Stiri despre hinduism

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Violul rezultat în urma unei căsnicii aranjate. Mama mirelui a dat indicaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violul rezultat în urma unei căsnicii aranjate. Mama mirelui a dat indicaţii

  Sunny Angel (40 de ani) a publicat recent o carte despre experienţa de acum 20 de ani, când a trecut printr-o experienţă traumatizantă, după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu dizabilităţi. Aceasta, însă, nu dă vina pe fostul soţ, ci pe familia lui, care l-a instruit, astfel încât mariajul să se consume.

 • Ce înseamnă cu adevărat svastica şi cum au ajuns să o confişte naziştii în scopuri ideologice. Simbolul misterios este folosit de peste 12.000 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce înseamnă cu adevărat svastica şi cum au ajuns să o confişte naziştii în scopuri ideologice. Simbolul misterios este folosit de peste 12.000 de ani

  Svastica este unul dintre cele mai detestate simboluri, din cauza asocierii cu Germania Nazistă. Cu toate acestea, svastica este doar un simbol confiscat de un regim totalitar şi care în realitate are o istorie de câteva zeci de milenii, fiind folosit încă din paleolitic. Totodată, în culturile orientale, are o semnificaţie cu totul benefică.

 • Şase mituri despre Hinduism, demascate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase mituri despre Hinduism, demascate

  Una dintre cele mai vechi religii din lume, Hinduismul este cea de-a treia confesiune religioasă împărtăşită de cei mai mulţi oameni după creştinism şi islamism. Potrivit statisticilor, se estimează că la nivel global există peste 1 miliard de adepţi ai hinduismului, o religie care de altfel nu se bazează pe o anumită carte sfântă sau pe învăţăturile unui fondator.

 • Menstruaţia, un tabu al epocii moderne în religiile lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menstruaţia, un tabu al epocii moderne în religiile lumii

  Menstruaţia este un proces fiziologic periodic care survine la femeia neînsărcinată, între pubertate şi menopauză. Pentru bărbaţi, acest proces este misterios şi chiar înspăimântător din cauza pierderii de sânge fără vreo rană vizibilă. Pentru femei este o sabie cu două tăişuri: pe de-o parte îi conferă posibilitatea de a da viaţă, pe cealaltă îndură dureri şi disconfort.

Modifică Setările