Stiri despre hipermarket

  215 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O, brad frumos şi scump!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O, brad frumos şi scump!

  Românii nu se mai înghesuie la  pomi de Crăciun, iar vânzătorii riscă să rămână cu marfa după Sărbători. În timp ce cumpărătorii spun că preţurile sunt mari, vânzătorii se vaită că nu-şi pot acoperi nici măcar cheltuielile.

 • Piteşti: Pom bogat, pom sărac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Pom bogat, pom sărac

  Am aflat pentru dumneavoastră cât vă costă să împodobiţi bradul de sărbători. Preţurile variază de la 63 de lei, un pom cu strictul necesar, la aproape 1400 de lei, acesta fiind împodobit  cu decoraţiuni de calitate superioară.

 • Botoşani: În criză, reţelele de hipermarketuri invadează oraşul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: În criză, reţelele de hipermarketuri invadează oraşul

  În plină criză, Botoşaniul a devenit atractiv pentru lanţurile de hipermarketuri. După ce ani de zile nu am avut niciun hipermarket  în oraş, anul acesta au fost deschise nu mai puţin de trei astfel de magazine, urmând ca la anul să înceapă lucrările la încă cel puţin trei.

 • Românii preferă buticul în locul hipermarketului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii preferă buticul în locul hipermarketului

  Piaţa de retail este suprasaturată, iar magazinele mici, de cartier au început să preia o parte dintre clienţii tradiţionali ai marilor comercianţi. Hipermarketurile au devenit furnizorii micilor comercianţi şi ai restaurantelor, după ce românii au început să se reorienteze spre buticurile de la colţul blocului.

 • Cu ţepe te poţi alege chiar şi de la hipermarket
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ţepe te poţi alege chiar şi de la hipermarket

  Renumele magazinului l-a atras pe un buzoian atunci când a ales să cumpere pentru pensiunea sa o instalaţie de încălzire a apei cu panouri solare, însă acum spune că a făcut cea mai mare greşeală.

 • Românii fug de TVA în ţările vecine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii fug de TVA în ţările vecine

  De când TVA a ajuns la 24%, românii au înmulţit drumurile la hipermarketurile de peste graniţă, unde produsele alimentare sunt mai ieftine. Cumpărătorii spun că preţul deplasării până la cel mai apropiat hipermarket de peste hotare este acoperit de cele câteva zeci de lei economisite. În plus, marfa este de calitate.

 • Pontul zilei pentru brăileni: Bere din belşug, la promoţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pontul zilei pentru brăileni: Bere din belşug, la promoţie

  Hipermarketurile ţin cu bărbaţii în aceste zile de caniculă. La raft sunt afişate promoţii la aproape toţi fabricanţii de bere. Pentru cei care încă nu ştiu, hipermaketurile şi supermarketurile au promoţii inclusiv la berea la sticlă de 0,5 litri.

 • Deficit bugetar la ceapă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deficit bugetar la ceapă

  Dacă tot mă aflu în hipermarket, hai să cumpăr şi ceva fructe şi legume.

 • Botoşani: Încă patru hipermarketuri noi în Botoşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Încă patru hipermarketuri noi în Botoşani

  După Plus şi Kaufland, patru noi reţele de hipermarketuri intenţionează să deschidă magazine în Botoşani.  Este vorba de Carrfour, Lidl, Penny Market şi Praktiker, care a început deja construcţia hypermarketului .  

 • Suprins de camerele video în timp ce fura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suprins de camerele video în timp ce fura

  Un tânăr de 22 de ani din municipiul Satu Mare este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat după ce a fost prins cu mai multe produse IT, sustrase dintr-un supermarket. Bunurile, în valoare de 250 lei au fost restituite integral, iar tânărul s-a ales cu dosar penal.

 • Craiova: Hipermarketul Cora în Adora Mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Hipermarketul Cora în Adora Mall

  Reprezentanţii centrului comercial care ar urma să fie inaugurat în 2012 pe strada Caracal din Bănie au semnat un contract de închiriere cu grupul Cora.

 • Constanţa: Vrăbiile, clienţi de hipermarket
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Vrăbiile, clienţi de hipermarket

  Păsările şi-au construit cuiburi deasupra raioanelor cu alimente, pe schele. Când li se face foame, vrăbiuţele coboară până la rafturi, unde au totul la discreţie.

 • Vecinele Bacăului, privilegiate la buget
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vecinele Bacăului, privilegiate la buget

  Localităţile din jurul municipiului fac investiţii pe bandă rulantă din taxele încasate de la marii investitori. Pe de altă parte, edilii de la marginea judeţului abia au bani să plătească energia electrică din bugetele „de criză“ alocate de stat. 

 • Praktiker la Botoşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Praktiker la Botoşani

  În mai puţin de două luni, la Botoşani, va începe construcţia unui nou hipermarket. Grupul german Praktiker, îţi va extinde serviciile şi la Botoşani.

 • Pe rafturile cu produse româneşti bate vântul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe rafturile cu produse româneşti bate vântul

  Compatrioţii care merg la hipermarketurile din Barcelona pentru cumpărăturile de Revelion observă cu uimire că standurile amenajate pentru alimente internaţionale par aprovizionate ca în anii comunismului.

 • Medicii controlează carnea de porc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicii controlează carnea de porc

  Pieţele şi hipermarketurile vor fi luate la control de inspectorii sanitari. Sunt vizate unităţile care comercializează carne de porc.

Modifică Setările