Stiri despre hektomeron

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Hektomeron“. Tablă de materii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Hektomeron“. Tablă de materii

  „Probabil cel mai lung spectacol din istorie“, intitulat „Hektomeron“ şi inspirat de opera lui Giovanni Boccaccio (1313-1375), la rândul său inspirat de Marea Ciumă (1347-51), a avut loc la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova în zilele de 21-22 iunie, de Rusalii şi de „cea mai lungă zi din an“. Reiau aici însemnările făcute în acele zile la Craiova, în „jurnalul“ meu online.

 • Un mai bogat la Craiova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un mai bogat la Craiova

  Sunt oameni pe care această pandemie prea lungă şi cu viitor imprevizibil i-a aruncat în depresie. Dar sunt şi oameni pe care perioada de restricţii i-a stimulat să găsească noi modalităţi de a fi împreună. Chiar dacă virtual.

 • Ziua Hektomeron. Cel mai lung şi mai complex spectacol de teatru din istorie se
întâmplă de Rusalii la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Hektomeron. Cel mai lung şi mai complex spectacol de teatru din istorie se întâmplă de Rusalii la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova VIDEO

  Luni, 21 iunie 2021, începând cu ora 19.00, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova se va desfăşura probabil cel mai lung spectacol de teatru din istorie: ZIUA HEKTOMERON. Data nu a fost aleasă întâmplător, căci pe 21 iunie este solstiţiul de vară, cea mai lungă zi din an, numită şi Ziua Soarelui.

 • Marius Manole şi Radu Afrim încheie seria celor 100 de episoade ale Hektomeron-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Manole şi Radu Afrim încheie seria celor 100 de episoade ale Hektomeron-ului

  Marius Manole joacă pentru prima oară pe scena Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova, într-un performance inedit în regia lui Radu Afrim. Cu acest one-man show, cei doi vor închide seria celor 100 de episoade ale Hektomeron-ului, un amplu proiect teatral urmărit online de spectatorii din întreaga lume. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 24 aprilie, ora 21.30 şi va putea fi urmărit online, gratuit, pe www.hektomeron.com.

Modifică Setările