Stiri despre hong kong

  243 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Taifunul Vicente a făcut ravagii în Hong Kong
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Taifunul Vicente a făcut ravagii în Hong Kong

  Peste 100 de persoane au fost rănite şi cel puțin 600 de arbori au fost doborâți de vânt în Hong Kong, după trecerea prin apropiere a taifunului Vicente, în noaptea de luni spre marţi, transmite AFP.

 • Grecii, cel mai fericit popor în amor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecii, cel mai fericit popor în amor

  Loviţi puternic de criza economică, elenii îşi iau revanşa în aşternut: sunt pe primul loc în lume în privinţa timpului acordat preludiului şi pe locul secund la numărul de orgasme.

 • FOTO Megaproiectele care au atras cele mai mari investiţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Megaproiectele care au atras cele mai mari investiţii

  Cele mai scumpe proiecte realizate vreodată sau în curs de desfăşurare au atras investiţii majore de la zeci la sute de miliarde de euro. "Business Insider" a făcut un clasament al celor mai mari proiecte, şi în acelaşi timp şi cele mai scumpe proiecte demarate vreodată.

 • Un oltean a câştigat de pe urma unor oameni de afaceri din Hong Kong suma de 200.000 de euro. Doljeanul le-a vândut chinezilor un utilaj pe care nu îl avea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un oltean a câştigat de pe urma unor oameni de afaceri din Hong Kong suma de 200.000 de euro. Doljeanul le-a vândut chinezilor un utilaj pe care nu îl avea

  Ion Melinescu, de 53 de ani, din Filiaşi, a înşelat o cunoscută firmă din Hong Kong cu peste 200 000 de euro. Bărbatul a luat legătura cu doi chinezi prin intermediul internetului şi le-a spus că are de vânzare un excavator utilizat în industria minieră, exact aşa cum păgubiţii căutau de mult timp.

 • Forbes: Apple deschide primul magazin din Hong Kong
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forbes: Apple deschide primul magazin din Hong Kong

  Oficialii Apple au declarat, marţi, că vor deschide primul magazin din Hong Kong în acest trimestru şi vizează, deasemnea, o nouă inaugurare până la sfârşitul anului.

 • Hackerii au atacat bursa de la Hong Kong
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hackerii au atacat bursa de la Hong Kong

  Site-ului bursei de la Hong Kong a fost blocat de un atac al hackerilor care a determinat suspendarea tranzacţionarii acţiunilor a şapte companii, între care HSBC şi chiar operatorul pieţei de capital, anunţă Financial Times.

 • Green Village la Galaţi. Camerunezii au invadat pentru câteva ore străzile oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Green Village la Galaţi. Camerunezii au invadat pentru câteva ore străzile oraşului

  Global Village, un târg cultural organizat de asociaţia studenţilor economişti AIESEC Galaţi a avut loc duminică pe platoul de la Potcoava de Aur. În cadrul acestuia, reprezentanţii a zece ţări au oferit publicului gălăţean preparate culinare tradiţionale, dansuri specifice, împreună cu o multitudine de fotografii, afişe sau ornamente.

 • România, locul 30 în Indexul Globalizării 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, locul 30 în Indexul Globalizării 2010

  Economia României este considerată a fi printre cele mai globalizate 30 de economii din lume, conform unui studiu elaborat de Ernst & Young şi care analizează cele mai mari 60 de economii din lume.

 • Noua Zeelandă - Australia, cu antrenorul României, Steve McDowell
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua Zeelandă - Australia, cu antrenorul României, Steve McDowell

  În această dimineață, la 11.30 (ora Bucureștiului), se dispută meciul de rugby Noua Zeelandă - Australia, contând pentru Bledisloe Cup. Partida poate fi urmărită de bucureșteni în La Scânteia Stejar Pub din bulevardul Ferdinand nr. 73.

 • VIDEO Taifunul Megi a făcut ravagii şi în Taiwan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Taifunul Megi a făcut ravagii şi în Taiwan

  Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi 27 sunt date dispărute în urma alunecărilor de teren provocate în nord-estul Taiwanului de taifunul Megi, informează agenţiile de presă internaţionale.

 • Hong Kong şi Singapore, noile paradisuri fiscale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hong Kong şi Singapore, noile paradisuri fiscale

  După ce UBS,cea mai mare bancă elveţiană, şi Credit Suisse şi-au extins operaţiunile pe piaţa asiatică, acum şi Julius Baer, o bancă privată din Elveţia, a anunţat că va înfiinţa un nou birou în Singapore, informează Bloomberg. Ce-i atrage pe bancheri aici?

 • Sinuciderea muncitorilor chinezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinuciderea muncitorilor chinezi

  Într-un prim moment, firma a minimalizat faptele, declarând că rata de sinucideri de la Foxconn era inferioară celei din societatea chineză.

 • Ghidul „Hong Kong“ se distribuie vineri cu „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghidul „Hong Kong“ se distribuie vineri cu „Adevărul“

  Vineri, 21 mai Ghidul „Hong Kong“, al 11-lea din colecţia National Geographic Traveler, va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 13,99 lei. Hong Kongul îmbină tradiţiile chinezeşti cu influenţele britanice şi luxul cartierelor cu zgârie-nori din nord cu plajele din sud.

 • Hai-hui. Jurnal de vedetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai-hui. Jurnal de vedetă

  Răzvan Marc, prezentatorul emisiunii „Bazar" de la TVR 2, s-a lăsat sedus de frumuseţea unei metropole în care parcă s-au amestecat toate culorile lumii.

 • VIDEO Cum să descoperi orașul Hong Kong
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum să descoperi orașul Hong Kong

  Ghidul Hong Kong, volumul 11 din colecţia National Geographic Traveler,va fi distribuit mâine împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 13,99 lei. Hong Kongul îmbină tradiţiile chinezeşti cu influenţele britanice şi luxul cartierelor cu zgârie-nori din nord cu plajele din sud.

 • Hong Kong, oraşul tradiţiei vii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hong Kong, oraşul tradiţiei vii

  Vineri, 21 mai Ghidul „Hong Kong“, al 11-lea din colecţia National Geographic Traveler, va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 13,99 lei.

 • Blockbusterul oraşelor asiatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blockbusterul oraşelor asiatice

  Ghidul „Hong Kong“, al 11-lea din colecţia National Geographic Traveler, va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 13,99 lei.

 • Mâna-robot care pipăie pe net
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâna-robot care pipăie pe net

  O mână cibernetică le va permite persoanelor conectate prin intermediul internetului să se atingă. Rudele sau iubiţii plecaţi în străinătate vor fi mult mai uşor de atins cu ajutorul unui robot dezvoltat de o echipă de cercetători de la Universitatea din Hong Kong.