Stiri despre guvernare

  383 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bilanţul paralel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilanţul paralel

  A ieşit doamna Dăncilă cu foile pe care era scris bilanţul la şase luni de guvernare, s-a aşezat frumos pe scaun, şi-a pus ochelarii ăia prin care nu vede decât succesele pe linie de partid şi a început să turuie. Frumos, cu dicţie şi intonaţie, a luat la rând minciunile de pe foi şi le-a prezentat triumfătoare populaţiei.

 • Tensiuni
şi suspans în coaliţia de guvernare. De câte ori i-a pus piedică Tăriceanu lui
Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tensiuni şi suspans în coaliţia de guvernare. De câte ori i-a pus piedică Tăriceanu lui Dragnea

  Coaliţia de guvernare a început să prezinte, în ultimele săptămâni, din ce în ce mai multe semne de tensiune. La sfârşitul lui ianuarie, discuţiile privind implementarea impozitului progresiv au produs primul dezacord între măsurile de stânga dorite de PSD şi cele mai de dreapta susţinute de ALDE. Contradicţiile tot mai vizibile între Dragnea şi Tăriceanu s-au accentuat, însă, şi pe subiecte din ce în ce mai delicate.

 • Astăzi a murit Călin. Mâine pe cine mai ucideţi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi a murit Călin. Mâine pe cine mai ucideţi?

  Am ajuns acasă târziu. Am ieşit pe terasă, e linişte. E terasa dintr-o ţară în care sistemul nu ucide atât de uşor. Am ieşit pe terasă, mi-am turnat o poală de gheaţă într-un pahar cu ceai, mi-am luat carnea în dinţi şi am început să-mi amintesc despre voi.

 • Maghiarul care a iniţiat petiţia anti-UDMR: „Maghiarii sunt dezamăgiţi de cei care pretind că ne reprezintă. UDMR susţine planurile toxice PSD/ALDE“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maghiarul care a iniţiat petiţia anti-UDMR: „Maghiarii sunt dezamăgiţi de cei care pretind că ne reprezintă. UDMR susţine planurile toxice PSD/ALDE“

  Demeter József Szabolcs, IT-istul din Cluj-Napoca care a iniţiat petiţia prin care se cere UDMR „să reprezinte comunitatea maghiară din România, şi nu comunitatea coruptă a României”, a vorbit cu „Adevărul” despre scopul iniţiativei şi despre falia tot mai mare dintre UDMR şi comunitatea maghiarilor.

 • Etnicii maghiari îi bat obrazul lui Kelemen: „UDMR să reprezinte cu adevărat comunitatea maghiară şi nu comunitatea coruptă a României”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Etnicii maghiari îi bat obrazul lui Kelemen: „UDMR să reprezinte cu adevărat comunitatea maghiară şi nu comunitatea coruptă a României”

  Preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, îi va fi înmânată în curând petiţia iniţiată de un clujean de etnie maghiară în care îi cere „să termine cu susţinerea proiectelor toxice iniţiate de coaliţia PSD-ALDE!”. Petiţia a fost semnată de aproape 800 de persoane. „UDMR nu este la guvernare, dar o susţine! Totuşi, care este diferenţa? Pentru că de aici nu se vede!”, se mai arată în document.

 • România în
zodia imposturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România în zodia imposturii

  Vă propun un exerciţiu de memorie. Să încercăm să ne întoarcem cu aproape 30 de ani în urmă şi să ne reamintim componenţa primelor guverne post-revoluţionare.

 • Unde ne ducem?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde ne ducem?

  „Suntem victime ale unor atacuri nedrepte ale propagandei securistoide. Mişcări de tip stalinist menite să ducă la o lovitură de stat şi la instaurarea unui nou guvern zero, guvern tehnocrat menit să taie pensiile şi salariile românilor. Sabotarea României şi încercări disperate de a opri implementarea planului de guvernare, plan de guvernare care a adus bani în buzunarele românilor“.

