stiri despre hugo chavez

Întrebarea este destabilizatoare, are implicaţii cumplite pentru credibilitatea SUA şi a structurilor sale de protecţie, a agenţiilor de informaţii şi contrainformaţii. Dar este oare realmente justificată sau face parte, cum a spus Donald Trump din primul moment, principal vizat de ancheta FBI, o parte a unei adevărate şi colosale „vânători de vrăjitoare” declanşate cu unicul scop de a-l împiedica să candideze?

acum 6 minute · comentarii (0)

Este doar unul din cazurile care ilustrează incompetenţa celor care au scris România Educată şi proiectele de legi ale Educaţiei. Un exemplu elocvent, având în vedere istoricul şi performanţele acestui liceu Economic. Conform proiectului Legii Învăţământului Preuniversitar, toate liceele economice vor deveni Licee Profesionale, urmaşele Şcolilor Profesionale.

Apar date care vorbesc despre numărul, viaţa şi starea românilor. Din ţară, mai mulţi, şi din străinătate, în creştere. Ani de zile, evenimente cu nume de neuitat-Revoluţie, Mineriade, Gazare, Colectiv au influenţat puternic viaţa românilor şi a societăţii. În urma lor, milioane de români au luat drumul străinătăţii, alungaţi de România care nu este în stare să-şi respecte şi protejeze cetăţenii, ci, dimpotrivă, îi obligă să plece din ţară!

acum 23 ore · comentarii (1)

Sâmbătă seara, Pomohaci a intrat spectaculos pe scena din Sibiu, cu mâinile larg deschise ca un profet zâmbind. Cum e posibil ca TVR să gireze, să promoveze un infractor judecat pentru fapte de o gravitate extremă precum act sexual cu minori şi corupere de minori? Cum e posibil ca instituţiile publice locale să promoveze si sa plateasca infractori? Şi cum e posibil ca sute de mii de romani să aprecieze, să aplaude infractorul sexual?

acum 4 zile · comentarii (48)

Cu siguranţă, toată lumea astăzi a auzit deja de faimoasele drone Bayraktar care şi-au făcut deja un renume în Siria, Nagorno-Karabach şi, mai ales, Ucraina. Dar ceea ce poate că a observat mai puţină lume este că respectivele drone fac parte dintr-un proiect mult mai larg, dintr-un întreg proces aflat în desfăşurare la Ankara şi dintr-o întreagă doctrină.

acum 4 zile · comentarii (4)

A scrie, a vorbi despre (ne)cunoscutele conflictului militar din Ucraina ţine - în primul rând - de conştiinţa că anumite adevăruri nu au fost rostite, sau numai parţial au fost exprimate, din raţiuni multiple, în condiţiile în care, din păcate, războiul româno-român continuă în mod vulgar, primitiv, din motive fie partinice, fie ca reflectare a unor orgolii personale exacerbate.

acum 5 zile · comentarii (50)

Ca aproape în fiecare an, Viktor Orban a venit la Băile Tuşnad pentru a ţine un discurs, iar de data asta acesta a fost mai deşănţat şi mai toxic ca de obicei. Orban a produs o salată lugubră şi incoerentă de idei, aplaudată de vicepremierul Romaniei, Kelemen Hunor, care si-a aparat şeful de la Budapesta cu nişte argumente la fel de penibile ca originalul.

acum 8 zile · comentarii (17)
Modifică Setările