Stiri despre handbalmunicipal

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Victorie nesperată pentru jucătoarele de la HM Buzău, în deplasare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victorie nesperată pentru jucătoarele de la HM Buzău, în deplasare

  Rezultat de excepţie pentru gruparea feminină Handbal Municipal Buzău. Joi seară, handbalistele din Buzău au câştigat pe terenul formaţiei Neptun Constanţa, în condiţiile în care doar opt jucătoare au făcut deplasarea pe malul mării. Formaţia din Buzău are 6 puncte după două meciuri disputate.

 • Acces restricţionat pentru jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău în Sala Sporturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acces restricţionat pentru jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău în Sala Sporturilor

  În acest weekend, va începe noul sezon al Diviziei A de handbal feminin. Gruparea Handbal Municipal Buzău va debuta în deplasare, împotriva formaţiei Spartac Bucureşti. Veştile nu sunt tocmai bune pentru Handbal Municipal. Din cauza faptulului că Primăria Buzău nu va finanţa în acest an clubul buzoian, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret i-a restricţionat trupei lui Romeo Ilie accesul în Sala Sporturilor.

 • Handbal Municipal Buzău, aproape să abandoneze Liga Naţională, din lipsă de fonduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Handbal Municipal Buzău, aproape să abandoneze Liga Naţională, din lipsă de fonduri

  Un anunţ făcut săptămâna trecută de primarul Constantin Toma a pus pe jar conducerea clubului Handbal Municipal Buzău, recent promovată în prima ligă. Edilul a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu va aloca niciun leu pentru sport în acest an. Asta, deşi Constantin Toma le promisese celor din conducerea clubului că Primăria va sprijini formaţia de handbal feminin.

Modifică Setările