Stiri despre heparina

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Femeile însărcinate au un risc mai mare de a dezvolta varice vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile însărcinate au un risc mai mare de a dezvolta varice vara

  Eşti însărcinată şi temperaturile caniculare te pun la încercare? Pe lângă greutatea sarcinii eşti nevoită să suporţi şi senzaţia de picioare grele, umflate şi dureroase? Ce-ai zice dacă toate acestea ar deveni doar o amintire? Acum ai la dispoziţie soluţii pe care te poţi baza pentru a duce sarcina la bun sfârşit pe picioare frumoase şi sănătoase, în ciuda provocărilor din timpul verii.

 • Unicul centru de dializă din Alba nu are heparină pentru bolnavi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unicul centru de dializă din Alba nu are heparină pentru bolnavi

  O parte dintre dializaţi vin de la o distanţă de aproape 100 de kilometri pentru a primi tratamentul de trei ori pe săptămână. Unul dintre medicamentele necesare pentru dializaţi, heparina, lipseşte. Pentru tratament este folosit un produs asemănător care nu are toate proprietăţile medicamentului standard

 • Târgu-Mureş: Heparină din Germania pentru Spitalul de Urgenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Heparină din Germania pentru Spitalul de Urgenţă

  Stocul de heparină a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş a ajuns la cota de avarie. Conducerea spitalului a decis să apeleze la o firmă de distribuţie a medicamentelor din Germania pentru achiziţionarea a 300 de flacoane de heparină.

 • Târgu-Mureş: S-a găsit înlocuitor la heparină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: S-a găsit înlocuitor la heparină

  Spitalul Clinic Judeţean Mureş a găsit un înlocuitor la heparină. Cum medicamentul nu se mai găseşte în farmacii şi nimeni nu mai are pe stoc, dializa se va putea face cu innohep, un alt anticoagulant

 • Criză de heparină la Spitalul Judeţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză de heparină la Spitalul Judeţean

  Criza de Heparină loveşte şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Medicamentul, care este  un anticoagulant de bază, lipseşte din toate secţiile unităţii spitaliceşti, fapt care ar putea determina amânarea tuturor intervenţiilor chirurgicale pe termen nelimitat.

Modifică Setările