Stiri despre huligani

  104 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Secretele Mineriadei/ Imagini șocante, în premieră, cu evenimentele sângeroase din 13 iunie 1990
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Secretele Mineriadei/ Imagini șocante, în premieră, cu evenimentele sângeroase din 13 iunie 1990

  „Adevărul“ vă prezintă mărturii care explică marea manipulare care a dus la venirea „spontană“ a minerilor la Bucureşti. „Huliganii“ care au „atacat“ TVR erau, mai ales, muncitori traşi pe sfoară de noua putere. Imagini filmate de TVR la 13 iunie 1990 demonstrează că argumentele folosite de FSN pentru a motiva intervenţia minerilor, la 14 iunie, au fost o regie ieftină.

 • GALERIE FOTO: Atacaţi cu pietre la meciul Steaua - Astra Ploieşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO: Atacaţi cu pietre la meciul Steaua - Astra Ploieşti

  Huliganii, pretinşii suporteri ai formaţiei din Ghencea, au reuşit cu brio să-şi facă din nou echipa de râs. Dat afară din Ghencea tocmai din cauza „suporterilor", meciul Steaua - Astra Ploieşti disputat, aseară, la Buzău, nu a dus lipsă de incidente, contrar faptului că se anunţaseră măsuri sporite de securitate.

 • A început „vânătoarea de huligani“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început „vânătoarea de huligani“

  Poliţia şi Jandarmeria încearcă să-i identifice pe derbedeii care au transformat Complexul Sportiv Ghencea într-un teatru de război. Golul lui Cosmin Contra din minutul 88 al meciului Steaua – FC Timişoara a dezlănţuit „Jihadul“ în Ghencea.

 • Constanţa: Huliganii din trafic au ajuns în arestul Poliţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Huliganii din trafic au ajuns în arestul Poliţiei

  Magistraţii constănţeni au emis mandate de arestare preventivă pentru trei tineri acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Cei trei reţinuţi au fost implicaţi în reglări de conturi în trafic.

 • O profesoară din Timişoara a chemat mascaţii pentru că a auzit fantome la uşa ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O profesoară din Timişoara a chemat mascaţii pentru că a auzit fantome la uşa ei

  După ce a auzit toată noaptea bubuituri la uşa imobilului în care locuieşte, un cadru didactic a reuşit să îi mobilizeze pe mascaţi şi alte câteva echipaje de poliţie în urmărirea unor persoane necunoscute care îi doreau răul. După o oră de căutări fără succes, femeia i-a alertat, din nou, pe oamenii legii că viaţa îi este pusă în pericol.

 • VIDEO „Zicem că Gigi e incult, dar facem ca el!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Zicem că Gigi e incult, dar facem ca el!“

  Suporterii stelişti s-au revoltat împotriva huliganilor şi i-au pus la zid pe cei care au cauzat oprirea temporară a meciului cu Ceahlăul. Steaua a fost umilită sâmbătă! Mai întâi de derbedeii care pozează în susţinători ai roş-albaştrilor, apoi de nemţenii care au înfipt cuţitul într-un adversar, anesteziat.