Stiri despre hip-hop

  60 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marijuana. Cartea
VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marijuana. Cartea VIDEO

  „Preoteasa“ actuală a tuturor hipsterilor din Bucureşti şi o figură esenţială a contraculturii româneşti a anilor ’90-2000, Dana Marijuana, are, în sfârşit, cartea ei biografică. Se numeşte „Poveste de cartier“, a apărut recent la editura Hyperliteratura şi este rezultată în urma unui dialog cu un scriitor profesionist: Andrei Ruse.

 • VIDEO Cine este Tyrone Proctor, „naşul“ dansului
waacking
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cine este Tyrone Proctor, „naşul“ dansului waacking

  Toată lumea a făcut glume pe seama lui Tyrone Proctor atunci când a exclamat, cu hotărâre, că pleacă în Los Angeles să devină vedetă. Şi prietenii, şi părinţii. Tyrone n-a ascultat pe nimeni. Avea 18 ani, ştia el mai bine. În câţiva ani, cei care râdeau de visul tânărului aveau să fie uimiţi: Tyrone Proctor ajunsese unul dintre cei mai cunoscuţi dansatori din America.

 • VIDEO Ora de dans: Cum
s-a născut era funky?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ora de dans: Cum s-a născut era funky?

  În anii ’60, americanii de culoare şi-au cerut drepturile în stradă. Nu într-un mod violent, ci prin muzică şi dans. Aşa a apărut una dintre celemai colorate perioade din istoria divertismentului din SUA: era funky.

 • Cum a ajuns popular dansul hip-hop
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns popular dansul hip-hop

  Cultura hip-hop a anilor ’70 s-a transformat astăzi într-o industrie de miliarde de dolari. Aceasta este o poveste despre paşii de dans pe care artiştii i-au urmat pentru a aduce hip-hop-ul în lumina reflectoarelor.

 • VIDEO Cele mai importante momente din cariera lui Eminem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cele mai importante momente din cariera lui Eminem

  Noul număr al revistei „Rolling Stone“ îl are pe copertă pe Eminem, unul dintre cei mai cunoscuţi raperi la nivel mondial. Acesta a vorbit într-un interviu acordat revistei despre dovotamentul faţă de muzica hip-hop într-un mod mult mai sincer decât oricând până în acest moment.

 • VIDEO Paris Hilton
revine în muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Paris Hilton revine în muzică

  Vedeta în vârstă de 32 de ani a semnat un contract cu reprezentanţii casei de discuri Cash Money Record şi lucrează la un nou album pe care l-ar putea lansa în această vară.

 • VIDEO
Rap-ul, vocea de protest a României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Rap-ul, vocea de protest a României

  În anii ce au trecut de la Revoluţie, interpreţii români au exprimat, prin muzica lor, realităţile sociale ale vremurilor. Rap-ul, componenta sonoră a culturii hip-hop, a avut cel mai amplu ecou.