai bine de 20 de ani, s-a arătat convins că va obţine încă un mandat. Rusia mizează însă pe o rocadă la vârf.

Modifică Setările