Stiri despre hipsteri

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • PSD Suceava,
despre mitingul de la Bucureşti: „A participat imaginea reală a
societăţii româneşti, nu hipsterii adunaţi de pe reţelele de socializare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD Suceava, despre mitingul de la Bucureşti: „A participat imaginea reală a societăţii româneşti, nu hipsterii adunaţi de pe reţelele de socializare“

  Filiala PSD Suceava a transmis un mesaj cu privire la mitingul organizat pe 9 iunie la Bucureşti. PSD-iştii suceveni au arătat că la miting au participat profesori, medici, muncitori, agricultori, antreprenori, studenţi, ţărani, orăşeni, vârstnici, tineri, care reprezintă imaginea reală a societăţii româneşti.

 • Clujul din afara bulei hipsterilor creativi: „În spatele strălucirii culturale sunt oameni de calibrul lui Tudor Giurgiu care cerşesc bani”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujul din afara bulei hipsterilor creativi: „În spatele strălucirii culturale sunt oameni de calibrul lui Tudor Giurgiu care cerşesc bani”

  Strategia culturală a Clujului după pierderea titlului de Capitală Culturală a Europei a virat „crud” spre hipsterime, crede Szakats Istvan, fondatorul fundaţiei Alt Art. Aceasta în condiţiile în care celebra teorie a „hipsterilor care salvează lumea”, a lui Richard Florida, s-a dovedit a fi o greşeală. Două festivaluri de tradiţie din oraş au intrat anul acesta în criză.

 • Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?

  Alt Shift e cunoscut pentru clientela sa. Mai mulţi mi-au spus că Alt Shift ar fi un local preferat de hipsteri, însă mie nu mi s-a părut a fi chiar aşa. Or, cel puţin nu la ceasurile prânzului, când am fost eu acolo. Conform definiţiei, pe hipsteri îi recunoşti după câţiva markeri sociali distinctivi, etalaţi (adesea ostentativ) în public, după interese, comportamente, viziuni, preferinţe.

 • Revoluţia hipsterilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revoluţia hipsterilor

  Pe străzile României e un război inegal între pişicheri şi hipsteri. Un conflict ireconciliabil între două moduri de a înţelege lumea, nu doar între două ideologii politice radical diferite. Nu e doar ciocnirea generaţiilor, ci e coliziunea frontală între creativitate şi anchilozare, între autenticitate şi impostură.

 • Privatizaţi şi Kiseleff
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Privatizaţi şi Kiseleff

  Scandalul din jurul ViaSport este doar o erupţie recentă dintr-o bubă pentru care nu se face deloc PR şi care trebuie analizată în trei paşi: Istoria – Privatizarea – Cool-ăreala de centru ca politică de marketing.

 • Anecdote cu ambasadori, gay, evrei, armeni şi hipsteri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anecdote cu ambasadori, gay, evrei, armeni şi hipsteri

  Întâmplator (în sensul că nu am nici interese, nici origini), dar în acelaşi timp definitoriu, pentru oricine, sunt militant pro-gay şi filosemit. Dar —iertaţi-mă! —, nu mă pot oripila la citirea rostirilor ambasadorului român la Erevan, pus la zid, chemat degrabă în „centrală”, pentru aşa-zise gafe diplomatice, la reclamaţia unor studenţi români de la „London School of Economics and Political Science” (wow!).

 • Cosmopolitans, hispteri frumoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cosmopolitans, hispteri frumoşi

  Tinerii americani îşi doresc plăcerile şi profunzimea Parisului, dar şi să vorbească limba asemenea localnicilor--parizienilor le plac aceşti americani, întrucât sunt inofensivi--îşi doresc să fie plăcuţi şi acceptă docil, de nu entuziast aroganţa şi condescendenţa cu care oamenii sofisticaţi şi degeneraţi se uită la oamenii simpli care încă îşi doresc o soluţie erotică pentru problemele lor.

 • Vremea hipsterilor
apune. Ce modă urmează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea hipsterilor apune. Ce modă urmează

  Moda pantalonilor skinny, pălăriilor, ochelarilor de soare şi eşarfelor purtate vara se apropie de sfârşit. Sunt tot mai puţin adepţi ai acestei subculturi, iar conotaţia negativă a cuvântului „hipster” are o parte din vină.

 • Mister Salami
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mister Salami

  După ce pe 1 martie Romeo Fantastick Regele Sexului a umplut Club Eden, pe 6 a venit rândul lui Florin Salam Regele Sensului să strângă 5-6.000 de oameni la Sala Palatului. În încheierea concertului a cântat Goran Bregovic.

 • Coana Miţa hipsteriţa (I - Bicicliştii)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coana Miţa hipsteriţa (I - Bicicliştii)

  Vara trecută m-a revoltat chestiunea homosexualilor. Apoi tihna serilor de septembrie petrecute la terasa din „mini-centrul vechi“ al Clujului mi-a fost într-o bună măsură stricată de nenumăraţi biciclişti, iar de prin noiembrie m-au agasat hipsterii, cu manifestaţiile lor sănătoase, dar exagerat de zgomotoase, de sub geamul meu din Piaţa Unirii, „km 0“ al capitalei Transilvaniei. Despre gay am scris deja, prea mult poate.

 • Care e treaba cu Piaţa Universităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care e treaba cu Piaţa Universităţii

  Mai avem încă visători - asta este vestea cea bună. Diavolul nu-i joacă pe toţi pe degetul finanţelor personale. Aşa, incoerenţi cum sunt, cei din Piaţă nu vor lăsa nedreptatea să urce din nou pe tron şi să domnească în mod absolut.

 • Manifestul unui hipster
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manifestul unui hipster

  Sunt hipster! O să mă omorâţi pentru că gândesc diferit de voi şi cred că pentru ţara mea e  mai bine ca românii să exploateze aurul de la Roşia Montană? O să trimiteţi din nou minerii cu ciocane şi bâte să mă ucidă pentru că ne este interzis să gândim în România? Sunt hipster! Îmi asum să rămân vertical în alegerea mea cu orice preţ. Eu gândesc şi muncesc!

 • Voodoo-le muma-n coeur de hateri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voodoo-le muma-n coeur de hateri

  Azi: Haterul antireligios şi haterul antipatriotic. În gaura asta de hartă şi de vreme denumită de mulţi „înainte era mai bine”, iar de alţii, ceva mai iniţiaţi şi puţini, „Grădina Maicii Domnului", apar specii noi şi dispar altele, conform principiului darwinist - nu supravieţuieşte cel mai inteligent, ci cel mai adaptabil...

Modifică Setările