Stiri despre hidratare

  201 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să-ţi îmbunătăţeşti memoria de scurtă durată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi îmbunătăţeşti memoria de scurtă durată

  Îţi uiţi des acasă telefonul, portofelul sau alte lucruri esenţiale? Te ridici de la calculator şi mergi în altă cameră, dar odată ajuns acolo nu mai ştii de ce te-ai dus? Nu reţii numele unei persoane care tocmai ţi s-a prezentat? Acestea sunt doar câteva semne că memoria ta pe termen scurt are nevoie de îmbunătăţiri.

 • Top 5 alimente care te menţin hidratată în timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 alimente care te menţin hidratată în timpul verii

  Vara este sinonimă cu îngheţata şi băuturile reci. Produsele reci scad temperatura corpului şi, de asemenea, elimină toxinele din organism. Pentru că este sezonul în care trebuie să te hidratezi foarte bine, iată ce fructe şi legume nu ar trebui să-ţi lipsească din dieta zilnică.

 • Trucuri care ţin
transpiraţia sub control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri care ţin transpiraţia sub control

  Este normal să transpirăm. În acest fel, organismul nostru îşi reglează temperatura şi elimină, totodată, toxine. Orice persoană adultă elimină circa un litru de transpiraţie pe zi.

 • Băutura fără de care frumuseţea este afectată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băutura fără de care frumuseţea este afectată

  Apa este esenţială pentru îndeplinirea tuturor funcţiilor din organism, inclusiv ale pielii şi ale părului. Probabil că familia şi prietenele tale ţi-au spus de multe ori să bei apă când aspectul pielii şi părului nu arăta sănătos, ci lipsit de vitalitate. La început cu siguranţă nu ai crezut în puterea pe care o are această băutură, însă rezultatele îţi arată adevărul.

 • Greşeli matinale care te îngraşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli matinale care te îngraşă

  Obiceiurile din fiecare dimineaţă pot interfera cu activitatea normală a metabolismului, pot afecta nivelul de energie şi pot provoca creşterea în greutate. Probabil că şi tu ai o anumită rutină, peste care nu treci niciodată, dar este posibil ca ele să nu fie tocmai cele mai corecte.

 • Obiceiuri care îţi decolorează buzele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri care îţi decolorează buzele

  Dacă în ultima vreme ai observat că buzele tale s-au decolorat, ba chiar s-au învineţit şi nu mai sunt la fel de roz şi pline, e posibil să suferi de anumite afecţiuni sau să ai un deficit de minerale din organism. Pe lângă asta, fii atentă la anumite obiceiuri zilnice care, fără să îţi dai seama, îşi pun amprenta pe buzele tale.

 • Sfaturi pentru a-ţi menţine rinichii sănătoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru a-ţi menţine rinichii sănătoşi

  Când vine vorba de sănătate, să previi e întotdeauna mai bine decât să tratezi. Ţine afecţiunile rinichilor la distanţă urmând câţiva paşi simpli, care necesită doar un minin de efort.

 • Sucuri naturale pe care trebuie să le bei în timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucuri naturale pe care trebuie să le bei în timpul verii

  Temperaturile ridicate din sezonul cald au efecte asupra corpului, provocând deshidratarea. Ştim că apa este indispensabilă pentru menţinerea organismului hidratat, însă la fel de eficiente sunt şi sucurile de legume, care sunt bogate în substanţe nutritive, şi anume:

 • Beneficiile sucului de lămâie asupra părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile sucului de lămâie asupra părului

  Ştim cu toţii că sucul de lămâie are beneficii asupra sănătăţii, însă acest ingredient poate fi inclus şi în rutina de îngrijire a părului. Lămâia este sursă importantă de acid citric, vitamina C, magneziu şi calciu plus că are proprietăţi antifungice. Iată cum poate fi folosit sucul de lămâie pentru rezolvarea problemelor legate de podoaba capilară.