Stiri despre gropi

  677 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sorin Oprescu: 110 străzi din Bucureşti sunt afectate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Oprescu: 110 străzi din Bucureşti sunt afectate

  Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu spune că 110 din 500 de străzi sunt afectate în urma deszăpezirilor şi că a stabilit un plan de urgenţă pentru a rezolva această problemă în 10 zile.

 • Sarea a măcinat asfaltul de mântuială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarea a măcinat asfaltul de mântuială

  Bulevardul Unirii, pe care sunt nu mai puţin de 200 de gropi, a fost distrus de nisipul şi sarea folosite la deszăpezire. Imediat ce temperatura va permite, primaria va începe lucrările de asfaltare a străzilor Calea Bucureşti, Şoseaua Găeşti, Bulevardul Independenţei şi Constantin Brâncoveanu. Bulevardul Unirii va fi reabilitat abia la toamnă.

 • Haos pe centura municipiului Deva: Firmele pierd o căruţă de bani în gropi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haos pe centura municipiului Deva: Firmele pierd o căruţă de bani în gropi

  Proaspăt asfaltată în toamna anului trecut, centura ocolitoare a Devei se prezintă, astăzi ca după bombardament.  Craterele pun pe butuci afacerile firmelor care au parcuri auto. Un parc auto format din 10 maşini consumă, lunar, între 500 şi 2.000 de lei pentru reparaţiile maşinilor afectate de gropile din asfalt.

 • Şosele din carton: S-a prăbuşit Faleza!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şosele din carton: S-a prăbuşit Faleza!

  Circulaţia pe Faleza superioară a fost întreruptă azi noapte, după ce, în dreptul Elicei, pe carosabil, s-a căscat o veritabilă capcană mortală. Groapa este adâncă de aproximativ zece metri şi lungă de patru.

 • Focşani: Vulcanizările sunt pline de maşini “rupte” în gropi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Vulcanizările sunt pline de maşini “rupte” în gropi

  Gropile din Focşani au şi ele părţile lor bune, pentru vulcanizările care au de ceva vreme clienţi din belşug. Niciun patron de vulcanizare nu se poate plânge în aceste zile, pentru că asfaltul ciuruit de gropi din Focşani le aduc clienţi pe bandă.

 • Străzile cârpite au cedat în lupta cu iarna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străzile cârpite au cedat în lupta cu iarna

  Pe un singur sens, bulevardul Unirii, care măsoară doar 2 km are nu mai puţin de 200 de gropi. Deszăpezirea străzilor din Târgovişte a lăsat în urmă adevărate cratere, care pun la încercare nervii şoferilor obligaţi să reia exerciţiile de ocolire a jaloanelor învăţate la şcoala de şoferi.

 • Bucureştenii, luaţi de fraieri de Oprescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureştenii, luaţi de fraieri de Oprescu

  Majoritatea promisiunilor făcute de primarul Capitalei în campania electorală nu au ajuns nici măcar în stadiu de proiect până acum. Sorin Oprescu a promis că mâine, 12 iulie, va prezenta bucureştenilor realizările şi nerealizările sale la doi ani după ce a fost ales primar.

 • 700.000 de lei pentru „marea cârpeală“ dinaintea „marii asfaltări“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  700.000 de lei pentru „marea cârpeală“ dinaintea „marii asfaltări“

  Alfarom, a câştigat licitaţia în valoare de 587.783 lei fără TVA, pentru plombările ce vor începe în următoarea perioadă, până la „marea asfaltare“ din primăvară. Peste 15 firme din ţară încearcă să câştige un contract de asfaltări estimat la minim  41 de milioane de lei.

 • EXCLUSIV: Cratere în asfalt, de opt miliarde de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Cratere în asfalt, de opt miliarde de lei

  (Ne)deszăpezirea străzilor a costat o sumă record, iar gropile rămase după topirea gheţii pot fi considerate „bonus”. În schimb, pentru reabilitarea carosabilului, anul trecut,  s-au alocat doar  trei miliarde de lei, suficiente pentru doar  şapte străzi deja numai bune de reparat.

