Stiri despre hai acasa

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un nou 10 august: (re)aprindem lumina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou 10 august: (re)aprindem lumina

  9 români pe oră. 200 de români în fiecare zi. 80.000 de români pe an pleacă din ţară. Aşa am început un clip video de un minut în iunie 2018, în Aeroportul Otopeni. Un video care a ajuns la peste 3,5 milioane de români, cu zeci de mii de share-uri şi comentarii.

 • Diaspora, România mea. Ne vedem în Piaţa Victoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diaspora, România mea. Ne vedem în Piaţa Victoriei

  Astăzi, 10 august, se scrie istorie. Indiferent câţi vom fi în piaţă până la finalul zilei, indiferent câte tentative de subminare plănuiesc cei speriaţi de protestul #diasporaacasa, români de pretutindeni au venit acasă într-un gest sublim şi fără precedent de civism şi patriotism. Deja ştirea face înconjurul lumii libere. Deja am învins.

 • 60% din studenţii români din străinătate vor să revină în ţară. „Şi în România se poate!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  60% din studenţii români din străinătate vor să revină în ţară. „Şi în România se poate!”

  Peste 60% din absolvenţii români de studii în străinătate vor să se întoarcă în România, deşi mulţi susţin că nu vor să revină pentru salarii. Asta în condiţiile în care companii de top, dar şi instituţii româneşti de stat fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i atrage, dată fiind experienţa internaţională acumulată pe durata anilor petrecuţi în diaspora.

 • CAMPANIE De ce să mai revii în ţară? Motivele studenţilor şcoliţi în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CAMPANIE De ce să mai revii în ţară? Motivele studenţilor şcoliţi în străinătate

  Provocarea unei schimbări în ţara natală, familia şi prietenii, mixate cu oportunitatea unei afaceri acasă sau şansele mai mari pentru un startup în România crează premizele revenirii talentelor autohtone şcolite în ultimii ani în marile universităţi din străinătate. LSRS încearcă, prin campania „Hai Acasă!”, lansată pe 8 iunie, să le trezească acest interes pentru ţară.

 • „Hai Acasă!”, o campanie pentru studenţii românii din străinătate care îşi doresc un job în ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Hai Acasă!”, o campanie pentru studenţii românii din străinătate care îşi doresc un job în ţară

  Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) a lansat proiectul ”Hai Acasă!” destinat studenţilor şi absolvenţilor români din străinătate care îşi doresc o carieră în ţară. Până pe 22 iunie, aceştia vor putea interacţiona, online şi offline, cu reprezentanţii mai multor companii şi vor putea accesa o serie de stagii în instituţii din România.

Modifică Setările