Stiri despre herpes

  31 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alifie pentru eczeme, făcută dintr-o buruiană folosită şi de străbunici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alifie pentru eczeme, făcută dintr-o buruiană folosită şi de străbunici

  Denumită şi fumul pământului deoarece străbunicii noştri credeau că nu răsare dintr-o sămânţă, ci direct din pământ, dar mai ales din cauza gustului afumat pe care-l are rădăcina, fumăriţa este o buruiană care creşte în toate miriştile şi e folosită de sute de ani ca leac pentru diverse afecţiuni.

 • Topul remediilor care tratează herpesul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul remediilor care tratează herpesul

  Nu doar medicamentele din farmacii sunt eficiente în tratarea herpesului, ci şi cele oferite de farmacia verde a naturii. Îţi spunem care sunt acestea, cum să le prepară şi administrezi!

 • Adevărat sau fals despre herpes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărat sau fals despre herpes

  Herpesul apare sub forma unei erupţii de vezicule pline cu lichid, de obicei în jurul gurii, dar uneori şi în nas sau pe organele genitale. Băşicile sunt dureroase şi se acoperă de cruste, care cad după 8-10 zile. Este o afecţiune des întâlnită, despre care există o sumedenie de idei şi păreri preconcepute.

 • Cele mai contagioase boli de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai contagioase boli de piele

  Verifică-ţi periodic pielea şi dacă observi orice fel de modificări – iritaţii sau pustule care dau mâncărimi –, mergi imediat la dermatolog. Există boli de piele extrem de contagioase, aşa că e bine să ştii cum să le recunoşti.

 • Herpes? Ia măsuri de la primele semne!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Herpes? Ia măsuri de la primele semne!

  În această perioadă, când imunitatea ne e pusă mai des la încercare, e posibil să ne trezim cu un puseu de herpes. Cu cât începi tratamentul mai repede, cu atât scazi durata infecţiei.

 • 4 miliarde
de oameni, purtători ai unui virus care rămâne toată viaţa în corp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 miliarde de oameni, purtători ai unui virus care rămâne toată viaţa în corp

  Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că herpesul, o infecţie virală incurabilă, afectează 4 miliarde de persoane cu vârste între 15 şi 49 de ani. În majoritatea cazurilor, purtătorii virusului herpetic au doar simptome la nivel bucal, dar o parte deloc neglijabilă dintre ei suferă infecţii genitale.

 • Ce măsuri iei în caz de herpes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce măsuri iei în caz de herpes

  Unele probleme de sănătate, cum este şi herpesul, apar atunci când suntem obosite sau când stresul ne copleşeşte. Important este să ştim să prevenim astfel de neplăceri, dar şi să le tratăm corespunzător, mai ales că virsul herpetic poate reapărea în orice moment.

 • Propolisul face minuni pentru organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Propolisul face minuni pentru organism

  Propolisul e unul dintre remediile naturii cu un puternic rol antiinfecţios, căci poate să distrugă peste 20 de tipuri de bacterii şi aproximativ 30 de virusuri. În Grecia Antică era folosit pentru tratarea abceselor, în timp ce în Mesopotamia era utilizat pentru dezinfectarea rănilor.

 • Soluţii care te scapă de herpes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii care te scapă de herpes

  Ai observat că ai pe buze un herpes? Dacă ai observat o inflamaţie în faza incipientă, atunci poţi apela la câteva soluţii. Iată care sunt acestea!

 • Cum tratezi corect herpesul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum tratezi corect herpesul

  Odată ce virusul care declanşează neplăcerea a pătruns în corp apar, de obicei după câteva zile,băşici la nivelul buzelor sau al zonei genitale. Poţi trece mai uşor peste această problemă dacă ţii cont de următoarele lucruri.

 • Pierderi de memorie? De vină ar putea fi herpesul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pierderi de memorie? De vină ar putea fi herpesul

  Banalul herpes ar putea provoca tulburări cognitive şi probleme de memorie. Cu cât anumite virusuri sau bacterii sunt mai răspândite în corp, cu atât riscul de afectare a unor zone din creier este mai mare, susţin specialiştii americani.

 • Cele mai bune arme contra herpesului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune arme contra herpesului

  Știai că o mare parte din noi avem în corp virusul herpetic? Ce-i drept, e în stare latentă şi se manifestă când suntem obosiți și stresați. Herpesul este o boală caracterizată prin vezicule de mici dimensiuni, transparente, „în buchete" , care se rup şi se acoperă cu o crustă.

 • Aşa se tratează corect herpesul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa se tratează corect herpesul!

  Odată contractat, virusul herpetic rămâne în organism toată viaţă şi se poate reactiva în orice moment. Iată ce tratamente grăbesc vindecarea.

 • Un măr pe zi ţine medicul la distanţă. Mit sau realitate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un măr pe zi ţine medicul la distanţă. Mit sau realitate?

  Merele se numără printre puţinele fructe care se găsesc atât în pieţe, cât şi în supermaketuri tot anul. Medicii ne recomandă să mâncăm zilnic un măr, deoarece astfel vom putea preveni, dar şi controla mai uşor multe probleme de sănătate.

 • Herpesul nu este în tendinţe. Vindecă-l acum cu DermaPlast! (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Herpesul nu este în tendinţe. Vindecă-l acum cu DermaPlast! (P)

  Rochie perfectă, pantofi noi, păr strălucitor ... te pregăteşti pentru o întâlnire importantă, dar parcă ceva nu se asortează... Observi un mic detaliu care ar putea să-ţi strice ziua perfectă la care sperai: inesteticul herpes ce apare întotdeauna în cele mai nepotrivite momente!

 • Vaccinul herpetic, un succes parţial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaccinul herpetic, un succes parţial

  Preparatul realizat de americani nu a avut rezultatele scontate în prevenirea herpesului genital. Cercetarea a dus însă la noi descoperiri privind boala: se pare că este provocată mai des de Herpes Simplex 1, decât de tulpina 2, aşa cum se credea până acum.

 • Din ce cauze reapare herpesul atunci când este frig afară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din ce cauze reapare herpesul atunci când este frig afară

  În timpul răcelilor, în perioadele în care oboseala se acumulează sau când stresul ne copleşeşte, herpesul poate reapărea. De aceea, mai ales în sezonul rece este nevoie de măsuri suplimentare pentru a preveni recidivele.

 • Aciclovirul poate avea efecte adverse grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aciclovirul poate avea efecte adverse grave

  Unul dintre cele mai utilizate medicamente antivirale, aciclovirul sub formă de comprimate este utilizat în principal pentru reducerea leziunilor herpetice. În exces, tratamentul poate crea efecte adverse importante.

 • Metode eficiente de tratare a herpesului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode eficiente de tratare a herpesului

  Unguentele antivirale, dar şi medicamentele homeopatice grăbesc vindecarea. Potrivit dermatologilor, virusul herpetic se găseşte în stare latentă la majoritatea adulţilor. Cu toate acestea, numai 10 la sută din ei fac herpes.

 • Leacuri din natură pentru infecţiile genitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri din natură pentru infecţiile genitale

  Alături de terapiile alopate şi de respectarea măsurilor de igienă intimă, infecţiile genitale pot beneficia şi de tratamente naturiste. Folosite atât intern, cât şi extern, plantele au efecte benefice, datorită proprietăţilor antiinflamatorii, antiseptice şi antimicotice.

 • Ce trebuie să ştii despre zona zoster
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre zona zoster

  Dacă ai avut la un moment dat varicelă, este posibil să suferi un episod de herpes zoster sau de zona zoster, cum mai este cunoscută această boală.

Modifică Setările