Stiri despre hacker

  351 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sute de mii de euro, câştigaţi din linii fictive de „Tarot”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de mii de euro, câştigaţi din linii fictive de „Tarot”

  Cristian V.P, a fost conducătorul unei reţele formată din nouă persoane implicate în afacerea cunoscută de poliţie sub denumirea de ‘'Cris-Pin''. Anchetatorii au reuşit să-i identifice şi să-i aresteze pe cei nouă infractori care timp de doi ani au reuşit să escrocheze mii de clienţi.

 • VIDEO Hackeri de Vâlcea „deconectaţi“ de FBI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Hackeri de Vâlcea „deconectaţi“ de FBI

  Procurorii români împreună cu agenţi FBI şi Secret Service au reţinut, ieri, 70 de persoane bănuite că se ocupă cu fraude informatice. Escrocii obţineau date personale ale unor cetăţeni străini şi organizau licitaţii fictive în numele lor, pe siteuri de cumpărături online.

 • Încă un hacker fără mouse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încă un hacker fără mouse

  Hackerul francez care a spart parola contului de Twitter al preşedintelui american Barack Obama priveşte mouse-ul care i-a adus, pe lângă recunoştinţa colegilor de „breaslă“, o mulţime de probleme.

 • Cum a spart Pentagonul cu mouse-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a spart Pentagonul cu mouse-ul

  Hackerul care a pus pe jar Pentagonul după ce a accesat mai multe fişiere cu date secrete a fost trimis în judecată ieri de procurorii Direcţiei de Investigaţie a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi. În câteva zeci de pagini, anchetatorii descriu cu lux de amănunte cum a reuşit Edurad Lucian Mândru (24 de ani) să acceseze sistemul informatic al bazei militare din Yuma (statul Arizona)

 • Peste 100 de hackeri români, arestaţi în SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 100 de hackeri români, arestaţi în SUA

  Informaticienii români au înspăimântat Statele Unite ale Americii, după ce şi-au folosit cunoştinţele IT pentru a comite numeroase infracţiuni pe internet. Drept urmare, peste 100 de români au fost arestaţi în cadrul unor acţiuni comune ale autorităţilor din Bucureşti şi din Washington.

 • Neo, hackerul-erou naţional din Letonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neo, hackerul-erou naţional din Letonia

  Nu are nume, nu i s-a văzut figura. Nu se ştie nici măcar dacă este bărbat ori femeie. Însă politicienii şi bogătanii din Letonia tremură când îi aud pseudonimul: „Neo“ (cu referire la filmul Matrix şi personajul jucat de Keanu Reeves).

 • Prinderea hackerului de mall, misiune imposibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinderea hackerului de mall, misiune imposibilă

  Deşi conducerea mallului neagă faptul că cineva ar putea pătrunde în reţeaua centrului comercial, experţii contactaţi de „Adevărul” susţin că e foarte posibil să se întâmple asta, dacă cel care accesează reţeaua ştie ce face.

 • Guvernul german: Nu mai folosiţi Internet Explorer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul german: Nu mai folosiţi Internet Explorer

  Oficiul Federal German pentru Securitate în Tehnologia Informaţiei (cunoscut sub numele de BSI) recomandă populaţiei ca toţi utilizatorii de Internet Explorer să treacă la un alt browser, potrivit mashable.com.

 • Spania: Hackerii l-au înlocuit pe Zapatero cu Mr. Bean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spania: Hackerii l-au înlocuit pe Zapatero cu Mr. Bean

  Imaginea premierului spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a fost schimbată timp de câteva ore cu cea a actorului englez Rowan Atkinson. Hackerii au reuşit să intre pe pagina web a Preşedinţiei spaniole la Uniunea Europeană şi au schimbat fotografia lui Zapatero şi mesajul de bun-venit.

 • SPECIAL: Aflaţi cum vă fură hackerii banii de pe card
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SPECIAL: Aflaţi cum vă fură hackerii banii de pe card

  Producătorul de software de securitate a datelor G Data anunţat apariţia unui nou tip de malware-spam - trojan.Win32.Sasfis.vbw  - care îi are drept ţintă pe deţinătorii de carduri de credit şi pe utilizatorii de online banking.

Modifică Setările