Stiri despre guvernare pnl

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Eugen Teodorovici: PSD a depus moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu. Reacţia premierului Orban
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eugen Teodorovici: PSD a depus moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu. Reacţia premierului Orban

  PSD a depus, luni, la Senat, o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, intitulată ”Guvernare PNL – numele tău este Austeritate“. Fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici spune că „PNL şi pseudo-ministrul Vasile Cîţu nu au ce căuta la guvernare şi trebuie înlăturaţi imediat“ şi cere ca moţiunea să fie dezbătută şi votată cât mai repede.

 • Victor Ponta anunţă că Pro România nu va vota Guvernul PNL: Vom susţine doar ce considerăm că este bine pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ponta anunţă că Pro România nu va vota Guvernul PNL: Vom susţine doar ce considerăm că este bine pentru România

  Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat, marţi, că formaţiunea sa va vota şi va susţine doar ceea ce consideră „că este bine pentru România”, afirmând că este nevoie de „competenţă şi eficienţă”. Ponta declară că Guvernul PNL nu crede că poate răspunde aşteptărilor societăţii, de aceea Pro România nu va vota Guvernul PNL.

 • PNL susţine cu rezervă alegerile anticipate. Orban: Premierul va fi dat de PNL în persoana preşedintelui formaţiunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL susţine cu rezervă alegerile anticipate. Orban: Premierul va fi dat de PNL în persoana preşedintelui formaţiunii

  Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri la finalul consultării cu preşedintele Klaus Iohannis că în cazul în care există un acord politic pentru lansarea alegerilor anticipate, formaţiunea sa este de acord. Dacă nu se va ajunge la un acord, Orban afirmă că PNL este gata să-şi asume guvernarea cu acesta în poziţia de premier. Liderul liberal s-a ferit însă să dea vreaun nume de ministru.

 • Mizele politice ale Codului Fiscal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mizele politice ale Codului Fiscal

  Cel mai târziu în 2016, PNL va veni la putere. Responsabilitatea lui Iohannis pentru acea guvernare, din perspectiva publicului, nu va putea fi negată. Depinde însă, în funcţie de  jocul politic al acestui an şi de rezultatul alegerilor locale şi parlamentare, cât şi cum va forţa Iohannis în favoarea PNL. De aceea gesturile de astăzi sunt importante, pentru că ele se citesc în cheia 2016.

 • Programul de Guvernare al PNL, o listă de obiective măreţe,
promisiuni şi cam atât!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programul de Guvernare al PNL, o listă de obiective măreţe, promisiuni şi cam atât!

  Toţi politicienii, inclusiv comuniştii, îşi propun în planuri de guvernare să ducă România pe „cele mai înalte culmi de civilizaţie şi progres”. Să-ţi propui e una, să reuşeşti cu totul alta. Până acum n-au reuşit nici unii nici alţii, progresul, atâta cât a fost, s-a datorat, mai degrabă, unor impulsuri din afara ţării şi unor puţini oameni, politicieni sau nu, care au tras societatea după ei, uneori chiar împotriva societăţii însăşi.