horia virlan - ultimele știri
Preparatul din Ardeal diferă de ciorbele clasice, dar este savros și aromat datorită ierburilor aromatice folosite.
Această variantă sărată de clătite, cu umplutură bogată și sos de smântână, este consistentă și poate înlocui cu succes un prânz sau o cină.
Maestrul bucătar Horia Vîrlan e priceput la murături crocante în saramură şi nu numai. Ne-a dat cele mai utile sfaturi!
Maestrul bucătar Horia Vîrlan (foto), în vârstă de 55 de ani, a fost invitat la Adevărul Live, unde a dezvăluit secretele unor murături perfecte. El a explicat cum face saramura şi cum alege legumele pentru a se asigura că vor rămâne crocante până ce...
Maestrul bucătar Horia Vîrlan (foto), în vârstă de 55 de ani, a fost invitat la Adevărul Live, unde ne-a împărtăşit şi două reţete numai bune pentru toamnă - zacuscă din conopidă şi dulceaţă de ţelină.
Maestrul bucătar Horia Vîrlan (foto), în vârstă de 55 de ani, a fost invitat la Adevărul Live, unde a dezvăluit secretele unor murături perfecte. El a explicat cum face saramura şi cum alege legumele pentru a se asigura că vor rămâne crocante până ce...
Maestrul bucătar Horia Vîrlan (54 de ani) ne-a dezvăluit reţeta unei delicioase creme de zmeură şi brânză de vaci cu guler din spumă de fructul pasiunii. Pe cât de sofisticată pare, pe atât este de simplă, gustoasă şi arătoasă.
Maestrul bucătar Horia Vîrlan (54 de ani) ne-a dezvăluit reţeta unei delicioase creme de zmeură şi brânză de vaci cu guler din spumă de fructul pasiunii. Pe cât de sofisticată pare, pe atât este de simplă, gustoasă şi arătoasă.
Emisiunea „Mama mea găteşte mai bine“, cu Horia Vârlan şi Valentin Sanfira, debutează cu cel de-al şaptelea sezon la Prima TV.
Emisiunea culinară „În bucătărie cu Horia Vârlan“ debutează azi, 16 septembrie, cu cel de-al doilea sezon, la Prima TV.
Horia Vîrlan şi somelierul Eugen Telişcă au vorbit la Adevărul Live despre cum alegem carnea de miel pentru preparate cât mai fragede şi ce vin punem pe masa de Paşte, amintind de cele mai frecvente mituri privind preparatele specifice Sărbătorilor P...
Horia Vîrlan şi somelierul Eugen Telişcă ne spun cum alegem carnea de miel pentru preparate cât mai fragede şi ce vin punem pe masa de Paşte, amintind de cele mai frecvente mituri privind preparatele specifice Sărbătorilor Pascale....
Competiţia culinară „Mama mea găteşte mai bine“ revine din 2 aprilie la Prima TV cu cel de-al 6-lea sezon şi va fi difuzată de luni până duminică, de la ora 19.30. Prezentată de cântăreţul de muzică populară Valentin Sanfira şi jurizată de maestrul b...
Maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan, va primi telespectatorii în bucătăria lui, în cadrul unei noi emisiuni culinare marca Prima TV, „În bucătărie cu Horia Vîrlan“.
Din aprilie, cunoscutul bucătar Horia Vîrlan (54 de ani) va prezenta încă o emisiune culinară la Prima TV, pe lângă cele deja consacrate: „Cireaşa de pe tort“ şi „Mama mea găteşte mai bine“.
Cozonacul este deliciul Sărbătorilor de Iarnă, aşa că l-am rugat pe maestrul Horia Vîrlan să ne împărtăşească o reţetă. Ne-a făcut şi o demonstraţie.
fără imagine
Cozonacul este deliciul Sărbătorilor de Iarnă, aşa că l-am rugat pe maestrul Horia Vîrlan să ne împărtăşească o reţetă. Ne-a făcut şi o demonstraţie. Iată ce a ieşit!
Prima TV aniversează pe 17 decembrie 20 ani de existenţă. Astfel, postul a pregătit o serie de ediţii speciale pentru a marca cele două decenii de la înfiinţare.
