Stiri despre handbal

  3008 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rusia şi Norvegia rămân obstacole de netrecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia şi Norvegia rămân obstacole de netrecut

  Cotată cu şanse la cucerirea titlului mondial, în decembrie, naţionala feminină şi-a încercat din nou forţele cu puterile handbalului. Şi din nou a fost doborâtă de acestea.

 • Naţionala României a pierdut al doilea amical, cu Norvegia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naţionala României a pierdut al doilea amical, cu Norvegia

  Naţionala feminină a României a pierdut, sâmbătă, şi al doilea meci disputat în cadrul turneului amical din Norvegia, înclinându-se în faţa reprezentativei ţării gazdă, scor 31-34, pe care o va întâlni şi la Campionatul Mondial din China.

 • HANDBAL: Steaua s-a calificat în optimile Cupei Cupelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  HANDBAL: Steaua s-a calificat în optimile Cupei Cupelor

  Formaţia Steaua MFA Bucureşti a trecut, sâmbătă, scor 30-22 (14-11), de gruparea italiană HC Conversano, în manşa secundă a turul 3 al Cupei Cupelor şi s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei cu scorul general de 52-49.

 • Minaur Baia Mare a câştigat la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minaur Baia Mare a câştigat la Braşov

  Ieri au avut loc două meciuri în devans din etapa a 9-a a Ligii Naţionale de handbal masculin: Rom Cri Braşov - Minaur Ştiinţa Baia Mare 20-34 şi CSM Satu Mare - Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 32-32.

 • Naţionala feminină de handbal a pierdut din nou cu Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naţionala feminină de handbal a pierdut din nou cu Rusia

  Într-un meci disputat la Trondheim (Norvegia), în această după-amiază, echipa feminină de handbal a României a pierdut cu 31-33 (15-19) în faţa Rusiei. Întâlnirea contează pentru turneul la care mai participă naţionala ţării gazdă şi Croaţia.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Tricolorele" înfruntă din nou Rusia în Norvegia

  Echipa feminină de handbal a României dispută astăzi, de la ora 17.30 (în direct la Digi Sport), primul meci din cadrul turneului de la Trondheim (Norvegia). Adversară îi va fi puternica formaţie a Rusiei, pe care am întâlnit-o şi la Cupa Mondială din Danemarca, în septembrie.

 • Jucătorii de la CSM Medgidia refuză să mai joace!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jucătorii de la CSM Medgidia refuză să mai joace!

  Antrenorul echipei CSM Medgidia, Florin Cazan, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că a decis împreună cu jucătorii săi ca echipa să nu se mai prezinte la meciurile din Liga Naţionala masculină până nu le sunt achitate drepturile financiare restante din luna martie.

 • Târgovişte: Aurel Iancu, dascălul care a jucat la Minaur Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgovişte: Aurel Iancu, dascălul care a jucat la Minaur Baia Mare

  Aurel Iancu a început handbalul cu profesorul Milea Emilian, iar ca profesionist, în perioada facultății a jucat la Arctic Găești timp de patru ani. În sezonul 1983 a evoluat la Minaur Baia Mare, alături de Maricel Voinea, Gheorghe Covaciu, Mihai Mironiuc, Iosif Boros și sub comanda antrenorului emerit Lascăr Pană.