Stiri despre hard brexit

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marea Britanie renunţă la Brexit: Amânarea după 31 octombrie, doar prin renunţarea la articolul 50
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea Britanie renunţă la Brexit: Amânarea după 31 octombrie, doar prin renunţarea la articolul 50

  Votul pentru noua legislaţie din Parlamentul britanic prin care Guvernul Boris Johnson (sau succesorul său, în cazul demisiei iminente a premierului, care nu vrea să-şi lege numele de amânarea Brexitului după 31 octombrie) este obligat să ceară amânarea ieşirii din Uniunea Europeană, dacă nu are un acord la 19 octombrie, mai vine cu o veste proastă pentru hard-Brexiteri.

 • Document oficial: Cum trebuie să se pregătească britanicii pentru scenariul „Hard Brexit“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Document oficial: Cum trebuie să se pregătească britanicii pentru scenariul „Hard Brexit“

  Foarte interesante şi instructive aceste ghiduri informative pregătite de Guvernul britanic şi prezentate opiniei publice în pregătirea scenariului cel mai negru, cel al unui BREXIT fără acord, adică ruptură totală a Marii Britaniei de sistemele, regulile şi legislaţiile UE. Că este posibil, de asta nu se mai îndoieşte acum nimeni. Întrebarea este dacă cineva poate cuantifica dimensiunile pierderilor estimate de ambele părţi.

 • Marea Britanie a început pregătirile pentru un „Brexit dur“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea Britanie a început pregătirile pentru un „Brexit dur“

  Se alege praful, rând pe rând, de toate promisiunile fantaste şi zgomotoase ale partizanilor Brexit, cei care au împins Marea Britanie într-o aventură nu numai riscantă, ci care, la limită, poate avea ca urmare, în scurt timp, disoluţia statală a Regatului Unit.