Stiri despre iedera

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un biclist în vârstă de 13 ani, lovit de o maşină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un biclist în vârstă de 13 ani, lovit de o maşină

  Un băieţel de 13 ani a fost accidentat de un autoturism în timp ce se deplasa pe bicicletă. Se pare că şoferul nu l-a observat şi l-a acroşat. Potrivit Poliţiei, acesta a fost transportat la spital.

 • Două noi trupe se alătură festivalului „Old Blacks, Rock & More“ de la Arenele Romane: lista completă a artiştilor şi bilete reduse până pe 4 martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două noi trupe se alătură festivalului „Old Blacks, Rock & More“ de la Arenele Romane: lista completă a artiştilor şi bilete reduse până pe 4 martie

  La sugestia fanilor şi pentru a completa line-up-ul festivalului „Old Blacks, Rock & More“, organizatorii au decis să mai invite două trupe foarte iubite de publicul de la noi. Aşadar, alături de Subcarpaţi, Viţa de Vie, Iedera şi Trupa Zero, la evenimentul programat pe 25 mai, la Arenele Romane, vor mai urca pe scenă Iris şi Trooper.

 • Iedera uşurează respiraţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iedera uşurează respiraţia

  Tusea chinuitoare, dar şi multe alte probleme pot fi ameliorate cu remedii pe bază de iederă. Iedera celor frumoase, cum i se mai spune aceastei plante, este un bun expectorant, calmând şi tusea convulsivă.

 • Cum arată „zidul ruşinii“ de pe Bulevardul Unirii, decorat cu iederă şi ghivece cu flori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată „zidul ruşinii“ de pe Bulevardul Unirii, decorat cu iederă şi ghivece cu flori

  Spre sfârşitul anului 2013, Primăria Sectoului 3 demara ample lucrări de modernizare şi reabilitare. În cadrul acestora, spre suprinderea tuturor, pe trotuarul de lângă Magazinul Unirii a apărut o bucată enormă de beton poreclită de bucureştenii nemulţumiţi „zidul ruşinii“. Zilele trecute lucrările la zid au fost terminate şi bizara construcţie este acum decorată cu iederă şi cu o mulţime de ghivece cu flori.

 • Cele mai bune flori de cameră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune flori de cameră

  Cele mai bune flori de cameră. Oamenii au nevoie de un aer curat pentru ca sănătatea lor să nu fie pusă în pericol, însă şi pentru sporirea productivităţii şi alungarea semnelor de oboseală. Un răspuns la toate acestea sunt anumite flori în cameră.

 • Te doare capul? Pune pe frunte cartof crud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Te doare capul? Pune pe frunte cartof crud

  Durerile de cap ne chinuie mai ales când temperaturile ajung să fie tot mai ridicate. O cataplasmă este cel mai bun remediu pentru astfel de neplăceri. Fitoterapeutul Cristina Bălănescu ne spune din ce se prepară compresele salvatoare şi cât de repede trec durerile.

 • Ai bătături? Aşa le vii de hac!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai bătături? Aşa le vii de hac!

  Coada-şoricelului, pelinul şi propolisul pot fi soluţia la îndemână şi, totodată, ieftină, pentru eliminarea eficientă a dureroaselor bătături. Află ce alte remedii mai poţi folosi.

 • 7 afecţiuni tratate cu iederă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 afecţiuni tratate cu iederă

  Iedera a fost folosită de secole de specialiştii în medicina populară pentru tratarea afecţiunilor ginecologice, răcelilor şi reumatismului.  Astăzi, iedera tratează peste 40 de boli.

 • Iedera protejează zidurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iedera protejează zidurile

  Iedera se comportă ca un scut termic pentru pereţii clădirilor şi absoarbe, totodată, poluanţii din atmosferă, susţin cercetătorii de la Universitatea Oxford care au spulberat cu această concluzie mitul potrivit căruia iedera ar distruge construcţiile.

 • Sate înghiţite de pământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sate înghiţite de pământ

  Şapte comune din judeţ au ajuns ieri pe lista „neagră“  a zonelor aflate în pericol din cauza surpărilor de pământ.

 • VIDEO Victor Socaciu dedică noul său album îngerului Bogi şi medicilor de la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Victor Socaciu dedică noul său album îngerului Bogi şi medicilor de la Cluj

  Părinţii Barna şi Ágnes Fekete şi Bogi, aşa cum era alintată fetiţa de la care Victor Socaciu a primit rinichii, sunt destinatarii mesajului de suflet pe care artistul îl trimite, aşa cum numai un artist o poate face prin arta sa. Cel de-al 16-lea album de autor a lui Victor Socaciu le este dedicat atât lor, cât şi echipei de medici de la Cluj, echipă coordonată de profesorul-doctor Mihai Lucan, pentru "minunatul gest de solidarita

Modifică Setările