 • PSD începe să mârâie la ALDE: E din ce în ce mai greu să avem o administrare judeţeană şi o guvernare împreună cu ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD începe să mârâie la ALDE: E din ce în ce mai greu să avem o administrare judeţeană şi o guvernare împreună cu ei

  Senatorul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, fost preşedinte executiv al partidului, a declarat joi că devine din ce în ce mai greu ca PSD să aibă o administrare judeţeană şi chiar o guvernare împreună cu ALDE, el făcând această afirmaţie în contextul referirii la proiectul legislativ privind preluarea bălţii Ogrezeni-Grădinari-Bucşani în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu, relatează Agerpres.

 • „Nu este normal, dar nu trebuie să primească plicuri de la pacienţi!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Nu este normal, dar nu trebuie să primească plicuri de la pacienţi!“

  Câteva mii de angajaţi din sistemul de sănătate protestează la Bucureşti, ameninţând cu greva generală. Problema salarizării, dar mai ales starea de moarte clinică a sănătăţii sunt departe de a fi rezolvate. După întâlnirea cu managerii de spitale şi medicii, premiera Viorica Dăncilă a plecat în Israel cu Liviu Dragnea, să ia lumină! Este normal ca medicii să stea cu căciula în mână, la coadă, la uşa Guvernului?

 • Cât timp îi ia unui nou ministru să înveţe cum merg lucrurile la guvernare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât timp îi ia unui nou ministru să înveţe cum merg lucrurile la guvernare

  În România ne ia 20 de ani să facem un spital nou, 20 de ani să realizăm un tronson de metrou, 20-30-50 de ani să construim o autostradă, un pod suspendat, care înainte de a fi recepţionat ca finalizat, trebuie deja reparat, un pasaj subteran, ani şi ani să ridicăm o şcoală, o grădiniţă, un stadion, alţi ani să reparăm o lucrare de infrastructură, să reabilităm ceva.

 • Tăriceanu: Suntem la guvernare, dar mulţi dintre colegi au uitat că trebuie
să facă politică. Guvernarea nu aduce întotdeauna profitul pe care ni-l
dorim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: Suntem la guvernare, dar mulţi dintre colegi au uitat că trebuie să facă politică. Guvernarea nu aduce întotdeauna profitul pe care ni-l dorim

  Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit, sâmbătă, la Conferinţa teritorială de alegeri a filialei Olt, despre colegii săi de partid care se concentrează prea mult pe partea administrativă a guvernării şi prea puţin pe politică. Acesta a precizat că principalul reproş pe care îl are pentru ei este că au uitat să comunice cu cetăţenii, explicând că „guvernarea nu aduce întotdeauna profitul pe care ni-l dorim”.

 • Turcan: Nu există altă variantă pentru România decât PNL. USR şi PMP nu au
oameni care să asigure o decizie politică solidă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcan: Nu există altă variantă pentru România decât PNL. USR şi PMP nu au oameni care să asigure o decizie politică solidă

  Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, duminică, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, că PNL este gata să guverneze România, afirmând că liberalii sunt „singura formaţiune politică care poate schimba destinul României” şi că USR şi PMP nu au oameni care „să asigure o decizie politică solidă”.

 • Nimicurile care ne distrug viitorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimicurile care ne distrug viitorul

  Este îngrijorător de-a dreptul că acest fenomen se află în creştere, iar când vom conştientiza gravitatea situaţiei, cât de mult ne afectează atenţia sporită pentru nimicuri, va fi cam târziu. Va fi  greu şi ne vor trebui mulţi ani să revenim la normalitate, să aşezăm lucrurile în matca lor firească, să acordăm atenţia cuvenită lucrurilor cu adevărat importante şi să punem la locul cuvenit valorile după care trebuie să ne ghidăm.

 • Slugile sunt la putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slugile sunt la putere

  PSD este o adunătură de slugi. Ce face partidul pentru slugile sale? Partidul le dă să mănânce: posturi şi funcţii foarte bine plătite în administraţie, favoruri, relaţii, cârdăşie şi oportunităţi pentru căpătuială.