Există mai multe modalităţi de a conserva legumele, iar gospodinele ştiu că fiecare preparat are un secret pentru un gust desăvârşit. Maestrul Horia Vîrlan ne învaţă cum să preparăm cele mai gustoase conserve care să rezite peste iarnă....
Se apropie toamna şi orice gospodină ştie că este perioada optimă în care trebuie să meargă la piaţă să se aprovizioneze pentru a înceape să umple cămara cu dulceţuri, gemuri, conserve, sucuri. Dacă v-aţi propus să includeţi printre preparate şi trad...
Se apropie toamna şi orice gospodină ştie că este perioada optimă în care trebuie să meargă la piaţă să se aprovizioneze pentru a înceape să umple cămara cu dulceţuri, gemuri, conserve, sucuri. Dacă v-aţi propus să includeţi printre preparate şi trad...
Maestrul bucatar Horia Vîrlan a fost încântat de prima sa experienţă culinară Hei, aşa că joi a revenit pentru a găti pentru clienţii celei mai recente staţii Rompetrol deschisă în Bucureşti....
Maestrul bucătar Horia Vîrlan revine la Prima TV cu o nouă formulă a emisiunii culinare „Cireaşa de pe tort“. Show-ul va avea un alt nume şi noi reguli, urmând să debuteze în acest weekend, după o pauză de doi ani.
Horia Vîrlan (52 de ani) a vorbit la Adevărul Live despre al treilea sezon al show-ului „Mama mea găteşte mai bine“ şi a împărtăşit secrete din experienţa de bucătar.
Grila de toamnă a postului Prima TV readuce pe micile ecrane, începând cu 12 septembrie, programe consacrate ca „Dosarele DNA“, „Cronica Cârcotaşilor“ şi „Trăsniţii“.
Ce se întâmplă atunci când Horia Vîrlan şi Valentin Sanfira nu filmează pentru emisiunea „Mama mea găteşte mai bine“? Pun presiune pe Florin Ghioca (foto jos), singurul jurnalist care s-a încumetat să îi intervieveze chiar pe terenul lor, în platoul ...
În această seară, de la ora 19:30, începe cel de-al doilea sezon al show-ului „Mama mea găteşte mai bine“, emisiune prezentată de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira. Cuptoarele sunt încinse, ingredientele sunt pregătite iar conc...
Cove şi Horia Vîrlan vă invită, de la 20:30, într-o ediţie specială de Paşte a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine“, în care vedetele se întrec într-o competiţie sub presiune....
Maestrul bucătar Horia Vîrlan şi vedeta de televiziune Gabriel Coveşeanu (Cove) au fost prezenţi în studioul Adevărul Live pentru a ne împărăşi câteva secrete din bucătăria unui nou show culinar, „Mama mea găteşte mai bine“, emisiune ce debutează în ...
Au mai rămas doar câteva zile până când Cove şi maestrul Horia Vîrlan vor da startul emisiunii „Mama mea găteşte mai bine“, la Prima TV. Prima ediţie a noului show culinar va fi difuzată luni, 6 aprilie, însă până atunci, gazdele emisiunii nu s-au pu...
„Mama mea găteşte mai bine“, noul show culinar de la Prima TV, va începe din 6 aprilie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00. Cove va fi gazda emisiunii, iar Horia Vîrlan va juriza echipele concurente....
Dacă aţi moştenit talentul pentru gătit din familie, de la mama, Cove şi maestrul bucătar Horia Vîrlan vă invită să demonstraţi că faceţi echipă bună, în noul show culinar de la Prima TV, „Mama mea găteşte mai bine“....
Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu şi Dorian Boguţă vor fi protagoniştii noii ediţii a emisiunii „Cireaşa de pe tort“, difuzată în această seară, de la 19:30, la Prima TV.
Din 26 februarie, vedetele din România îşi dau examenul în gastronomie la Prima TV şi încearcă să-l impresioneze pe maestrului bucătar Horia Vîrlan cu priceperea lor în arta culinară, în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Cireaşa de pe tort“....
Horia Vîrlan, pe care îl cunoaşteţi din îndrăgita emisiune „Cireaşa de pe tort“ de la Prima TV vă învaţă cum să pregătiţi reţeta clasică şi bună de bulz cu brânză de burduf şi smântână. Reţeta a fost culeasă din cartea sa „Bucatele noastre“.
