Stiri despre hidratare

  232 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trucuri pentru un decolteu frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru un decolteu frumos

  Asemenea tenului, zona decolteului este sensibilă şi are nevoie de o îngrijire specială, cu atât mai mult pe perioada verii. Iată ce trucuri poţi aplica pentru a avea un decolteu de care să fii mândră la orice vârstă!

 • «Mă simt ameţit.De ce oare?»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  «Mă simt ameţit.De ce oare?»

  Căldura dogoritoare de afară îţi fură până şi ultimul strop de energie? Simţi că se învârte pământul cu tine? Nu te îngrijora, căci ai la-ndemână cele mai bune soluţii să-ţi recâştigi echilibrul.

 • Căldura trece cu o bere rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căldura trece cu o bere rece

  În ultima perioadă, de când România „fierbe“ la 40 de grade Celsius la umbră, iar hidratarea este mai mult decât necesară, consumul de bere la nivel naţional a crescut cu 30%.

 • Măsuri de prim ajutor în caz de insolaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măsuri de prim ajutor în caz de insolaţie

  În zilele foarte călduroase, chiar dacă stai sub umbrelă sau sub copaci, tot nu te păzeşti suficient de insolaţie. De aceea, specialiştii ne recomandă să evităm plimbările lungi şi activităţile fizice intense în aer liber, în miezul zilei şi să consumăm cât mai multe sucuri naturale de fructe, apă şi să folosim serveţele umede sau spray-uri pe bază de apă termală.

 • Alimente care te răcoresc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te răcoresc

  Zăpuşeala verii te îndeamnă să te hidratezi cât mai mult? Iată câteva idei de gustări răcoritoare, sărace în calorii, numai bune în prag de vară.

 • CAMPANIE Sarea, un drog cu beneficii pentru sănătate! Tu ştii să o valorifici?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CAMPANIE Sarea, un drog cu beneficii pentru sănătate! Tu ştii să o valorifici?

  „Te iubesc precum iubesc sarea-n bucate", îi spunea, în poveste, fata cea mică împăratului. Pe bună dreptate! Căci sarea nu doar că dă gust mâncării, ci face adevărate minuni pentru starea noastră de bine. Dacă am fi în imposibilitate să o procurăm o vreme, am realiza cât de valoroasă este pentru sănătate.

 • Ce pericole ascunde apa de băut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce pericole ascunde apa de băut

  Avem bănuieli că apa de la robinet nu este atât de bună. Însă și apa îmbuteliată poate conține substanțe nocive, precum nitrații sau reziduul sec.

 • Untul de shea hidratează pielea sensibilă şi uscată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Untul de shea hidratează pielea sensibilă şi uscată

  Dacă ai tenul uscat ori sensibil sau dacă pielea ta are de suferit din cauza temperaturilor scăzute, foloseşte produse de îngrijire care au în compoziţie unt de shea. Acestea sunt puternic hidratante şi pot să calmeze chiar şi iritaţiile cutanate.

 • Călcâie crăpate? Uită de ele!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călcâie crăpate? Uită de ele!

  Din cauza lipsei de vitamine din alimentaţie, a mediului înconjurător şi a poluării, a oboselii şi a lipsei de hidratare, pielea noastră are de suferit! Călcâiele tale sunt crăpate, nu? Încearcă aceste trucuri.

 • 7 ponturi pentru a avea mai multă energie în timpul zilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 ponturi pentru a avea mai multă energie în timpul zilei

  Cu toţii avem dimineţi în care abia reuşim să ne urnim din pat. Mersul la serviciu, fie că durează 30 de minute, fie o oră, ni se pare mai degrabă o cursă de escaladare montană decât una cu autobuzul sau cu maşina. Pentru a dobândi mai multă energie, iată şapte ponturi care-ţi pot creşte nivelul de energie fizică şi psihică.

 • VIDEO Cum ne hidratăm corect vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum ne hidratăm corect vara

  Pentru a recupera sărurile minerale pierdute prin transpiraţie, este indicat să consumăm cât mai multe sucuri de fructe, ceaiuri şi supe de legume. Conform recomandărilor generale, ar trebui să bem doi litri de apă pe zi. Specialiştii spun că este important şi cum ne hidratăm, adică în cantităţi mici şi cu lichide la temperatura camerei.

 • Cele mai bune băuturi răcoritoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune băuturi răcoritoare

  Din cauza transpiraţiei excesive, volumul de lichide eliminat din organism în zilele caniculare depăşeşte valorile normale. Potrivit nutriţioniştilor, băuturile tonice preparate în casă sunt un remediu excelent pentru a elimina riscul de deshidratare.

 • 5 semne că nu te hidratezi suficient
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 semne că nu te hidratezi suficient

  Dacă apare senzaţia de sete înseamnă că organismul tău este deja privat de cantitatea necesară de apă de ceva vreme. Există şi alte simptome care-ţi sugerează că nu bei destule lichide.

 • Cele mai indicate băuturi pe timp de caniculă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai indicate băuturi pe timp de caniculă

  Apa plată, limonada, socata şi sucurile naturale hidratează cel mai bine organismul. Pe lângă apă, în perioadele caniculare, din cauza transpiraţiei, pierdem şi minerale din organism. De aceea, este indicat să suplimentăm aportul acestor substanţe. 

 • 6 paşi pentru o piele fără cusur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 paşi pentru o piele fără cusur

  Vrei o piele luminoasă, catifelată şi, în acelaşi timp, sănătoasă? Nu este dificil dacă în fiecare zi ţii cont de câteva reguli simple şi foloseşti produse adaptate pielii tale.

 • Îngrijire cu calciu pe timp de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îngrijire cu calciu pe timp de iarnă

  Calciul este recunoscut pentru că menţine sănătatea oaselor. Însă acest mineral se găseşte şi pe lista ingredientelor conţinute de produsele cosmetice, datorită capacităţii sale de a proteja pielea de factorii exteriori agresivi.

Modifică Setările