Stiri despre haiti

  233 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Martor foto: Prinţul William în vizită la aborigeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Martor foto: Prinţul William în vizită la aborigeni

  Prinţul William (stânga) participă la o ceremonie a Comunităţii Redfern (Sydney, Australia). Prinţul a fost întâmpinat de membri ai comunităţii aborigene, pictaţi după tradiţie. Ultima dată când William a pus piciorul în Australia a fost în urmă cu 27 de ani, când avea doar 9 luni şi fusese adus pe continentul de la antipozi de mama sa, prinţesa Diana.

 • Croazieră de lux aproape de cadavrele din Haiti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Croazieră de lux aproape de cadavrele din Haiti

  O navă cu mii de turişti aflaţi în vacanţă a făcut escală la mai puţin de 100 de kilometri de epicentrul seismului devastator de-acum o săptămână din Marea Caraibelor. Presa internaţională comentează acid cazul vasului de lux „Independence of the Seas“ ai cărui pasageri au făcut plajă netulburaţi în apropierea locurilor distruse de cutremur.

 • Capitala Port-au-Prince la 7 zile de la cutremur: haos, foamete şi oameni salvaţi de sub dărâmături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capitala Port-au-Prince la 7 zile de la cutremur: haos, foamete şi oameni salvaţi de sub dărâmături

  La 126 de ore de la cutremurul devastator din Haiti, echipele de intervenţie au salvat alte două persoane de sub dărâmăturile unui supermarket prăbuşit în capitala Port-au-Prince. Oraşul continuă să rămână în haos, oamenii se luptă pe mâncare şi pe locurile din autobuzele care-i duc la ţară, departe de capitala în care nu a mai rămas nimic.

 • VIDEO Emanuel Petruţ îi ajută pe haitieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Emanuel Petruţ îi ajută pe haitieni

  Inginerul timişorean povesteşte în continuare pentru „Adevărul“ cum a rămas în Haiti pentru a ajuta la refacerea comunicaţiilor. Românul a refuzat să plece din zona devastată de cutremur, deşi casa în care stătea s-a prăbuşit. Câteva zile a dormit sub cerul liber.

 • VIDEO Haiti: Port-au-Prince arată ca după un bombardament atomic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Haiti: Port-au-Prince arată ca după un bombardament atomic

  Port-au-Prince arată ca un oraş după o explozie atomică, a declarat, luni, ambasadorul Statelor Unite în Haiti, Kenneth Merten, afirmând însă că ajutorul internaţional începe să se organizeze în ţara devastată de cutremur, relatează AFP.

 • Lupta pentru ajutoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupta pentru ajutoare

  Port-au-Prince, capitala statului Haiti, este scena unor lupte crude pentru supravieţuire după cutremurul de săptămâna trecută, în care au murit 200.000 de oameni.

 • Ban Ki-moon depânge pierderile din Haiti - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ban Ki-moon depânge pierderile din Haiti - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre declaraţiile lui Ban Ki-moon despre catastrofa din Haiti, moartea a opt chineţi în Haiti sau revenirea lui Luis Aguiar la Sporting Lisabona. Printre alte subiecte, Manzano reafirmă că Valverde s-a dopat, iar Daniel Ortega acuză Statele Unite că ocupă militar Haiti.

 • Hillary Clinton a sosit pe aeroportul din Port-au-Prince
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hillary Clinton a sosit pe aeroportul din Port-au-Prince

  Secretarul de stat american Hillary Clinton a sosit sâmbătă la Port-au-Prince, unde ea va încerca să răspundă provocării logistice lansate prin distribuirea de ajutor internaţional şi să caute soluţii pentru a face ca acest ajutor să ajungă la haitieni.

 • VIDEO A fost descoperit corpul şefului ONU din Haiti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO A fost descoperit corpul şefului ONU din Haiti

  Emanuel Petruţ, inginerul IT prins în mijlocul dezastrului din Haiti, a povestit că lucrurile încep să reintre în normal în capitala Port-au-Prince. „Lucrurile încep să se mişte.

 • Esenţialul săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Esenţialul săptămânii

  Ministerul Sănătăţii le solicită tuturor medicilor, printr-o adresă trimisă direcţiilor judeţene de sănătate publică din întreaga ţară, să se vaccineze împotriva virusului A(H1N1).

 • Campionii tenisului vin în sprijinul sinistraţilor din Haiti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campionii tenisului vin în sprijinul sinistraţilor din Haiti

  La propunerea lui Roger Federer, mâine (ora 5:00 în România), la Melbourne va fi organizată o mini-competiţie demonstrativă care are drept scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea sinistraţilor cutremurului din Haiti.

 • VIDEO ONU: populaţia haitiană are nevoie de urgenţă de 562 milioane de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO ONU: populaţia haitiană are nevoie de urgenţă de 562 milioane de dolari

  Organizaţia Naţiunilor Unite a cerut ieri comunităţii internaţionale să colecteze de urgenţă 562 de milioane de dolari pentru a ajuta populaţia sinistrată din Haiti, unde două milioane de persoane au nevoie de ajutor alimentar, iar 300.000 au rămas fără adăpost, relatează AFP.

 • VIDEO Jurnal din infernul din Haiti: „Morţii zac pe străzi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Jurnal din infernul din Haiti: „Morţii zac pe străzi“

  Timişoreanul blocat în Port-au-Prince a povestit pentru „Adevărul“ cum supravieţuieşte după cutremurul de magnitudine 7 pe scara Richter. Emanuel Petruţ, inginerul IT care este angajat al companiei Digi Cel din capitala statului Haiti, lucrează împreună cu colegii săi la refacerea reţelei de telecomunicaţii.

 • Tiger şi Lance, alături de victimele din Haiti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiger şi Lance, alături de victimele din Haiti

  Jucătorul american de golf Tiger Woods şi ciclistul american Lance Armstrong au fost primele superstaruri din lumea sportului care au anunţat că sprijină victimele teribilului cutremur din Haiti.

 • Obama consideră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama consideră "stupide" ideiile lui Pat Robertson despre cutremur - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre replica lui Obama la explicaţiile lui Pat Robertson despre cutremurul din Haiti, tranzacţia făcută de o americancă sau remanierea ministerială din Tunisia. Printre alte subiecte, Lara Gut nu va participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver, iar Isabelle Delobel şi Olivier Schoenfelder au declarat forfait pentru Campionatele Europei.

 • Aeroportul din Port-au-Prince, sufocat de ajutoare pentru victimele seismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aeroportul din Port-au-Prince, sufocat de ajutoare pentru victimele seismului

  Echipe de salvare chineze, franceze, americane ş.a. debarcau în masă joi pe aeroportul din capitala haitiană Port-au-Prince, în mijlocul tonelor de materiale trimise în ajutor, care sufocau circulaţia pe pistă la mai puţin de 48 de ore după cutremur, informează AFP.

 • Un timişorean trăieşte pe viu infernul din Haiti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un timişorean trăieşte pe viu infernul din Haiti

  Emanuel Petruţ se afla în capitala statului Haiti, Port-au-Prince, când cutremurul a devastat micul stat din America Centrală, la 12 ianuarie. Casa în care stătea cu chirie s-a prăbuşit. La acea oră, românul se afla în clădirea firmei sale, care a rămas în picioare.

Modifică Setările