Pentru a doua săptămână la rând, Horia Vîrlan intră în bucătăria Dianei Bart, la delicioasa emisiune Click! Poftă Bună!. De această dată, vedeta Prima TV găteşte împreună cu Alex Constantin, un ardelean gurmand.
La 17 ani de Prima TV, delicioasa emisiune „Click! Poftă Bună!“ are o ofertă de nerefuzat! Sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 11.20, Horia Vîrlan găteşte româneşte. Preparatele cu care vedeta TV vine în bucătăria Dianei Bart sunt pe cât de variate pe a...
Finalul de an este o perioadă bună pentru bilanţuri. Pentru postul Prima TV, această lună înseamnă, totodată, o aniversare. Miercuri, 17 decembrie, s-au împlinit 17 ani de când televiziunea Prima a apărut în peisajul media românesc. De-a lungul anilo...
Ce roluri li s-ar potrivi politicienilor din campania electorală în serialul „Las Fierbinţi“, controversele iscate în jurul chipului „alterat“ al celebrei Renee Zellweger şi părerea actriţei Jaqueline Bisset despre sexualizare a cinematografiei repre...
Horia Vîrlan a revenit la Prima TV, la emisiunea care l-a consacrat, „Cireaşa de pe tort“. Cât de tare i-a lipsit acest format, dacă şi-a îmbogăţit „arsenalul“ de critici sau dacă e dispus să fie mai îngăduitor în noul sezon al show-ului, aţi putut a...
Horia Vîrlan, membru al juriului show-ului culinar pentru copii „Junior Chef“, recomandă pentru masa de Paşte o reţetă specială de drob.
Horia Vîrlan, bucătarul care a jurizat talentul culinar al celebrităţilor la emisiunea „Cireaşa de pe tort“, de la Prima TV, va face parte din juriul emisiunii „Junior Chef“, de la Antena 1....
Master chef-ul de la „Cireaşa de pe tort” le va prezenta tuturor participanţilor de la Festivalul „Bachus 2013” reţetele sale, în cadrul unei lecţii de gastronomie.
Mâncarea sofisticată pentru nuntă, preparatele tradiţionale la grătar şi meniurile cu ingrediente impuse sunt doar câteva dintre probele ce le dau mari bătăi de cap invitaţilor din emisiunea maestrului Vîrlan. „Cireaşa de pe tort“ se întoarce din 19 ...
Carnavalul medieval organizat la castelul din Hunedoara le-a oferit turiştilor un adevărat spectacol gastronomic, ai cărui protagonişti au fost celebrul bucătar Horia Vîrlan şi artiştii Văru Săndel şi Jojo.
Maestrul bucătar Horia Vîrlan a fost prezent, în cursul acestei seri, la Atrium Mall din Arad, unde și-a etalat talentul în arta gătitului. Mai bine de o sută de curioși s-au strâns în apropierea standului amenajat la parterul mall-ului pentru a-l u...
Acesta le va prezenta tuturor participanţilor de la Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus 2012" reţetele sale, în cadrul evenimentului „Vin şi gastronomie cu Master Chef şi somelieri".
Centrul comercial Lotus Center îl aduce la Oradea pe maestrul bucătar Horia Vîrlan, în cadrul unui proiect denumit „It's Big Taste Time". Curioșii îl pot vedea pe bucătar astăzi de la ora 18, în zona de food court a centrului comercial....
Cea de-a cincea ediţie a celui mai mare eveniment de cultură gastronomică din România, Bucharest Food Festival (BFF), are loc în parcul Tineretului, în perioada 16-19 iunie.
Mobile Cooking România şi TravelBuzau.com organizează primul Eveniment de Deschidere a Sezonului de Trufe în pădurile buzoiene pe 11 iunie 2011. Evenimentul va cuprinde un bogat program culinar organizat în jurul trufei româneşti la care sunt aştept...
Horia Vîrlan, moderatorul emisiunii „Cireaşa de pe tort“, difuzată la Prima TV de joi până duminică, de la 19.30, a conceput un meniu special pentru masa de Crăciun. Bunătăţile care alcătuiesc lista de mai jos sunt dedicate atât gurmanzilor, persoane...
Maestrul bucătar Horia Vîrlan (foto) vă prezintă în „Adevărul TV“, ghidul cu cele mai multe recomandări TV, câteva reţete delicioase atât pentru mofturoşi, cât şi pentru gurmanzi....