Stiri despre horia ghibutiu

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FRAGMENT Radu Paraschivescu lansează „Omul care mută norii. Şapte întâmplări“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FRAGMENT Radu Paraschivescu lansează „Omul care mută norii. Şapte întâmplări“

  Marţi, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, va avea loc lansarea celei mai recente cărţi a lui Radu Paraschivescu, „Omul care mută norii. Şapte întâmplări“. La eveniment vor vorbi, alături de Radu Paraschivescu, Sever Voinescu, redactor-şef al revistei Dilema veche, şi Horia Ghibuţiu, jurnalist şi scriitor. Adevărul prezintă, în premieră, un fragment din cel mai recent volum al lui Radu Paraschivescu.

 • Cartea jurnalistului Horia Ghibuţiu, „#În timp ce tu dormeai“, conţine texte literare publicate pe Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea jurnalistului Horia Ghibuţiu, „#În timp ce tu dormeai“, conţine texte literare publicate pe Facebook

  Din 3 septembrie, cartea jurnalistului Horia Ghibuţiu," #ÎnTimpCeTuDormeai",  publicată de Editura Trei, este disponibilă în librăriile din toată ţara. Cu o experienţă jurnalistică de peste 28 de ani în presa scrisă, TV, radio şi online, Horia Ghibuţiu debutează ca scriitor, cu un volum inedit, născut din ideile şi notiţele publicate iniţial pe Facebook pentru prietenii săi

 • Penitenţa unui ziarist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Penitenţa unui ziarist

  Într-o vreme în care D, N şi A au devenit cele mai nesuferite majuscule pentru mulţi dintre stăpânii de ieri şi de azi ai României, iar cei aflaţi deja în spatele fileului şi-au descoperit veleităţi de meşteşugari sau de scriitori, un jurnalist înspăimântător de erudit a decis să-şi publice prima carte, la vârsta de 46 de ani.

 • Cartea ca un pahar de prosecco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea ca un pahar de prosecco

  Volumul „Prospect de femeie“, marcând debutul scriitoricesc al Anei Barton cu circa 70 de proze scurte, are toate atributele băuturii italieneşti care face furori şi la noi.

 • „România TV” răspunde valului de critici cu privire la politizarea meciului de fotbal Grecia - România: „Am vrut să facem un rating cât mai mare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „România TV” răspunde valului de critici cu privire la politizarea meciului de fotbal Grecia - România: „Am vrut să facem un rating cât mai mare”

  Meciul Grecia – România, manşa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul de anul viitor, s-a transformat într-o paradă cu politicieni. „România TV”, postul care a cumpărat drepturile de difuzare, a prefaţat partida cu o emisiune în care şefii Partidului Social Democrat şi-au descoperit pasiunea pentru fotbal.

 • Cum am învăţat fotbal. Cu nasturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum am învăţat fotbal. Cu nasturi

  Şut! Anunţul sună ferm, dar deloc ameninţător, fără să prevestească tensiunea momentului. Apoi vârful degetului mijlociu atinge uşor, perfid, degetul mare al mâinii drepte, doar în tenis când „tai” o minge mai vezi asemenea execuţii, şi se năpusteşte spre jucător. Acesta,dintr-o poziţie imposibilă, reuşeşte să imprime balonului o boltă incredibilă, pentru a ajunge o veşnicie şi trei clipe mai târziu în plasă. Gol!!

 • M-am cam lăsat de fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  M-am cam lăsat de fumat

  Încă de pe vremea în care mă apucam, la pubertate, de fumat – mai ţin minte prima tigară, oribilă, probabil Carpaţi fără filtru, fumată alături de o gaşcă faţa de care voiam să mă dau mare, în vacanţa de vară, şi gustul şi mai nasol al acelor de brad, mestecate ca să nu se prindă bunica  –, am căzut într-o altă patimă, mult mai sănătoasă: aceea de a colecţiona vorbe de duh.

 • Citiri, măriri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citiri, măriri

  Lumea ta se măreşte cu fiecare carte citită. Sau măcar, vorba lui Schopenhauer, poţi gândi cu mintea altuia.

 • Pastila de weekend: Horoscopul poporului român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pastila de weekend: Horoscopul poporului român

  BERBEC Întreaga familie te susţine sufleteşte după ce, din trenul pe care l-ai oprit pentru o tranzacţie de rutină, au dispărut nişte focoase. În mod bizar, toţi ceilalţi, inclusiv procurorii, nutresc sentimente profund diferite faţă de tine în aceste clipe de cumpănă pentru acţiunile de sustragere a motorinei, dar şi pentru comerţul cu fier vechi.

Modifică Setările