Stiri despre iarna baimareana

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Andra i-a colindat pe băimăreni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Andra i-a colindat pe băimăreni

  Un ultim concert de colinde, înaintea Crăciunului, a avut loc sâmbătă seara pe scena amplasată în Centrul Istoric al municipiului Baia Mare. Invitată a fost una dintre cele mai apreciate voci feminine a muzicii româneşti, Andra. Artista a reuşit să ofere băimărenilor câteva momente de neuitat, cântănd atât piesele sale consacrate cât şi colinde.

 • „Iarna Băimăreană“, o poveste de Crăciun pe străzile din Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Iarna Băimăreană“, o poveste de Crăciun pe străzile din Baia Mare

  Timp de o lună, băimărenii vor putea participa la o multitudine de evenimente organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În acest an, municipalitatea a pregătit un program amplu cu ocazia festivalului „Iarna Băimăreană“. De la concerte de muzică populară, concerte de colinde, de muzică uşoară şi până la Concertul de Anul Nou.

 • VIDEO Baia Mare se pregăteşte de sărbătoare. Bradul de Crăciun are 32 de metri şi a fost deja instalat în Centrul Vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Baia Mare se pregăteşte de sărbătoare. Bradul de Crăciun are 32 de metri şi a fost deja instalat în Centrul Vechi

  La fel ca în ultimii doi ani şi în 2013 băimărenii vor avea parte de un brad de vis. Înalt de peste  30 de metri, bradul a ajuns în dupămasa zilei de astăzi în Baia Mare, iar pentru prima dată a fost instalat în Centrul Istoric al municipiului. Acesta va fi împodobit, urmând ca în 1 Decembrie, odată cu inaugurarea iluminatului ornamental de sărbători să fie pornite şi luminiţele de pe brad.

 • Ştefan Hruşcă va concerta de două ori la Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştefan Hruşcă va concerta de două ori la Baia Mare

  Cel mai îndrăgit cântăreţ maramureşean, Ştefan Hruşcă, va susţine două concerte înainte de Crăciun la Baia Mare. Primul său concert din ţară va fi de data aceasta chiar în judeţul în care s-a născut.

 • FOTO VIDEO Cel mai mare brad de Crăciun din România este la Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Cel mai mare brad de Crăciun din România este la Baia Mare

  33 de metri înălţime, şapte tone şi peste 130 de ani. Acestea sunt caracteristicile bradului de Crăciun montat în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare. După ce anul trecut a fost desemnat „Cel mai frumos oraş împodobit de sărbători“, municipiul Baia Mare îşi depune din nou candidatura la acest titlu.

 • Concerte şi festivităţi de 1 Decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concerte şi festivităţi de 1 Decembrie

  Cu doar câteva zile înainte de Ziua Naţională a României, Primăria Baia Mare a pregătit şi programul pentru „Iarna Băimăreană“. Timp de o lună băimărenii se vor putea bucura de diferite concerte sau evenimente pregătite special cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Modifică Setările