Stiri despre heath ledger

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce sacrificii au făcut actorii pentru a intra în pielea personajelor: insomnie forţată şi diete duse la extrem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sacrificii au făcut actorii pentru a intra în pielea personajelor: insomnie forţată şi diete duse la extrem

  Trăiesc pe picior mare, sunt mereu în lumina reflectoarelor şi în atenţia presei, însă meseria de actor nu este una uşoară şi nici pe departe la fel de fabuloasă pe cât pare. Adeseori, pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor, actorii apelează la măsuri extreme, ce le pun în pericol sănătatea. Acesta este cazul unor nume celebre, precum Charlie Sheen, Heath Ledger sau Nicolas Cage.

 • Despre Christopher Nolan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Christopher Nolan

  Poetul oraşului întunecat în vremea noastră este Chrisopher Nolan. Inception este povestea despre locul poetului în acest oraş. Revenirea tragediei şi a nopţii întunecate a sufletului, pentru a fura o zicere creştină, este un atac asupra Iluminismului care a creat democraţia, dar nu o tentativă de a distruge democraţia, ci de a o apăra şi îmbunătăţi.

 • FOTO Moartea vine înainte de sfârşitul filmului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moartea vine înainte de sfârşitul filmului

  Moartea actorului Paul Walker a ridicat numeroase întrebări cu privire la soarta francizei „Fast and Furious“, având în vedere că artistul filma pentru cea de-a şaptea parte a producţiei. De-a lungul timpului mai multe staruri hollywoodiene au murit în timpul filmărilor şi cu toate acestea studiourile şi producătorii au găsit modalităţi diverse de a manipula pierderea.

 • FOTO Vedete internaţionale care au murit în condiţii suspecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Vedete internaţionale care au murit în condiţii suspecte

  Vedetele care ajung pe culmile gloriei şi ale faimei au, de regulă, un sfârşit tragic. Se pare că un blestem s-a abătut asupra marilor actori şi cântăreţi ai lumii care mor în condiţii suspecte. „Huffington Post“ a întocmit o listă cu unele dintre cele mai cunoscute nume ale cinematografiei şi muzicii care au avut o moarte misterioasă.

 • VIDEO Top 10 actori care au apărut postum în filme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Top 10 actori care au apărut postum în filme

  Industria de film de la Hollywood a pierdut anul acesta doi dintre cei mai îndrăgiţi actori, James Gandolfini şi Cory Monteith. Chiar dacă cei doi sunt mult mai cunoscuţi pentru rolurile lor din seriale de televiziune, Gandolfini în rolul lui Tony Soprano din serialul „Clanul Soprano“ şi Monteith în rolul lui Finn Hudson din serialul „Glee“, fiecare va apărea în filme ce vor fi lansate pe piaţă abia anul viitor.

 • Cele mai bune filme cu supereroi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune filme cu supereroi

  Conform unui sondaj realizat de site-ul ranker.com, producţiile lui Christopher Nolan, regizorul seriei „Batman“, au ocupat primele cinci poziţii în clasamentul celor mai bune filme cu supereroi.

 • VIDEO Cei mai tari „ticăloşi“ din istoria filmului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cei mai tari „ticăloşi“ din istoria filmului

  Personajele negative din filme au fascinat mereu telespectatorii. Iubiţi sau urâţi, „ticăloşii“ de pe marile ecrane ocupă un loc important în cultura noastră urbană. Pentru că anul acesta este sezonul eroilor, CNN a realizat o listă a celor mai cunoscuţi antieroi ai tuturor timpurilor.

 • Staruri pentru care cortina a căzut prea devreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Staruri pentru care cortina a căzut prea devreme

  Performanţele excepţionale ale unor actori pot rămâne în memoria publicului pentru totdeauna, dar abia atunci când o stea se stinge, ne dăm seama cât de talentaţi erau. Pe 22 ianuarie s-au împlinit cinci ani de când Heath Ledger a încetat din viaţă. Actorul australian este doar unul dintre starurile cu un viitor promiţător, a căror carieră s-a sfârşit fulgerător.

 • Supradoză pentru un actor din „Grease“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supradoză pentru un actor din „Grease“

  Jeff Conaway (60 de ani), interpretul simpaticului Kenickie din cunoscutul musical, a devenit vineri cel mai recent actor răpus de substanţele interzise prin lege. Cariera lui Conaway părea a fi plină de promisiune după „Grease“ (1978), însă problemele cu alcoolul şi cu drogurile l-au aruncat în obscuritate.

 • O moarte care ajută filmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O moarte care ajută filmul

  „Dr. Parnassus“ va fi definit, pentru posteritate, nu ca o peliculă de Terry Gilliam, ci ca una a lui Heath Ledger, pentru că a captat ultima interpretare a actorului. Filmul e supraglomerat şi slab structurat, pendulând între realitatea sordidă şi o lume aiuritoare, isteric de fantezistă, deseori uluitoare, uneori obositoare.

Modifică Setările