Stiri despre grolsch

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Berea de după fuziune: AB InBev vrea să vândă mărcile Peroni şi Grolsch
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berea de după fuziune: AB InBev vrea să vândă mărcile Peroni şi Grolsch

  Anheuser-Busch InBev (AB InBev), cel mai mare producător de bere la nivel mondial, intenţionează să vândă brandurile Peroni şi Grolsch, pe care le-ar obţine în urma achiziţiei SABMiller, pentru a tempera îngrijorarea autorităţilor de reglementare din UE privind tranzacţia.

 • Top 100 FP România/ 2014 - categoria Economie şi Afaceri, versiune extinsă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 100 FP România/ 2014 - categoria Economie şi Afaceri, versiune extinsă

  Am găsit în agricultura mari afaceri autohtone – chiar şi inovaţie cu potenţial global. Din industrii ne-am convins că statul poate să fie un proprietar cu profit – dar şi că regiile şi primăriile pot pune beţe în roate producătorilor români. Am găsit companii locale care se dezvoltă în străinătate – ca şi companii străine care pot dopa industriile locale. Am mai găsit creativitate în marketing – şi interes pentru etică în afaceri.

 • Street Delivery Ferentari. Grolsch. Traian Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Street Delivery Ferentari. Grolsch. Traian Băsescu

  Street Delivery este cel mai tare, cel mai popular, cel mai cool şi cel mai cel dintre festivalurile Bucureştiului. Mult peste OngFest, după părerea mea. Mii de vizitatori, sute de triburi urbane şi câteva zeci de tâmpiţi.

 • Cum se naşte creativitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se naşte creativitatea

  Creativitatea a devenit, în ultimii ani, noua alchimie a mediului de business: toată lumea o caută, însă nimeni nu știe cu adevărat cum arată sau care e rețeta după care poate fi obținută. Așa că niște oameni s-au hotărât să facă un experiment...

Modifică Setările