Stiri despre hotie

  101 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gâlceava primarilor cu lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gâlceava primarilor cu lumea

  Există o diferenţă între ”marile realizări” ale primarilor faţă de realităţile din zonele lor de activitate. Există şi opinii extrem de diferite între ce declară edilii şi părerile cetăţenilor, care de cele mai multe ori, cu unele excepţii în care unii primari au reuşit să-şi fabrice o imagine pozitivă, dar falsă, îi acuză pe aleşii administraţiilor locale că nu fac nimic pentru comunitate, că fac afaceri necurate şi că fură!

 • Preşedintele Iohannis şi tăcerea mieilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele Iohannis şi tăcerea mieilor

  Una din consecinţele aducerii PSD la guvernare, fie că preşedintele Iohannis a intuit, fie că nu (în sensul că a fost pur şi simplu ghidat de ,,şoptitori”) este că acum vedem instaurată de-a lungul şi de-a latul ţării o suspectă linişte.

 • Senator USR PLUS: Parlamentarii care votează la două mâini trebuie sancţionaţi. Este furt pe faţă. Şmecheria şi hoţia nu au ce căuta în Parlamentul României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senator USR PLUS: Parlamentarii care votează la două mâini trebuie sancţionaţi. Este furt pe faţă. Şmecheria şi hoţia nu au ce căuta în Parlamentul României

  Senatorul USR PLUS Sebastian Cernic solicită sancţionarea parlamentarilor care votează la două mâini, spunând că acest lucru înseamnă „furt pe faţă”. Cernic îi ironizează pe parlamentarii de la PSD şi AUR care au votat în locul colegilor şi spune că probabil au crezut că „joacă la păcănele”.

 • Fiecare cu durerea lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiecare cu durerea lui

  În societatea românească se resimte o acută lipsă de omenie! Tot mai puţini dintre noi mai facem lucrurile bune, omeneşti de ajutorare reciprocă. Dimpotrivă, realitatea publică ne demonstrează că la nivel de societate ne manifestăm mai antisocial, antiuman, ne manifestăm tot mai agresiv, suntem mai lacomi, indiferenţi la suferinţele semenilor sau la faptul că poate facem rău celor din jur prin atitudinea noastră.

 • Dacă aş fi Dumnezeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă aş fi Dumnezeu

  Dacă mureau ai tăi, ce mai ziceai, nătărăule? Dacă tu ai fi în situaţia românilor care mor cu zile, ce ai face, ai accepta să mori ca prostul din cauza unor incompetenţi şi corupţi care conduc această ţară? Încă nu ţi-ai cerut scuze de la români, încă nu ai plecat din instituţie şi nu ai dat banii încasaţi înapoi? Vezi să nu te bată Dumnezeu, netotule ce eşti!

 • Hoţi şi mincinoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţi şi mincinoşi

  Nu mai există adevăr. Mai găsim câteva bucăţi pierdute ca fâşiile de carne aruncate de un bucătar zgârcit într-un borş mizerabil. Democratizarea sau liberalizarea informaţiei a adus, la pachet, posibilitatea de a vinde minciuni la care raţiunea refuză să răspundă. Cu cât minciuna e mai mare, cu atât adevărul e mai nevolnic.

 • Primii contribuitori ai ţării şi câştigătorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primii contribuitori ai ţării şi câştigătorii

  Partidele la putere se pot baza fără probleme pe voturile acestor cetăţeni conştiincioşi la viitoarele alegeri, chiar dacă numărul acestora se va diminua din cauza deceselor ce vor surveni între timp. Aceasta nu-i o problemă pentru aspiratoarele de voturi, deoarece numărul decedaţilor va fi înlocuit şi înmiit cu alţi doritori să pună ştampila pe roşu, care vor fi doritori să-şi arate recunoştinţa faţă de marele partid!

 • Adevăratul „duşman naţional“: hoţia şi prostia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăratul „duşman naţional“: hoţia şi prostia

  În vreme ce aşa-zişii politicieni ai coaliţiei PSD-ALDE, preocupaţi peste poate de „înflorirea“ ţării, trudesc de zor la cimentarea corupţiei şi jafului naţional, construindu-şi, impertineţi, duşmanul (DNA, procurorul general, Soros, „statul paralel“, românii din diasporă, românii de acasă, românii care sunt de partea dreptăţii, UE, America, Comisia de la Veneţia etc.), foarte mulţi români, susţinători ai lor (corupţi,

 • Premeditare, executare, perpetuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premeditare, executare, perpetuare

  Dumnezeu ştie cum de nu s-a ajuns la victime călcate în picioare! Ucise în îmbulzeală! Ce s-a întâmplat toată noaptea aproape, consecinţele, efectele alarmei de luptă, atacurile forţelor de ordine la comandă politică şi din prostia şi incompetenţa proprii, s-a văzut zilele următoare. Au oripilat o lume întreagă. A fost ceva de noaptea minţii!

 • Harababura land
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harababura land

  De la ţara lui Papură Vodă am devenit la ţara lui Harababură Vodă, într-o democraţie originală, cu o harababură oarecum indusă, controlată, cu scopuri precise. O ţară care ne vrea proşti, în care nu mai înţelegem nimic. Cineva ne forţează să nu mai ştim ce facem, cine suntem şi ce vrem, ci doar să acceptăm ce ni se induce şi să facem ce spun unii că trebuie să facem, conform legilor harababurii.

 • Sirenele lui Roaită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sirenele lui Roaită

  Aceşti cetăţeni disperaţi nu mai suportă să fie umiliţi, să muncească din greu şi să plătească tot mai mult, conform lozincii „Nu puteţi voi produce cât putem noi fura!“ - hoţia puternicilor din fruntea bucatelor. Pleacă tot mai mulţi români în străinătate. Va exista şi o clasă a diasporenilor cu stare, cu ştaif! La polul opus, sirenele mafiote sună din toate puterile către românii plecaţi, să se întoarcă acasă! Degeaba, „căpşunarii“ refuză!

 • 2.691 de copii infractori într-un singur an şi alţi 2.500 de copii victime. Cine este responsabil?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2.691 de copii infractori într-un singur an şi alţi 2.500 de copii victime. Cine este responsabil?

  În 2015, un antrenor a fost acuzat că în timpul cantonamentelor a avut relaţii sexuale cu 7 fete cu vârste între 11 şi 14 ani. În 2017 este condamnat definitiv la 19 ani de închisoare. Pe cele 7 fetiţe cine le-a protejat? Cine le-a învăţat despre propriul corp, atingeri interzise, viaţa privată, abilităţi de refuz? Cine le-a învăţat cum să se apere?

Modifică Setările