Stiri despre henry ford

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Automobilul din plastic conceput de Henry Ford
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Automobilul din plastic conceput de Henry Ford

  Cu mult înainte de a iniţia producţia în masă cu modelul T, Henry Ford şi-a petrecut copilăria la o fermă din zona rurală din Michigan, iar cu timpul l-a fascinat ideea combinării resurselor industriale cu cele agricole.

 • Maşinile electrice şi evoluţia lor spectaculoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşinile electrice şi evoluţia lor spectaculoasă

  Istoria maşinilor electrice este una fascinantă, iar evoluţia acestui tip de automobile a fost una spectaculoasă, cu multe urcuşuri şi coborâşuri în preferinţele publicului. Dacă în anii 1900 aceste maşini dominau piaţa, în 1935 reprezentau deja o raritate, iar producţia lor la scară largă s-a făcut abia 90 de ani mai târziu.

 • Bitcoin, moneda digitală care sfidează convenţiile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bitcoin, moneda digitală care sfidează convenţiile

  În toamna anului trecut, am scris pe blog o serie de articole despre distributism. Moneda digitală denumită sugestiv "Bitcoin" reprezintă o expresie a acestui model economic, dar nu numai. Este un fenomen care confirmă excepţionalul potenţial creator al omului şi, important de menţionat, o dovadă vie a solidarităţii interumane.

 • Cum poate eficienţa la birou să aducă fericire pe acest pământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poate eficienţa la birou să aducă fericire pe acest pământ

  Excentricul miliardar britanic Sir Richard Branson a decretat: 170 dintre angajaţii săi pot să-şi ia oricând, oricât vacanţă. Iniţiativa e, indiscutabil, o exagerare dar atinge un punct nevralgic din subconştientul fiecărui angajat şi aduce în discuţie un indicator stânjenitor pentru România: productivitatea scăzută a muncii.

 • INFOGRAFIE O sută de ani de la primul zbor comercial din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE O sută de ani de la primul zbor comercial din lume

  Cine credea acum un secol că invenţia fraţilor Wright şi a lui Traian Vuia urma să se transforme într-o industrie de sute de miliarde de euro? Şi cine îşi mai poate imagina acum viaţa fără transport aerian? Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la primul zbor comercial efectuat vreodată.

 • FOTO VIDEO Modelele care au scris istoria automobilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Modelele care au scris istoria automobilului

  De la maşina lui Henry Ford, care a inaugurat era automobilelor produse pe bandă, şi terminând cu asaltul japonezelor, câteva modele au rămas în legenda vehiculelor pe patru roţi.

Modifică Setările