Stiri despre hidratare

  197 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Top 5 alimente care te menţin hidratată în timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 alimente care te menţin hidratată în timpul verii

  Vara este sinonimă cu îngheţata şi băuturile reci. Produsele reci scad temperatura corpului şi, de asemenea, elimină toxinele din organism. Pentru că este sezonul în care trebuie să te hidratezi foarte bine, iată ce fructe şi legume nu ar trebui să-ţi lipsească din dieta zilnică.

 • Trucuri care ţin
transpiraţia sub control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri care ţin transpiraţia sub control

  Este normal să transpirăm. În acest fel, organismul nostru îşi reglează temperatura şi elimină, totodată, toxine. Orice persoană adultă elimină circa un litru de transpiraţie pe zi.

 • Băutura fără de care frumuseţea este afectată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băutura fără de care frumuseţea este afectată

  Apa este esenţială pentru îndeplinirea tuturor funcţiilor din organism, inclusiv ale pielii şi ale părului. Probabil că familia şi prietenele tale ţi-au spus de multe ori să bei apă când aspectul pielii şi părului nu arăta sănătos, ci lipsit de vitalitate. La început cu siguranţă nu ai crezut în puterea pe care o are această băutură, însă rezultatele îţi arată adevărul.

 • Greşeli matinale care te îngraşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli matinale care te îngraşă

  Obiceiurile din fiecare dimineaţă pot interfera cu activitatea normală a metabolismului, pot afecta nivelul de energie şi pot provoca creşterea în greutate. Probabil că şi tu ai o anumită rutină, peste care nu treci niciodată, dar este posibil ca ele să nu fie tocmai cele mai corecte.

 • Obiceiuri care îţi decolorează buzele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri care îţi decolorează buzele

  Dacă în ultima vreme ai observat că buzele tale s-au decolorat, ba chiar s-au învineţit şi nu mai sunt la fel de roz şi pline, e posibil să suferi de anumite afecţiuni sau să ai un deficit de minerale din organism. Pe lângă asta, fii atentă la anumite obiceiuri zilnice care, fără să îţi dai seama, îşi pun amprenta pe buzele tale.

 • Sfaturi pentru a-ţi menţine rinichii sănătoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru a-ţi menţine rinichii sănătoşi

  Când vine vorba de sănătate, să previi e întotdeauna mai bine decât să tratezi. Ţine afecţiunile rinichilor la distanţă urmând câţiva paşi simpli, care necesită doar un minin de efort.

 • Sucuri naturale pe care trebuie să le bei în timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucuri naturale pe care trebuie să le bei în timpul verii

  Temperaturile ridicate din sezonul cald au efecte asupra corpului, provocând deshidratarea. Ştim că apa este indispensabilă pentru menţinerea organismului hidratat, însă la fel de eficiente sunt şi sucurile de legume, care sunt bogate în substanţe nutritive, şi anume:

 • Beneficiile sucului de lămâie asupra părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile sucului de lămâie asupra părului

  Ştim cu toţii că sucul de lămâie are beneficii asupra sănătăţii, însă acest ingredient poate fi inclus şi în rutina de îngrijire a părului. Lămâia este sursă importantă de acid citric, vitamina C, magneziu şi calciu plus că are proprietăţi antifungice. Iată cum poate fi folosit sucul de lămâie pentru rezolvarea problemelor legate de podoaba capilară.

 • Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten

  Un ingredient care trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a pielii este oul. Albuşul, mai exact, este cunoscut pentru substanţele nutritive pe care le conţine şi care hrănesc şi hidratează tegumentul, lăsându-l catifelat şi strălucitor.

 • Motive excelente să bei suc de castraveţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive excelente să bei suc de castraveţi

  Organismul tău îţi va mulţumi pentru această băutură sănătoasă şi energizantă în special din trei motive: sucul de castraveţi hidratează, ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la pierderea în greutate.

 • Mască facială din coajă de castravete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mască facială din coajă de castravete

  Pielea are nevoie de îngrijire pentru că, în caz contrar, ne vom confrunta cu acnee, pigmentare, linii fine şi alte neplăceri dermatologice. Toate aceste probleme pot fi prevenite cu măşti faciale din coji de legume, care sunt bogate în antioxidanţi, vitamine şi minerale.

 • Cum
se face prevenţia corectă a litiazei renale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se face prevenţia corectă a litiazei renale

  UROLOGIE Pietrele la rinichi afectează mai ales bărbaţii, punând probleme serioase de sănătate, de calitate a vieţii şi de integrare socială a pacienţilor. Medici urologi explică în ce constă prevenţia corectă a acestei afecţiuni extrem de dureroase, ce rol joacă alimentaţia, hidratarea şi care sunt miturile care circulă pe seama pietrelor la rinichi.