 • Botoşani: Doar gropile mari vor fi acoperite cu asfalt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Doar gropile mari vor fi acoperite cu asfalt

  Pentru că nu are suficienţi bani, municipalitatea a hotătât să nu plombeze toate gropie din asfalt. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a spus că doar gropile mari, care pun în periocol siguranţa rutieră, vor fi astupate cu asfalt până în primăvară.

 • Ploieşti: Gropi de 55.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ploieşti: Gropi de 55.000 de euro

  Specialiştii Primăriei au contabilizat gropile din Ploieşti, măsurându-le suprafaţa şi adâncimea.

 • Pensionarii, şefi la reabilitarea străzilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionarii, şefi la reabilitarea străzilor

  Un număr de 10 specialişti, toţi foşti ingineri, vor supraveghea lucrările de reabilitare a drumurilor. Prestaţia angajaţilor firmelor care vor executa lucrările de reabilitare a străzilor din oraş va fi supravegheată de pensionari. La fel şi amestecul de material folosit în lucrări.

 • Drumul spre Suceava, asfaltat sub presiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drumul spre Suceava, asfaltat sub presiune

  Lucrările pentru refacerea DJ 208 Neamţ-Iaşi-Suceava au fost lansate oficial şi vor începe de la mijlocul acestei luni. La mai bine de un an de la semnarea contractului de finanţare pentru asfaltarea drumului cu bani europeni, şefii judeţului Iaşi au demarat investiţia, dar sunt presaţi de timp.

 • Focşani: Primăria plăteşte pentru maşinile „rupte” în gropi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Primăria plăteşte pentru maşinile „rupte” în gropi

  Municipalitatea Focşani a pierdut patru procese cu societăţile de asigurări, fiind obligată să plătească pentru găurile din asfalt. În acest fel, autorităţile ar trebui să fie mai atente atunci când încredinţează lucrările de întreţinere a şoselelor pentru a nu mai cheltui banul public după bunul plac.

 • Botoşani: Amenzi pentru gropile din asfalt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Amenzi pentru gropile din asfalt

  Şapte firme au fost amendate de primărie pentru că nu au astupat gropile din asfalt. Fiecare societate a primit termen ca până luni să astupe gropile, însă zăpada cazută în ultimele zile a făcut imposibil acest lucru şi au primit un nou termen.

 • Sutele de gropi din oraş golesc buzunarele șoferilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sutele de gropi din oraş golesc buzunarele șoferilor

  Cele mai multe „victime” provocate de gropile din asfalt, care au Casco, aleg să-şi folosească asigurarea doar pentru avariile mai grave. Peticitul la rece, prin care Primăria Arad speră să rezolve problema infrastructurii proaste din întreg oraşul, mai mult dăunează traficului rutier decât ajută.

 • „Găuriţi“ la portofel de craterele Primăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Găuriţi“ la portofel de craterele Primăriei

  Şoferii băcăuani se plâng că sunt nevoiţi să cheltuie sute de lei pentru a-şi repara maşinile distruse pe străzile oraşului. Topirea zăpezii a scos la iveală sutele de gropi apărute pe străzile din Bacău, majoritatea pe porţiuni proaspăt asfaltate. Primăria spune că nu poate face mare lucru până în primăvară.

 • Primăria, chemată la bară pentru factura de la service
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria, chemată la bară pentru factura de la service

  Mai multe firme de asigurări din Botoşani au dat municipalitatea în judecată pentru a-şi recupera banii achitaţi şoferilor care şi-au distrus maşinile în gropile de pe străzile oraşului.

 • Experimente pe craterele din Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Experimente pe craterele din Iaşi

  Depăşiţi de starea deplorabilă a arterelor din municipiu, edilii au decis să ofere gratuit străzi pentru experienţe. În zona Nicolina, arterele vor arăta ca nişte dalmaţieni după ce, din această săptămână, o firmă a început să pună plombe albe în locul zecilor de gropi apărute după iarnă.    

 • Focşani: Străzile oraşului sunt plombate de mântuială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Străzile oraşului sunt plombate de mântuială

  Cele mai multe artere din municipiu ies din iarnă ca vai de ele, pline de gropi, adevărate capcane pentru şoferi. Cum Primăria Focşani nu are încă un buget pentru 2010, s-a recurs la metoda practicată ani de-a rândul, de peticire a gropilor din asfalt.

Modifică Setările